Kaikki kohteet
Kaupunkilomat
Risteilyt
  • Varaa lomasi Callao Salvajessa Teneriffalla | Matkavekka

    Callao Salvaje

Callao Salvaje - Teneriffa

Varaa loma Callao Salvajessa Teneriffalla - Matkavekka

Callao Salvaje – rauhallinen ja aurinkoinen lomakohde

Callao Salvaje sijaitsee Teneriffan etelärannikolla noin 10 km päässä suurimmasta lomakylästä, Playa de las Américasista. Tänne kannattaa tulla, jos haluaa nauttia auringon lisäksi rauhallisesta lomasta. Alue on nimittäin tunnettu koko saaren aurinkoisimpana paikkana. Callao Savaje on hyvä valinta, jos haluat asua isojen lomakohteiden hulinan ulkopuolella, mutta tarpeeksi lähellä käydäksesi niissä. Täällä saat rentoutua kaikessa hiljaisuudessa vaikkapa altaalla hyvän kirjan parissa ja tehdä kävelyretkiä pikkukauppoihin ja kylän laavakiviseen rantapoukamaan. Vaihteen vuoksi voit pistäytyä naapurikylä Playa Paraison merivesialtaalla, noin kahden kilometrin päässä lomakylästäsi. Callao Salvaje tarjoaa pienen kanarialaiskylän viihtyisyyttä, jossa myös paikalliset osaavat nauttia kiireettömästä elämästä.

Silkkaa lomanautintoa

Callao Salvajessa päivät kuluvat verkkaisesti. Täällä on paikallista väkeä ja turisteja, joille kaikille on yhteistä halu nauttia elämästä. Nauti siis rauhallisista päivistä, lueskele altaan äärellä tai tutustu alueen mukaviin ravintoloihin ja kauppoihin. Kaupungissa on oma pieni laavahiekkarantansa, ja suuremman rannan löydät naapurikylästä San Juanista. Playa Paraísolla on oma merivesialtaansa.

Nähtävää ja koettavaa

Callao Salvajesta pääset hyvin liikkumaan ja tutkimaan ympäristöä vuokraamalla auton. Lähde esim. Teide-tulivuorelle, Playa de las Américasiin ja sen moniin ravintoloihin, viihde-elämän sykkeeseen, baareihin ja kauppoihin. Voit myös käyttää paikallisbussia tai taksia – taksimatka esim. Playa de las Américasiin maksaa noin 13 euroa.

Callao Salvajesta noin kolmekymmentä kilometriä pohjoisempana sijaitsee kenties saaren ainutlaatuisin kylä, rotkomaisemien Masca, joka on nähtävyys itsessään. Mascasta noin 25 kilometrin päässä pohjoisrannikolla on toinen erikoinen kylä, Garachico, jonka yläpuolelta on mahtavat maisemat. Pohjoisrannikko on vehreä ja kaunis ja sitä seuraileva tie varsinainen maisemareitti. Lasten kanssa voi lähteä myös Costa Adejen vesipuistoihin.

Espanjan korkein vuori Teide kohoaa Teneriffan keskiosissa lähes neljään kilometriin. Callao Salvajesta on huippua ympäröivän, tumman hautavajoaman alueelle noin kuudenkymmenen kilometrin ajomatka. Se on kansallipuistoaluetta ja Unescon maailmanperintökohde. Teiden rinteillä on suosittuja patikointireittejä ja piknikpaikkoja. Jos tulee mieleen viettää vilkkaampi ilta, Costa Adejen ja Playa de las Americasin menopaikat ovat vain vajaan puolen tunnin ajomatkan päässä. Matkan voi taittaa paikallisbussilla eikä taksikaan paljon maksa.

Golfia Teneriffalla

Callao Salvaje sopii lomakohteeksi myös, jos haluat pelata lomallasi golfia. Täällä asuessasi olet aivan seuraavien kenttien läheisyydessä: Golf Costa Adeje, Golf Las Américas ja Amarilla Golf. 
 

 Tietoa kohteesta Teneriffa

Teneriffa

Lapsiperheiden suosima lomakohde Teneriffa

Lue lisää täältä >

Sää Teneriffa

Katso Teneriffan sää ja keskilämpötilat kuukausittain.

Lue lisää täältä >

Autonvuokraus

Vuokra auto ja tutustu lomakohteeseen laajemmin.

Lue lisää täältä >>

Lentokenttäkuljetukset

Varaa kuljetukset helposti ja nopeasti!

Lue lisää täältä >>

Kartta Callao Salvaje

Klikkaa nähdäksesi hotellin sijainti

Jaa tämä sivu sähköpostitse