Kaikki matkat
Rantalomat
Kiertomatkat
Viron lomat
Joulutorit
Kaupunkilomat
Lento+hotelli
  • Costa Adeje

Costa Adeje

Costa Adejen alue alkaa Playa de las Americasin pohjoispäästä ja koostuu useista asutuskeskuksista kuten Playa Fañabe ja Playa Paraiso. Costa Adeje on matkailumielessä Playa de las Americasia uudempi ja loma-alueet on suunniteltu rauhallista lomaa ja tasokkaita palveluja arvostaville.

Playa Fañabe on siisti, viihtyisä ja rauhallinen lomailualue. Kaikki matkailijalle tarpeelliset palvelut ovat kävelymatkan päässä. Autotie kulkee ylempänä, bussiyhteydet toimivat, takseja on helposti saatavilla ja merenrantaa myötäilevä kävelykatu johtaa Playa de las Americasin kautta aina Los Cristianosiin saakka. Naapurissa on siis helppo pistäytyä esimerkiksi yöelämän pyörteissä, sillä alue ei ole erityisemmin bailaajien paikka. Täällä on helppo lomailla lastenkin kanssa, sillä liikenne on minimaalista ja monin paikoin on laatoitettuja katuja, joista osa johtaa myös rannalle. Fañaben ranta-alueella on sopivasti ravintoloita, baareja ja ostospaikkoja. Kävelyetäisyydellä on pienempi ranta Playa del Duque ja näiden välillä on koko Etelä-Teneriffan tasokkain ostoskeskus Plaza del Duque.

Playa Paraiso sijaitsee Playa Fañabesta noin kymmenen kilometriä eteenpäin, lähellä Costa Adejen golfkenttää. Alue on hyvin rauhallinen ja hotelleita on vain muutama.
 

Lue lisää kohdeoppaasta

Retket

Teide 28 €/14 € /henkilö

Teide on Espanjan korkein vuori; 3718 metriä mpy. Matkalla Las Cañadasin luonnonpuistoalueen kuumaisemiin kuljemme karunkauniilta etelärannikolta läpi kanarianmäntymetsikön alpiiniselle vyöhykkeelle. Vanhan tulivuoren vajoama-alueella on vapaata aikaa ihailla luontoa lähempää ja kuunnella alueen hiljaisuutta. Puolipäiväretki (noin klo 8.30-14). Hinta 28 €/ aikuiset, 14 € lapset alle 12-v. Mikäli haluaa nousta aivan Teiden huipulle asti, lisäksi on varattava hissimaksu (26 €/13 €).

Läntinen Teneriffa 35 € /henkilö

Tutustumme Teneriffan kiehtoviin kyliin ja kaupunkeihin! Matkaamme vuoristomaisemien ja pienten kylien kautta kohti pohjoisrannikkoa, ja pysähdymme tauolle Garachicon yläpuolelle näköalapaikalle. Kahvilan terassilta avautuu vaikuttava näkymä alas 1700-luvulla Teiden purkauksessa tuhoutuneeseen  ja uudelleen rakennettuun Garachicon kaupunkiin. Matka jatkuu Icod de los Vinosiin, jonka ylpeys on ikivanha, mahtava traakkipuu. Näet myös kauniin San Marcosin kirkkoaukion, ja saat maistelella liköörejä ja muita saaren omia tuotteita pienessä putiikissa. Icod de los Vinosista ajamme rannikolle Garachicoon, jossa teemme pienen kävelykierroksen. Vapaa-ajalla voi syödä lounasta vaikkapa jossain rantakadun ravintolassa.Garachicon jälkeen pysähdymme Mascaan, yhteen saaren kauneimmista kylistä. Tämä pieni ja idyllinen kylä sijaitsee rehevässä laaksossa pienellä harjanteella, jota ympäröivät jyrkät kallioseinämät. Kylässä on muutama ravintola, joiden terasseilta avautuu viehättävä näkymä alas laaksoon. Kahvitauon jälkeen lähdemme takaisin lomakohteeseemme kiemuraista vuoristotietä pitkin.

Kokopäiväretki. Hinta 35 € /aikuiset, 20 €/ lapset alle 12-v.

Ritariturnajaiset 55 € /henkilö

Vauhdikkaita ritariturnajaisia vietetään San Miguelin keskiaikaiseen tyyliin rakennetussa linnassa. Illan aluksi itse linnan kreivi toivottaa vieraat tervetulleiksi. Suuressa turnajaissalissa syödään illalliseksi vihanneskeittoa, kanaa ja porsaankyljyksiä. Ruokajuomana on vettä, limsaa ja viiniä.

