Kaikki matkat
Rantalomat
Kiertomatkat
Viron lomat
Joulutorit
Kaupunkilomat
Lento+hotelli
  • Lomamatka Menorcalle Matkavekasta

Ciutadella

Menorcan entinen pääkaupunki on viehättävä Ciutadella. Sen vanhankaupungin kapeat pikkukujat kätkevät sisäänsä kortteleita, joiden pikkuputiikkeihin ja kahviloihin kannattaa tutustua. Ravintoloiden reunustamassa satamassa syöt hyvin ja nautit iltaelämän kuhinasta. Hotellimme sijaitsevat muutaman kilometrin päässä kaupungista, rannan tuntumassa. 

Aitoa espanjalaista tunnelmaa 
Länsirannikon Ciutadella 30 000 asukkaallaan on selvästi aidon espanjalainen kaupunki, toisin kuin nykyinen saaren pääkaupunki Mahón, jossa brittiläiset vaikutteet ovat edelleen nähtävissä. Vanhan keskustan lisäksi Ciutadellan luonnonsatama on ehdottomasti näkemisen arvoinen, jo mainioiden kalaravintoidensa puolesta. Satamasta pääset myös lautalla Mallorcan Alcudiaan.

Cala Santandria 
Pinjapuiden verhoama pitkulainen merenlahti Cala Santandria on viihtyisä huvila- ja turistialue, joka on kasvanut mukavasti sopusoinnussa kauniin ympäristön kanssa. Ilmapiiriä voi kehua syystä rennoksi ja rauhalliseksi. Kauppoja ja palveluita täällä on tarjolla melko vähän, mutta toisaalta charmantti Ciutadella sijaitsee vain parin kilometrin päässä.

Bussilla Cala’n Boschiin 
Jos haluat vaihtaa rantaa vaikkapa yhdeksi päiväksi, voit nousta paikallisbussin kyytiin ja retkeillä kymmenen kilometerin päähän etelään, Cala’n Boschiin. Siellä ovat kaksi hienoa hiekkarantaa, Platja Cala’n Bosch ja Platja son Xoriguer. Sen keskusta. Cala'n Boschin keskust sijoittuu satamaan, ja se onkin suosittu vierailukohde, sen huomaa täpötäysistä ulkoterasseista sesonkiaikaan. 

Kartta

Lähtökentät

Primera Air

Lähdöt maakuntakentiltä

Lähtöpaikkakunta/lentoasema

Lähtöpäivät 

Kesto

Lentoyhtiö

Kokkola-Pietarsaari 5.9.2017 7 yötä Primera Air
Kuopio 12.9.2017 7 yötä  Primera Air
Lappeenranta 19.9.2017 7 yötä Primera Air
Joensuu 26.9.2017 7 yötä Primera Air
Oulu 3.10.2017 7 yötä Primera Air
Pori 10.10.2017 7 yötä Primera Air

Lentokenttäkuljetus lentoasema–hotelli–lentoasema 12 € /hlö (hinta etukäteen varattuna).

Hyvä tietää:  Primera Air

Jaa tämä sivu sähköpostitse