Kaikki kohteet
Kaupunkilomat
Risteilyt
  • Varaa matkasi Santa Ponsaan Mallorcalle Matkavekasta

    Santa Ponsa

Santa Ponsa - Mallorca

Varaa matka Santa Ponsaan Matkavekalta

Santa Ponsa - valkeita hiekkarantoja

Leppoisa Santa Ponsa loivine, puhtaine hiekkarantoineen on erinomainen koko perheen lomakohde, jossa kaikki palvelut ovat kävelymatkan päässä. Matka Palman kaupungin loistavien ostosmahdollisuuksien, kulttuuririentojen ja iltaelämän pariin taittuu hetkessä.

Kaunis merenlahti ja satama

Santa Ponsa on rakentunut merenlahden ympärille ja lahden keskiosissa on leveä hienohiekkainen uimaranta. Tämän molemmilla puolilla on lisäksi pienemmät rantapoukamat. Lomakohteen pohjoisosa on jyrkähköä rinnemaastoa, eteläpuoli taas tasaisempaa. Molemmilta puolilta pääkadut johtavat rantaa myötäillen keskustaan ja niiden varrella on muun muassa kauppoja ja viihtyisiä ravintoloita. Uimarannan tuntumassa on pikaruokapaikkoja ja pitserioita. Huvivenesataman viereiseltä näköalapaikalta voi ihailla merta ja sitä ympäröiviä rantakallioita. Suosittu illanistujaispaikka lomakohteen pohjoisosassa on The Square, pubien ja ravintoloiden ympäröimä aukio. Toinen vilkas iltapaikka löytyy läheltä päärantaa.

Vesiurheilua ja golfia

Santa Ponsa tarjoaa runsaasti mahdollisuuksia aktiiviseen lomaan. Täällä voit sukeltaa kirkkaaseen veteen ja tutustua vedenalaiseen maailmaan. Vain kolmen kilometrin päässä sijaitsee Club de Golf Santa Ponsa, jolla on monta hienoa golfkenttää.

Retkikohteita

Retki upeaan on lähes välttämätön, sinne on matkaa vain 18 km. Viihtyisän suurkaupungin nähtävyyksiin kuuluvat mm. suuri katedraali ja pitkä ostoskatu. Naapurikylä Palma Nova sijaitsee vain viiden kilometrin päässä. Siellä on tarjolla sekä harrastusmahdollisuuksia että viihdettä.

Hotellit Santa Ponsa

Tietoa kohteesta Mallorca

Mallorca

Kaunis ja monipuolinen saari Mallorca. 

Lue lisää täältä >

Sää Mallorca

Katso Mallorcan sää ja keskilämpötilat kuukausittain.

Lue lisää täältä >

Autonvuokraus

Vuokra auto ja tutustu lomakohteeseen laajemmin.

Lue lisää täältä >>

Lentokenttäkuljetukset

Varaa kuljetukset helposti ja nopeasti!

Lue lisää täältä >>

Kartta Santa Ponsa

Klikkaa nähdäksesi hotellin sijainti

Jaa tämä sivu sähköpostitse