Rantalomat & kaupunkilomat
Kiertomatkat
Viron lomat
Kaupunkilomat
  • Suositut Israelin kiertomatkat | Varaa Matkavekasta

    Israel

Israelin kiertomatkat - varaa Matkavekasta

Kiehtovat Israelin kiertomatkat Raamatun maisemissa

Kiertomatka on erinomainen tapa tutustua Israelin ikivanhaan kulttuuriin ja Raamatun tapahtumapaikkoihin. Kiertomatkalla voi nähdä Vanhan ja Uuden testamentin tarinoiden heräävän henkiin sekä tutustua pyhiin paikkoihin ja rakennuksiin. Kiertomatkat tarjoavat helpon ja turvallisen tavan päästä näkemään ja kokemaan Israelin upeimmat paikat. Matkanjohtajina toimivat Israeliin perehtyneet asiantuntijat ja matkaoppaana kokenut Pentti Holi. Tutustu matkaohjelmiin ja varaa!

Suositut kiertomatkat

Israelin kiertomatka 12.-20.11.2018

Israelin kiertomatka tarjoaa monipuolisen kuvan Israelista. Matkan perushintaan sisältyy runsas retkiohjelma. Pysähdymme Raamatun tapahtumapaikoilla ja purjehdimme Genesaretinjärven aalloilla. Ihastelemme Galilean lempeän kauniita maisemia ja nousemme myös Golanin ylängölle. Uimme Kuollessa meressä. Matkan tärkein kohde on tietysti kaupunkien kaupunki Jerusalem, kolmen uskonnon pyhä kaupunki.

Ensi vuonna Jerusalemissa -risteily Tallinnaan 20.-21.1.2019

Risteilyllä on esillä ajankohtaista asiaa Israelista, Israel-matkoista ja Lähi-idän tilanteesta. Ohjelmaan sisältyy myös raamattuluentoja, seurakuntavierailu Tallinnassa sekä miellyttävää yhdessäoloa ystävien kanssa. I

Israelin kiertomatka 16.–23.2.2019 

Israelissa Vuoret ja laaksot ovat saaneet vihreän nurmipeitteen. Kukkaloisto on alkamassa. Kuljemme Raamatun tapahtumapaikoilla. Pysähdymme yksilöitä ja kansoja mullistaneiden tapahtumien edessä. Liikumme uutisotsikoista tutuilla paikoilla. Ohjelmasisällön ohella matka tarjoaa lepoa ja virkistystä, sekä mukavaa yhdessä oloa. 

Israelin kiertomatka 23.2 – 2.3.2019 

Matkalla on mahdollisuus harjoitella hepreaa käytännön tilanteissa. Käyntipaikat ja tapaamiset ovat opiskelija-ystävällisiä. Retkiohjelmaan sisältyy sekä klassikkoja että uudempia kohteita. Tutustumme Israelilaiseen musiikkiin opettelemalla heprealaisia lauluja ja kuuntelemalla paikallisia taitajia. 

Israelin kiertomatka 2.-9.3.2019 

Kuljemme Raamatun tapahtuma- paikoilla Jerusalemissa ja Galileassa. Seuraamme myös tämän päivän elämän menoa Israelissa. Luonto on kauneimmillaan; kukat kukkivat ja miljoonat muuttolinnut vaeltavat pohjoista kohti. Aikaa on varattu myös ostoksiin ja lepäilyyn.

Israelin kiertomatka 16.-23.3.2019

Tutkimme Raamatun ja Israelin historian jännittävimpiä kohteita, mm. Daavidin kaupungin kaivauksia. Käymme Temppeli Instituutissa. Kapuamme Jerusalemin muureilla, käymme Kuolleellamerellä. Viimeiset matkapäivät vietämme Galilean keväisissä, rauhoittavissa maisemissa. Tärkeällä sijalla ovat myös yhteiset palaverit, rukous ja laulu.

Israelin kiertomatka 23.-30.3.2019 

Liikumme erityisesti ansaitsemattoman armon jäljillä, siellä missä Jumalan rakkaus yllätti Raamatun miehet ja naiset kerta kerran jälkeen. Yhteiset matkat ja kokemukset pyhällä maalla ovat synnyttäneet suuren ilon, lukemattoman määrän lauluja, ja halun laulaa. 

Israelin kiertomatka 23.3.-30.3.2019 

Matkalla halutaan pysähtyä uskon ja historian tärkeimmillä paikoilla. Kiinnostavaa on tutustua myös Israeliin pakolaisten ja muuttajien määrämaana. Israel on vastaanottanut, kotouttanut, kouluttanut ja integroinut satojatuhansia muuttajia. Tulijat ovat voimavara, ei rasite. Maahan on juutalaisten ohella otettu vastaan tuhansia pakolaisia ja muuttajia, jotka eivät ole syntyperältään juutalaisia.

Ilmoittaudu mukaan Israelin matkoillemme

 
Valitse matka *
Majoitus *
 
 
 
 
Hinnat ja maksuehdot ovat nähtävillä jokaisen matkan esittelyssä. Lisätietoa matkasta antaa: Hanna Piilonen, puh. 020 1204984
Saat lomakkeen lähettämisen jälkeen vahvistuksen ja ennakkolaskun matkastasi, kun tilaus on käsitelty!
 
 
 
 

Jaa tämä sivu sähköpostitse