 Katsomossa ryhmät saavat oman urhean ritarin kannustettavakseen − ja ritarit todella taistelevat omiensa puolesta viimeiseen hengenvetoon saakka! Ritarit ovat komeita ja ratsut uljaita. Taistelun tuoksinassa saatetaan ryöstää linnan neito ja hovinarrikin vierailee areenalla...

Kun voittaja on lopulta selvinnyt ja taistelu laantunut, voit tavata ritarit henkilökohtaisesti pyöreän pöydän ääressä. Turnajaisten jälkeen siirrytään linnan toiseen saliin, jossa esitetään upea, värikäs flamenco-show.

Kansainvälisen retken hinta on 55 € lapset alle 12-vuotta 27,50 € (sis. illallisen). Ilman illallista hinta 39 €/19,50 €.

Eläinpuisto Loro Parque 51,50 € /henkilö

Puerto de la Cruzissa sijaitseva Loro Parque on maailmankuulu, suuri ja monipuolinen eläinpuisto. Se on  laajentunut vuosien varrella, ja erilaisia esityksiä tulee jatkuvasti lisää. Puistossa on valtava määrä lintuja, eksoottisia kasveja, veikeitä merileijonia, sympaattisia delfiinejä, arvokkaita pingviinejä, mahtavia valaita ja paljon muuta! Akvaariossa voit tehdä tuttavuutta meren eläimien kanssa, ja tunnelissa kulkiessasi hait uivat ylitsesi. Pingviinit näet niiden omalla planeetallaan arktisissa oloissa.

Delfiinit, merileijonat, papukaijat ja valaat esiintyvät yleisölle omissa ohjelmissaan. Saat alueen  kartan ja esityksien ajat puistoon mennessäsi. Kun suunnittelet reittisi, ehdit katsomaan kaikki eläinten ohjelmanumerot. Puistossa kierrellessä ja esityksiä katsoessa kuluu  mukavasti monta tuntia. Välillä voit istahtaa juomaan tai syömään johonkin alueen useista baareista tai ravintoloista.

Retken hinta 51,50 €/aikuiset, 33 €/lapset 6-11-v ja 13 €/lapset 2-5-v.

Muut retket

• Sukellusveneretki 50 €/aikuiset, 45 € lapset alle 12-v., 30 €/ yli 60-v.
• Eripituisia meriretkiä, hinta retkestä riippuen 20-52 €
• Rock Story, korkeatasoinen show tarjoaa pop- ja rock-musiikkia rokin alkuajoista nykypäivään  45€
• Patikkaretki Mascan rotkoon 46 €

Kartta

Lähtökentät

Lähdöt Helsingistä ja maakuntakentiltä

Lähtöpaikkakunta/lentoasema

Lähtöpäivät 

Kesto

Lentoyhtiö

Jyväskylä 24.10.2017 7 yötä Primera Air 
Pori 31.10.2017 7 yötä Primera Air 
Lappeenranta 7.11.2017 7 yötä Primera Air 
Helsinki-Vantaa la 11.11.2017 - 3.2.2018 7 yötä Norwegian
Helsinki-Vantaa 10.2.2018 8 yötä menossa: Norwegian
paluussa: Primera Air
Pori 18.2.2018 7 yötä  Primera Air
Vaasa 25.2.2018 7 yötä Primera Air
Joensuu 4.3.2018 7 yötä Primera Air
Kokkola-Pietarsaari 11.3.2018 7 yötä Primera Air
Kuopio 18.3.2018 7 yötä Primera Air
Tampere 25.3.2018 7 yötä Primera Air
Lappeenranta 1.4.2018 7 yötä Primera Air

Lentokenttäkuljetus lentoasema–hotelli–lentoasema 12 € /hlö (hinta etukäteen varattuna).
Matka Etelä-Teneriffan lentoasemalta Playa de las Americasiin, Los Cristianosiin ja Costa Adejeen noin 17 km, ja Puerto de la Cruziin noin 90 km.

Lentokenttäkuljetus lentoasema–hotelli–lentoasema 12 € /hlö (hinta etukäteen varattuna).
Matka Pohjois-Teneriffan lentoasemalta Playa de las Americasiin, Los Cristianosiin ja Costa Adejeen noin 80 km, ja Puerto de la Cruziin noin 30 km.

Hyvä tietää:  Norwegian

Hyvä tietää:  Primera Air

 

 

 

 

Jaa tämä sivu sähköpostitse