Rantalomat & kaupunkilomat
Kiertomatkat
Viron lomat
LEGOLAND
  • Varaa matka Los Cristianokseen Matkavekalta

    Los Cristianos

Los Cristianos

Los Cristianos, Espanja

Los Cristianos oli aikoinaan pieni paikallinen kalastajakylä satamineen, mutta aurinkoisen Etelä-Teneriffan suosio matkailukohteena on luonut kylän ytimen ympärille yhä enemmän majoituspalveluja. Sittemmin kylä on kasvanut kiinni viereiseen Playa de las Americasiin ja paikkoja yhdistää muun muassa merenrantaa seuraileva kävelykatu.

Los Cristianosissa on oma uimarantansa ja lähellä, Playa de la Americasin suunnalla on Playa de las Vistas. Talvettomasta talvesta voi huoletta nauttia loivilla laavahiekkarannoilla. Ne, joille uneliaat aurinkokylvyt ja raukea pulikointi eivät riitä, voivat vuokrata rannoilta polkuveneitä, lainelautoja ja kanootteja. Vilkkaalla rantakadulla on kuhinaa ympäri vuorokauden. Katua voit kävellä kilometreittäin Playa de las Americasin rantaviivaa seuraillen aina Playa Fañaben rannalle saakka. Rantakadun varrella on palveluja yhtä lailla nälkään, janoon kuin huvitteluunkin, mutta paikalliset liikkeet ja parhaat kalaravintolat ovat kuitenkin Los Cristianosin keskustassa.

Lekottelun ja huvittelun vastapainoksi lähellä on jylhiä patikointimaisemia eikä Las Cañadasin luonnonpuistoonkaan ole autolla pitkä matka.

Kartta

Lisätietoa Teneriffa

Tutustu lomakohteeseen

Lapsiperheiden suosima lomakohde Teneriffa

Lue lisää täältä >

Retket

Lähde mukaan retkille suomenkielisen oppaan johdolla.

Lue lisää täältä >

Sää

Katso Teneriffan sää ja keskilämpötilat kuukausittain.

Lue lisää täältä >

Lähdöt Teneriffalle

Suorat lennot Teneriffalle usealta lentokentältä.

Lue lisää täältä >

Jaa tämä sivu sähköpostitse