Kaikki kohteet
Kaupunkilomat
Risteilyt
  • Matkat Dubliniin | Lennot+hotelli Dublin | Matkavekka

    Dublin

Kaupunkilomalle Dubliniin

Dublin tanssii, soi ja tarinoi

Matka Dubliniin on matka tumman oluen, hakkaavien kengänkantojen, shoppailun ja kirjoitetun sanan kultakaupunkiin. Sydämelliset saarelaiset ovat aina toivottaneet vieraansa lämmöllä tervetulleiksi ja täällä jokaisen on helppo tuntea olonsa kotoisaksi missä liikkuukin.

Rennonletkeä Dublin on silmiinpistävästi nuorten ja nuorekkaiden kaupunki. Innostunut ja inspiroitunut olo tarttuu. Dublinissa ei voi olla nauttimatta - Dublinista. Suomalaisen on helppo tuntea olonsa kodikkaaksi Irlannissa. Sattumalta Dublinin historian jäljet johtavatkin Skandinaviaan, sillä kaupungin perustivat aikoinaan Irlannin valloittaneet viikingit. Nykylomailijan valloituskohteiksi riittävät kaupungin kadut, joissa riittää ihmeteltävää 1700-luvun arkkitehtuurista puistojen vihreyteen. Iltaohjelmaan kannattaa ehdottomasti sisällyttää pubi-ilta, jossa sydämelliset ja sanavalmiit paikalliset saavat vieraan pään pyörryksiin taruillaan ja lauluillaan.

Nähtävää ja koettavaa Dublinissa

Tutustu kaupunkiin vaikka kiertoajelulla tai kävellen. Trinity College on vanhin yliopisto Irlannissa ja Phoenix Park-puisto on yksi Euroopan suurimmista. St. Patrickin ja Christchurchin katedraalit ovat henkeäsalpaavia ja kukapa ei haluaisi tietää missä suosittu Temple Barin alue sijaitsee: Se on täynnä pubeja, kauppoja ja ravintoloita. Dublinin kuuluisat yrjönaikaiset rakennukset värikkäine ovineen saavat sinut rakastumaan vanhaan kaupunkiin!

Keskustan ostosalueet keskittyvät Grafton Streetille sekä Henry Streetille. Niiden varsilta ja ympäristön pikkukaduilta löydät sekä tunnetuimpien ketjujen liikkeet että pienet itsenäiset putiikit.

Dublinissa ei lähimpään irkkupubiin ole koskaan pitkä matka. Keskustan Temple Bar-alue on täynnä pubeja, yökerhoja ja ravintoloita, joissa viihtyvät niin paikalliset kuin turistitkin. Useat pubit tarjoilevat myös ruokaa. Varsinkin sunnuntaisin pubeissa on tarjolla peri-irlantilainen ja lihaisa Sunday Roast, jolla nälkä pysyy hyvin loitolla seuraavaan päivään asti.

Dublinissa on myös monipuolinen kokoelma museoita, jotka pystyvät tarjoamaan jotakin niin taiteen- ja kirjallisuudenharrastajille kuin perheillekin. Tunnetuimmista mainittakoon Irlannin Kansallismuseo ja Nykytaiteen Museo.

Matkavekan Dublin

Matkavekan valikoimassa on lento+hotelli-paketteja. Matkat ovat omatoimisia, eli suomenkielisiä opaspalveluja ei ole saatavilla. Lähtöpäivän ja matkasi keston päätät itse.

 

 

 

Tutustu ja varaa matkasi Dubliniin

Suodata hakutuloksia

Matkustajat

Lähtöpäivät

Valitse matkan kesto (vrk)

  • 7

Kartta DUblin

Klikkaa nähdäksesi hotellin sijainti