Kaikki kohteet
Kaupunkilomat
Risteilyt
  • Varaa matkasi Puerto Pollensaan - Matkavekka

    Puerto Pollensa

Puerto Pollensa - Mallorca

Varaa matkasi Puerto Pollensaan Matkavekalta

Puerto Pollensa - yksi kauneimmista

Puerto Pollensa tai Port de Pollença, kuten paikallisella mallorquinin kielellä nimi kuuluu, on monien mielestä Mallorcan kaunein rantakohde. Täällä pikkuhotellit sijoittuvat tavallisten asuinalueiden keskelle ja alueen ilmapiiri on vehreän luonnon ansiosta virkistävä.

Elegantti rantakohde

Puerto Pollensa sijaitsee saaren koillisosassa, luonnonkauniilla paikalla samannimisen merenlahden syleilyssä. Täällä lomailet rauhaisessa ja kauniissa miljöössä, jota leimaa espanjalainen sielukkuus. Puerto Pollensa tunnetaan korkeatasoisista ravintoloistaan, joiden ylpeydenaihe ovat tyypilliset mallorcalaiset ruokalajit. Tyylikäs rantakatu muodostaa luonnollisen kohtauspaikan niin satunnaisille kulkijoille kuin kylän vakioasukkaille. Istahda yhteen kahviloista ja nauti kauniista merinäkymistä!

Pitkä hiekkaranta ja hurmaavat merenlahdet

Valkeahiekkainen ja matala ranta levittäytyy koko kuusikilometrisen Pollensanlahden ympäri. Kylän ulkopuolelle tapaa kokoontua purje- ja leijalautailijoita, sillä tuuliolosuhteet ovat yleensä heille otollisia. Lahden pohjukassa meri aaltoilee lempeämmin ja uimapaikat jäävät tuulensuojaan. Puerto Pollensan satamasta voit lähteä veneretkelle jollekin Formentorin kiinnostavista ja vaikeasti saavutettavista uimalahdista.

Bussilla Alcúdiaan tai Palmaan

Vain kymmenisen kilometriä etelään sijaitsee kuuluisa Alcúdian ranta. Vilkkaan Alcúdian satama-alueella tunnelma on kansainvälisempi ja  menoa riittää yön pikkutunneille asti. Paikallisbussilla hurautat tänne päiväsaikaan 15 minuutissa. Bussilla pääset myös helposti saaren pääkaupunkiin Palmaan.


Kiertele saarta autolla tai paikallisbussilla

Omatoimiset matkailijat voivat vuokrata auton ja ajella päiväretkille Formentorin niemen dramaattisille kallioille tai pohjoisrannikon vuoristokyliin. 

Ehdoton käyntikohde on noin seitsemän kilometrin päässä sisämaassa sijaitseva historiallinen Pollença, jossa voit kierrellä jo keskiajalla valmistuneita kävelykatuja pitkin. Muistomerkkejä on roomalaisajoilta saakka ja suosituimmalle nähtävyydelle johtaa 365 askelman sypressikuja; ylhäältä Calvarin kappelilta on mahtavat näkymät merelle asti. Pollençan paikallismarkkinat on sunnuntaisin aamupäivällä kun taas Puerto Pollensan markkinat pidetään keskiviikkoisin.

Aktiivisen Puerto Pollensa

Puerto Pollensassa on kesäaikaan hyvät mahdollisuudet harrastaa vesiurheilua ja rantapromenadi sopii hyvin lenkkeilyyn. Jos olet kiinnostunut maastopyöräilystä tai vaelluksesta, niihin on viereisessä vuoristossa hienot mahdollisuudet ja merkityillä reiteillä on mukava taivaltaa vaikka kilometrin korkeuteen. Kymmenen kilometrin päässä vuoristossa on 9-reikäinen golfkenttä, josta on upeat näkymät läheisille merenlahdille. Alcanadan 18-reikäinen kenttä on noin 15 kilometrin etäisyydellä. 

Omatoimikohde

Puerto Pollensa on Matkavekan lomapaketeilla ns. omatoimikohde, jossa oppaan tavoittaa tarvittaessa puhelimitse

Tietoa kohteesta Mallorca

Mallorca

Kaunis ja monipuolinen saari Mallorca. 

Lue lisää täältä >

Sää Mallorca

Katso Mallorcan sää ja keskilämpötilat kuukausittain.

Lue lisää täältä >

Autonvuokraus

Vuokra auto ja tutustu lomakohteeseen laajemmin.

Lue lisää täältä >>

Lentokenttäkuljetukset

Varaa kuljetukset helposti ja nopeasti!

Lue lisää täältä >>

Kartta Puerto Pollensa

Klikkaa nähdäksesi hotellin sijainti

Jaa tämä sivu sähköpostitse