Kaikki kohteet
Kaupunkilomat
Risteilyt
  • Varaa matka Los Cristianokseen Teneriffalla | Matkavekka

    Los Cristianos

Los Cristianos - Teneriffa

Varaa loma Los Cristianoksessa Teneriffalla - Matkavekka

Los Cristianos - hurmaava, rento ja aito

Nauti elämästä mukavilla rannoilla ja sataman alueella ja seuraa paikallista elämää lähietäisyydeltä. Los Cristianos on monien suosikki, koska alue on rauhallinen ja aito. Kylä oli olemassa jo kauan ennen matkailijoiden saapumista Teneriffalle.

Teneriffan hienoin ranta ja viihtyisä satama-alue

Los Cristianos tunnetaan kauniista rannoistaan ja satamastaan, jonka molemmin puolin on uimarannat. Niistä toinen, Playa de las Vistas, on monen mielestä Teneriffan paras. Ranta yhtyy Teneriffan toiseen suureen lomakylään, Playa de las Américasiin. Los Cristianosin satama on aina täynnä, ja siellä matkailijat ja paikalliset kohtaavat. Laiturin varrella voi nauttia hyvän päivällisen tai viilentävän drinkin.

Kaunis rantakatu

Los Cristianosin rantakadun varrelta löydät lukuisia hyviä ravintoloita ja kahviloita. Kahdeksan kilometrin pituinen rantakatu ulottuu satamasta Teneriffan suurimpaan lomakylään, Playa de las Américasiin ja siitä edelleen Fañabéen. Koko katu sykkii elämää ja hyvää lomatunnelmaa, ja siellä on iltaisin mukavaa kuljeskella.

Lähellä Playa de las Américasia

Aikaisemmin Teneriffan suurimmat lomakylät, Los Cristianos ja Playa de las Américas sijaitsivat täysin erillään toisistaan. Nykyisin ne ovat kasvaneet lähes yhteen, mutta Los Cristianos on säilyttänyt rauhansa ja levollisen ilmapiirinsä. Jos etsit illoiksi vilkkaampaa elämää, siirry Playa de las Américasiin – siellä on aina menoa ja meininkiä.   

Koe Teneriffa

Los Cristianos on mainio valinta, jos haluat nähdä mahdollisimman paljon Teneriffasta. Tutustu jylhään Teiden tulivuoreen, saaren tuntemattomiin osiin. Voit vuokrata auton ja tutustua saareen omaan tahtiisi. 

Golfia Teneriffalla

Los Cristianos sopii lomakohteeksi myös, jos haluat pelata lomallasi golfia. Aivan lyhyen matkan päässä on kolme golfkenttää: Golf Costa Adeje, Golf Las Américas ja Amarilla Golf. 

 

Tietoa kohteesta Teneriffa

Teneriffa

Lapsiperheiden suosima lomakohde Teneriffa

Lue lisää täältä >

Sää Teneriffa

Katso Teneriffan sää ja keskilämpötilat kuukausittain.

Lue lisää täältä >

Autonvuokraus

Vuokra auto ja tutustu lomakohteeseen laajemmin.

Lue lisää täältä >>

Lentokenttäkuljetukset

Varaa kuljetukset helposti ja nopeasti!

Lue lisää täältä >>

Kartta Los Cristianos

Klikkaa nähdäksesi hotellin sijainti

Jaa tämä sivu sähköpostitse