Kaikki kohteet
Lomalennot
Kaupunkilomat
Viron lomat
Risteilyt
  • Retket Mallorca

    Retket Mallorca

Lähde Matkavekan retkelle

Varaa opastettu retki Mallorcan-lomallesi

Saat lomastasi enemmän irti ja koet ikimuistoisia elämyksiä, kun osallistut opastetuille retkillemme. Retkemme Mallorcan saarelle tutustuttavat sinut alueen kulttuuriin, maisemiin ja luontoon. Teemme esimerkiksi retken jännittäviin tippukiviluoliin, Valdemossan kylään sekä viehättävään Solleriin. Son Amar on musiikillinen ja viihteellinen show, johon kuuluu myös herkullinen illallinen.

Tervetuloa mukaan retkillemme!

Tutustu Matkavekan retkiehtoihin

Retket Mallorca

Tippukiviluolat 55 € /henkilö

Mallorca on kuuluisa tippukiviluolistaan, joita saaren onkaloissa on satoja, osa vielä todennäköisesti löytämättä. Vierailemme luolista suurimmassa eli Cuevas del Drachissa (”Lohikäärmeluolat”), jotka sijaitsevat saaren itärannikolla. Noin tunnin mittaisen maanalaisen luolakierroksen aikana voi ihailla monenlaisia tuhansien vuosien aikana syntyneitä stalagtiitti ja stalagmiitti -kivimuodostelmia, varsinaisia luontoäidin taideteoksia! Luolakierroksen lopuksi saamme nauttia viehättävästä klassisesta konsertista maanalaisen järven rannalla. Päivän toinen mielenkiintoinen vierailukohde on Manacorin kaupunki, jossa on syntynyt maailmankuulu helmijäljitelmäteollisuus. Tutustumme helmien valmistukseen ja aikaa jää myös ostosten tekoon tehtaan myymälässä. Mikäli aikaa jää, piipahdamme pikaisesti Porto Criston satamakaupungissa. 


Valldemossa ja Soller Raitiovaunulla 45 € /henkilö

Jylhää vuoristoa ja idyllistä rannikkoa ikimuistoisen raitiovaunukyydin kera. Upea Mallorcan saari avautuu tällä retkellä aivan uudella tavalla, niin maisemiensa kuin historiansa puolesta. Vuorilla pysähdymme Valldemossan kylässä, jossa on mahdollisuus luostarivierailuun. Viehättävässä Port de Sollerin kylässä on hetki vapaata aikaa. Henkeäsalpaavissa maisemissa kuulet ja näet Mallorcan historiaa ja nykypäivän elämänmenoa.

Hinta 45  €/aikuiset, 26 €/lapset 2-14-v.


Son Amar 72 € /henkilö

Lähde nauttimaan upeasta kansainvälisiä palkintojakin saaneesta showsta herkullisen illallisen kera! Esitys pidetään mahtavassa herraskartanossa hieman Palman kaupungin ulkopuolella. Vauhtia iltaan luovat toinen toistaan värikkäämmät ja taidokkaammat ohjelmanumerot. Luvassa on muun muassa tanssiesityksiä, akrobatiaa, musiikkia, sirkustemppuja, flamencon tulisia rytmejä unohtamatta! Iltaretki, sisältää illallisen. 

Mallorcan lomakohde

Tutustu lomakohteeseen 

Kaunis ja monipuolinen saari Mallorca. 

Lue lisää täältä >

Kuvia ja videoita

Katso kuvia ja videoita lomakohteesta Mallorca.

Lue lisää täältä >

Sää Mallorca

Katso Mallorcan sää ja keskilämpötilat kuukausittain.

Lue lisää täältä >

Hotellit 

Katso Mallorcan loma-alueen kaikki hotellit.

Lue lisää täältä >

Jaa tämä sivu sähköpostitse