Rantalomat & kaupunkilomat
Kiertomatkat
Viron lomat
LEGOLAND
  • Varaa matka Playa de las Americasiin Matkavekalta

    Playa de las Americas

Playa de las Americas

Playa de las Americas - Matkavekka

Playa de las Americas kutsuu lomalle! Kanariansaaria ei suotta kutsuta onnellisten saariksi. Teneriffa on saarista suurin, ja sen etelärannikolla aurinko paistaa lähes vuoden jokaisena päivänä.

Kanariansaarten talvettomasta talvesta voi nauttia huoletta Playa de las Americasin aallonmurtajilla suojatuilla loivilla laavahiekkarannoilla, jotka sopivat myös lapsiperheille. Ne, joille uneliaat aurinkokylvyt ja raukea pulikointi eivät riitä, voivat vuokrata rannoilta polkuveneitä, lainelautoja ja kanootteja.

Merenrantaa seurailevalla, vilkkaalla kävelykadulla on kuhinaa ympäri vuorokauden. Se tarjoaa palveluja yhtälailla nälkään, janoon kuin huvitteluunkin. Katu yhdistää Playa de las Americasin pienestä kalastajakylästä tunnelmalliseksi lomakeskukseksi kasvaneeseen Los Cristianosiin, joka tunnetaan mm. hyvistä kalaravintoloistaan. Kävelykadun toinen pää ulottuu pohjoisessa olevaan Fañabeen uudempaan ja rauhallisempaan loma-alueeseen.

Lekottelun ja huvittelun vastapainoksi Americasin läheltä löytyy jylhiä patikointimaisemia eikä Las Cañadasin luonnonpuistoonkaan ole autolla pitkä matka.

Hotellit Playa de las Americasissa

Kartta

Lisätietoa Teneriffa

Tutustu lomakohteeseen

Lapsiperheiden suosima lomakohde Teneriffa

Lue lisää täältä >

Retket

Lähde mukaan retkille suomenkielisen oppaan johdolla.

Lue lisää täältä >

Sää

Katso Teneriffan sää ja keskilämpötilat kuukausittain.

Lue lisää täältä >

Lähdöt Teneriffalle

Suorat lennot Teneriffalle usealta lentokentältä.

Lue lisää täältä >

Jaa tämä sivu sähköpostitse