Rantalomat & kaupunkilomat
Kiertomatkat
Viron lomat
Kaupunkilomat
  • Varaa matka Los Cristianokseen Matkavekalta

    Los Cristianos

Los Cristianos

Varaa loma Los Cristianoksessa Teneriffalla - Matkavekka

Los Cristianos - hurmaava, rento ja aito

Nauti elämästä mukavilla rannoilla ja sataman alueella ja seuraa paikallista elämää lähietäisyydeltä. Los Cristianos on monien suosikki, koska alue on rauhallinen ja aito. Kylä oli olemassa jo kauan ennen matkailijoiden saapumista Teneriffalle.

Teneriffan hienoin ranta ja viihtyisä satama-alue

Los Cristianos tunnetaan kauniista rannoistaan ja satamastaan, jonka molemmin puolin on uimarannat. Niistä toinen, Playa de las Vistas, on monen mielestä Teneriffan paras. Ranta yhtyy Teneriffan toiseen suureen lomakylään, Playa de las Américasiin. Los Cristianosin satama on aina täynnä, ja siellä matkailijat ja paikalliset kohtaavat. Laiturin varrella voi nauttia hyvän päivällisen tai viilentävän drinkin.

Kaunis rantakatu

Los Cristianosin rantakadun varrelta löydät lukuisia hyviä ravintoloita ja kahviloita. Kahdeksan kilometrin pituinen rantakatu ulottuu satamasta Teneriffan suurimpaan lomakylään, Playa de las Américasiin ja siitä edelleen Fañabéen. Koko katu sykkii elämää ja hyvää lomatunnelmaa, ja siellä on iltaisin mukavaa kuljeskella.

Lähellä Playa de las Américasia

Aikaisemmin Teneriffan suurimmat lomakylät, Los Cristianos ja Playa de las Américas sijaitsivat täysin erillään toisistaan. Nykyisin ne ovat kasvaneet lähes yhteen, mutta Los Cristianos on säilyttänyt rauhansa ja levollisen ilmapiirinsä. Jos etsit illoiksi vilkkaampaa elämää, siirry Playa de las Américasiin – siellä on aina menoa ja meininkiä.   

Koe Teneriffa

Los Cristianos on mainio valinta, jos haluat nähdä mahdollisimman paljon Teneriffasta. Tutustu jylhään Teiden tulivuoreen, saaren tuntemattomiin osiin. Voit tietenkin vuokrata auton ja tutustua saareen omaan tahtiisi. Katso myös opastettuihin retkiimme.

Golfia Teneriffalla

Los Cristianos sopii lomakohteeksi myös, jos haluat pelata lomallasi golfia. Aivan lyhyen matkan päässä on kolme golfkenttää: Golf Costa Adeje, Golf Las Américas ja Amarilla Golf. 

Kuljetukset lentokentältä


Lentoasemalta on noin 30 minuutin ajomatka Los Cristianosin ensimmäiselle hotellille.

Kartta

Lisätietoa Teneriffa

Tutustu lomakohteeseen

Lapsiperheiden suosima lomakohde Teneriffa

Lue lisää täältä >

Retket

Lähde mukaan retkille suomenkielisen oppaan johdolla.

Lue lisää täältä >

Sää

Katso Teneriffan sää ja keskilämpötilat kuukausittain.

Lue lisää täältä >

Lähdöt Teneriffalle

Suorat lennot Teneriffalle usealta lentokentältä.

Lue lisää täältä >

Jaa tämä sivu sähköpostitse