Kaikki kohteet
Kaupunkilomat
Risteilyt
  • Varaa matkasi Costa Adejeen | Matkavekka

    Costa Adeje

Costa Adeje - Teneriffa

Varaa loma Costa Adejessa Teneriffalla - Matkavekka

Costa Adeje - mukavia ravintoloita ja hieno ranta

Rantakadun varrella sijaitsee moni Teneriffan upeista lomakylistä, myös Costa Adeje. Hienojen hiekkarantojen lisäksi täällä on myös monia ravintoloita ja kaunis satama. Alue ulottuu Playa de las Américasin ulkolaidalta ylelliseen Fañabéhen.

Leppoisaa rantaelämää

Costa Adeje levittäytyy merenrannan ympärille. Rannan täyttävät vilkkaat ravintolat ja baarit, joissa tarjoillaan sekä paikallisia että kansainvälisiä ruokia. Kävelykadun varrella on myös useampia rantoja, jotka ovat tietenkin vapaasti käytettävissä. Joillakin niistä on mahdollisuus harrastaa vesiurheilua.

Paikallisten ja suurten lomakylien läheisyydessä

Suurin osa ravintoloista sijaitsee rannalla ja rantakadun varrella, mutta myös kylän laitamilta. Kylän keskustassa monet paikalliset käyvät nauttimassa hyvän päivällisen. Täältä voit ottaa bussin Playa de las Américasiin tai Los Cristianosiin, mutta niihin pääsee myös pyöräillen rantatietä pitkin.

Ylellinen Fañabé

Rantatietä edetessäsi kohti länttä Costa Adeje yhdistyy ylelliseen Fañabén kaupunginosaan. Täällä voit nauttia saaren rauhasta täysin siemauksin, käydä ostoksilla hienoissa kaupoissa ja syödä hyvissä ravintoloissa. Täällä on myös monia hyviä rantoja, kuten Playa del Duque ja Playa de Fañabé.

Fañabéssä sijaitsee myös yksi parhaimmista hotelleistamme, Bahia Principe, jossa voit nauttia kauniista maisemista ja täysihoidosta.

Koe Teneriffa

Costa Adeje on nappivalinta, jos haluat kokea Teneriffalla mahdollisimman paljon. Tutustu jylhään Teiden tulivuoreen, saaren tuntemattomiin osiin. Voit vuokrata auton ja tutustua saareen omaan tahtiisi. 

Golfia Teneriffalla

Costa Adeje sopii lomakohteeksi myös golffaajille. Golf Costa Adeje, yksi golfkentistä, sijaitsee lähellä sinua. Lyhyen ajomatkan päässä ovat Golf Las Américas ja Amarilla Golf.

 

 

 

Hotellit Costa Adejessa

Tietoa kohteesta Teneriffa

Teneriffa

Lapsiperheiden suosima lomakohde Teneriffa

Lue lisää täältä >

Sää Teneriffa

Katso Teneriffan sää ja keskilämpötilat kuukausittain.

Lue lisää täältä >

Autonvuokraus

Vuokra auto ja tutustu lomakohteeseen laajemmin.

Lue lisää täältä >>

Lentokenttäkuljetukset

Varaa kuljetukset helposti ja nopeasti!

Lue lisää täältä >>

Kartta Costa Adeje

Klikkaa nähdäksesi hotellin sijainti

Jaa tämä sivu sähköpostitse