Kaikki kohteet
Kaupunkilomat
Risteilyt
  • Varaa matkasi Puerto de la Cruziin - Matkavekka

    Puerto de la Cruz

Puerto de la Cruz - Teneriffa

Varaa loma Puerto de la Cruzissa Teneriffalla - Matkavekka

Puerto de la Cruz - aitoa kanarialaista tunnelmaa

Puerto de la Cruzin kanarialaiseen viehätysvoimaan yhdistyy monia ainutlaatuisia lomakokemuksia, joiden vuoksi monet turistit palaavat tänne uskollisesti joka vuosi. Täällä on hyvät mahdollisuudet päästä lähelle paikallisväestöä ja tutustua Teneriffan upeaan luontoon. 

Viehättävä kaupunki ja upeat merialtaat

Puerto de la Cruzin keskustassa sijaitsee Plaza del Charco, joka on suosittu kaupunkilaisten kohtaamispaikka. Sitä reunustavat ulkoterassit ja monet jännittävät kaupat. Hiukan kauempana keskustasta huojuvat palmut kutsuvat kävelemään rantakadulla aamuin illoin. Yksi maailman kauneimmista merivesialtaista, Lago Martiánez, sijaitsee Puerto de la Cruzin pohjoisosassa. Suuria ja ainutlaatuisia merialtaita ympäröivät aurinkoterassit, kukat ja lumoavat laguunit. On hieno kokemus uida merivedessä, vaikkei itse meressä. Puerto de la Cruzissa on myös upea ranta, Playa Jardín, jonka hiekka on mustaa ja jota ympäröivät eksoottiset puutarhat.

Viljava Orotavan laakso

Puerto de la Cruz sijaitsee luonnonkauniilla paikalla rannikolla, Oratavan laaksossa. Kylää ympäröivät jylhän Teide-tulivuoren vehreät rinteet. Täällä yhdistyvät kasvitieteellisen puutarhan hiljaisuus ja rauha, meren pauhu ja kävelykadun äänet. Helmikuun lopussa täällä vietetään karnevaaliviikkoa, jolloin tunnelma on vertaansa vailla. 

Elämyksiä autolla tai retkillämme

Puerto de la Cruz sijaitsee ihanteellisella paikalla, jos haluat tutustua Teneriffan toiseen puoleen. Varaamalla vuokra-auton pääset helposti Teneriffan idyllisiin vuoristokyliin, joissa aika tuntuu pysähtyneen. Puolen tunnin ajomatkan päästä Puerto de la Cruzista löydät La Lagunan yliopistokaupungin. Tai miksi et vierailisi saaren värikkäässä pääkaupungissa, Santa Cruzissa?

Tietoa kohteesta Teneriffa

Teneriffa

Lapsiperheiden suosima lomakohde Teneriffa

Lue lisää täältä >

Sää Teneriffa

Katso Teneriffan sää ja keskilämpötilat kuukausittain.

Lue lisää täältä >

Autonvuokraus

Vuokra auto ja tutustu lomakohteeseen laajemmin.

Lue lisää täältä >>

Lentokenttäkuljetukset

Varaa kuljetukset helposti ja nopeasti!

Lue lisää täältä >>

Kartta Puerto de la Cruz

Klikkaa nähdäksesi hotellin sijainti

Jaa tämä sivu sähköpostitse