Matkavekka ja Lomamatkat ovat nyt yhdessä Matkavekka! Lue lisää >>  
  • Los Gigantes

los gigantes

Teneriffan länsirannikolla sijaitseva, viehättävän vehreä merenrantakylä Los Gigantes tarjoaa rauhallisen ja rentouttavan loman kauniissa ympäristössä. Nimensä paikka on saanut vaikuttavista rantakallioistaan – Los Gigantes tarkoittaa ”jättiläisiä”. Täältä on hienot näkymät merelle ja läheiselle naapurisaarelle La Gomeralle. Los Gigantes on omatoimikohde, jonne on varattavissa lentokenttäkuljetukset ja opaspalvelu toimii puhelimitse. Suomenkieliset retkemme lähtevät Playa de las Americasista, noin 25 kilometrin päästä.

Lomakylässä on kolme pientä keskittymää kävelymatkan päässä toisistaan: Los Gigantes venesatamineen, kalastajakylän luonteensa säilyttänyt Puerto de Santiago sekä eteläosan hotellialue Playa de la Arena, jossa on alueen pisin ja levein ranta. Rannat ovat tummaa laavahiekkaa. Lisäksi venesataman kupeessa on kaksi allasaluetta, joihin pääsee sisäänpääsymaksua vastaan. Ostosmahdollisuudet ovat rajoitetut, mutta hyviä ravintoloita on mukava valikoima ja merenherkut hyvin edustettuina.

Los Gigantesista on hyvät bussiyhteydet mm. Playa de las Americasiin ja Puerto de la Cruziin. Lähialueilla on hyvät patikointimahdollisuudet, hyväkuntoiset voivat lähteä kansainvälisen ryhmän mukana vaikkapa vaeltamaan huikeaan Mascan rotkoon. Myös sukellus on suosittu harrastus.

Kartta

Lähtökentät

 

Helsingistä 11.11.2017–17.2.2018

Norwegian Air lauantailento

Helsinki−Teneriffa eteläinen 11.20−15.45

Teneriffa eteläinen−Helsinki 16.35−00.50 (su)

Lentokenttäkuljetus lentoasema–hotelli–lentoasema 12 € /hlö (hinta etukäteen varattuna).
Matka Etelä-Teneriffan lentoasemalta Playa de las Americasiin, Los Cristianosiin ja Costa Adejeen noin 17 km, ja Puerto de la Cruziin noin 90 km.

Hyvä tietää:  Norwegian

Lähtökaupunki/lentoasema
Lentoyhtiö: Primera Air (6F)
Lähtöpäivät 2017
Tiistailento
Jyväskylä 24.10.
Pori 31.10.
Lappeenranta 7.11.

Lentokenttäkuljetus lentoasema–hotelli–lentoasema 12 € /hlö (hinta etukäteen varattuna).
Matka Pohjois-Teneriffan lentoasemalta Playa de las Americasiin, Los Cristianosiin ja Costa Adejeen noin 80 km, ja Puerto de la Cruziin noin 30 km.

Ateriat Primera Airin lennolle 26 € (meno–paluu)
Lämmin ateria 13 €/aikuinen ja 7 €/2-11-vuotias per suunta.

Hyvä tietää:  Primera Air

 

 

 

 

Jaa tämä sivu sähköpostitse