Kaikki kohteet
Kaupunkilomat
Risteilyt
  • Varaa matkasi San Miguel de Abonaan Teneriffalle | Matkavekka

    San Miguel de Abona

San Miguel de Abona - Teneriffa

San Miguel de Abona - Matkavekka

San Miguel de Abona - kauniita lomakyliä ja hyviä golfkenttiä

Teneriffan kaakkoisrannikoilta löytyy yksi saaren aidoimmista ja alkuperäisistä alueista. San Miguel de Abona tarjoaa mukavia lomakeskuksia, hyviä golfkenttiä ja mukavan rennon ilmapiirin.

Luksuslomaa, täysihoitoa ja paljon palveluja

San Miguel de Abonassa sijaitsee ylellinen Sandos San Blasin lomakeskus. Täältä löydät luksuksen ohella valtavan määrän harrastusmahdollisuuksia, hyviä ravintoloita ja palveluita. Käytössäsi on kuusi uima-allasaluetta, tenniskenttiä, kylpylä ja kiipeilymahdollisuuksia. Perheen pienimmille on omia lastenaltaita, leikkipaikkoja ja kansainvälinen lastenkerho.

Kahden golfkentän läheisyydessä

Golfin harrastajan kannattaa valita majoituspaikkansa San Miguel de Abonasta. Sen läheisyydessä on kaksi erinomaista golfkenttää vain parin kilometrin etäisyydellä, Golf del Sur ja Amarilla. 

Tutustu alueeseen

San Miguel de Abonan läheisyydessä sijaitsee Los Abrigosin kalastajakylä. Täällä pääset tutustumaan kanarialaisten arkeen ja miellyttävän rentoon tunnelmaan. Satamassa on hyviä ravintoloita ja ulkoilmakahviloita, joissa voit nauttia tunnelmasta. Lähellä sijaitsee myös San Blas Reserva Ambientalin luonnonsuojelualue ja sen koskematon ja historiallinen aarnialue. Suosittuihin Playa de las Américasin ja Los Cristianosin lomakyliin on vain 15 km matka.

Koe Teneriffa

Teneriffalla on paljon tarjottavaa, kuuluisia nähtävyyksiä, upeaa luontoa ja autenttisia elämyksiä. Teiden tulivuori on lähes pakollinen nähtävyys. Voit vuokrata auton ja kierrellä saarta omassa tahdissasi.

 

Tietoa kohteesta Teneriffa

Teneriffa

Lapsiperheiden suosima lomakohde Teneriffa

Lue lisää täältä >

Sää Teneriffa

Katso Teneriffan sää ja keskilämpötilat kuukausittain.

Lue lisää täältä >

Autonvuokraus

Vuokra auto ja tutustu lomakohteeseen laajemmin.

Lue lisää täältä >>

Lentokenttäkuljetukset

Varaa kuljetukset helposti ja nopeasti!

Lue lisää täältä >>

Kartta San Miguel de Abona

Klikkaa nähdäksesi hotellin sijainti

Jaa tämä sivu sähköpostitse