Rantalomat
Viron lomat
LEGOLAND
Kaupunkilomat
 • Isarel - Jerusalem - Tiberias

Israelin kiertomatka 16.-23.3.2019

Jerusalem - Tiberias - Israel

Matka on tällä hetkellä loppuunmyyty. Täytä alla oleva ilmoittautumislomake niin pääset jonotuslistalle. Otamme yhteyttä mikäli paikkoja vapautuu.

 

Aloitamme matkamme pyhyyden, erilaisten kulttuurien ja jännitteiden Jerusalemista. Ohjelmaan mahtuvat myös Kuollut meri, En Gedi, Jeriko, Golanin ylänkö ja Välimeren rannikkotasangot. Kuljemme Vapahtajan ja Raamatun tapahtumien askelissa. Nautimme Pyhän maan kauniista keväästä ja kukkaloistosta sekä kotisijoilleen palanneen kansan iloisesta elämänmenosta.  Israelissa eilinen, tämä päivä, sekä tulevaisuus ja toivo punoutuvat erityisellä tavalla yhteen. Ohjelmaan sisältyy musiikkia sekä tietoiskuja Israelin historiasta ja sodista itsenäistymisestä alkaen. Viimeiset matkapäivät vietetään Galilean meren ja kukkuloiden rauhoittavissa maisemissa.                                                                                                                           

                                                                                                                        

MATKAOHJELMA

LA 16.3. Lento Helsingistä Tel Aviviin, jonne saavumme lauantaina, sapattina, iltapäivällä. Sieltä on vajaan tunnin bussimatka ylös Jerusalemiin. Majoittuminen St George-hotelliin , jossa asumme keskiviikkoon saakka.

SU 17.3.Aloitamme retkiohjelmamme vierailulla Israelin parlamenttitalossa, Knessetissä sekä Israel-museossa, jossa tutustumme Jerusalemin pienoismalliin ja Kirjan pyhäkköön. Käytyämme holokaustimuseo Jad Vashemissalähdemme bussiajelulle Juudean vuorimaan uljaisiin ja vehmaisiin maisemiin. Kuljemme Israelin sankareiden jalanjäljissä. Reitille osuvat Gilo, Beitar, Tammilaakso, Bet Shemes ja Jerusalemin käytävä.  Kyläilemme juudealaisessa maalaiskylässä ja palaamme Mevasseret Zionin ja Ein Keremin kautta Jerusalemiin.

MA 18.3Aloitamme retkipäivän Jaffa-portilta, jossa kapuamme Jerusalemin muureille joiden päällä kuljemme muinaisten vartijoiden tavoin Siionin vuoren, Juustontekijäin laakson ja Lantaportin kautta Vanhaan Kaupunkiin. Käymme Itku- eli Länsimuurilla. Tutustumme eri asukasryhmien kortteleihin ja basaareihin. Astelemme Cardo-kadun kiveyksillä roomalaisten jalanjäljissä ja muistelemme Jeesuksen kärsimystä, Via Dolorosalla ja Pyhän haudan kirkolla. Päivän päätteeksi tutustumme vielä Temppeli Instituuttiin.

TI 19.3 Ajamme päivän aluksi Öljymäelle, josta laskeudumme Kaikkien kansojen kirkkoon Getsemanen puutarhassa. Sieltä menemme Puutarhahaudalle. Iltapäivällä tutkimme aikamme merkittävimpiä arkeologisia kaivauksia Daavidin kaupungissa. Kuljemme joko Kanaanilaista tai Hiskian hakkauttamaa tunnelia Giihonin lähteeltä Siiloan lammikolle. 

KE 20.3. Jerusalemista ajamme Juudean autiomaan halki Kuolleelle merelle. En Gedin keitaalla patikoimme pienen kierroksen jylhien kallioiden, lähteiden ja vuoripurojen keskellä. Tutustumme Kuolleen meren terveys- ja kosmetiikkateollisuuteen, jonka jälkeen uimme maailman alimmassa paikassa. Sieltä jatkamme Jerikon kautta Jordaninlaakson tietä Galileaan. Illalla saavumme Tiberiakseen, jossa majoittuminen ja illallinen.

TO 21.3. Galileassa kuljemme Jeesuksen jalanjäljissä. Purjehdimme Vapahtajan kotijärven, Genesaretin aalloilla. Pysähdymme Tabghan kalasatamaan, jossa Pietarista tuli kokoaikainen opetuslapsi. Käymme Kapernaumissa. Sieltä jatkamme matkaamme luonnonkauniin Sahnen lämpöisten vesien puistoon, jossa pidämme uinti-ja lepotauon. Paluumatkalla poikkeamme Kinneretin asutuksen mauste- ja herkkukaupassa.

PE 22.3 Ajamme päivän aluksi Autuuksien vuorelle.  Sieltä jatkamme Betsaidan kautta Golanin ylätasangolle, joka on ollut lukuisten sotien taistelutanner. Vierailemme veden ja viinin kaupungis­sa Katzrinissa. Tutustumme Filippuksen Kesarean ja Hermonin maisemiin sekä Jordanin alkulähteisiin. Palaamme Kirjat Shmonan kautta Tiberiakseen.

LA 23.3. Tiberiaksesta ajamme Jisreelin laakson, Karmel-vuoren ja Sha­ronin tasangon kautta Ben Gurionin lentokentälle, Lyddaan, josta paluulento Helsinkiin.

LENTOAIKATAULU (NORWEGIAN)

la 16.3.19 D8 746 Helsinki-Tel Aviv klo 10.30 – 15:05                                                                                       

la 23.3.19 D8 747 Tel Aviv –Helsinki klo 16.05 – 21.00
(lentoaikataulu sitoumuksetta)

HOTELLIT

16.-20.3.  Jerusalem, St George tai vastaava 3 Amr Ibn Al A`as st. p. + 972-2-6277232. Hotelli sijaitsee keskeisellä paikalla Jerusalemin itäisellä puolella. Lähellä ovat mm. Jerusalemin Vanha kaupunki ja Puutarhahauta.  Läheistä kaupunkirataa pääsee varttitunnissa Länsi-Jerusalemin keskustaan. Korkeatasoisessa hotellissa on 128 huonetta, kokoustilat ja kattouima-allas. Huoneissa on kylpyhuone, puhelin, maksuton internet, ilmastointi ja tv.                                                                                                                                  

20- 23.3. Tiberias, Leonardo hotelli tai vastaava, Gdud Barak Rd. Puh. +972 4-670-0800.Hotelli sijaitsee Genesaretinjärven rannalla, lyhyen kävelymatkan päässä Tiberiaksen keskustasta. Huoneissa on kylpyhuone, turvasäilö, puhelin, internet, ilmastointi ja tv sekä kokoustilat.                                                                                                           

Matkan hinta: 1420 €/ hlö/2 h huone

Hintaan sisältyvät:

 • Lennot Helsinki–Tel Aviv–Helsinki
 • Lentokenttäverot ja matkustajamaksut
 • Matkaohjelman mukaiset kuljetukset ja tutustumiskohteet
 • Majoitus jaetussa 2 hengen huoneessa
 • Puolihoito (runsas aamiainen ja päivällinen)
 • Oppaan ja matkanjohtajan palvelut

Hintaan eivät sisälly:

 • Matkavakuutus
 • Ylimääräiset retket ja ateriat
 • Ateriat lennolla
 • 1 hengen huone, lisämaksu 440 €


Varaukset viimeistään 11.12.2018:
Matkavekka, hanna.piilonen@matkavekka.fi tai puh. 020 120 4984 tai matkavekka.fi

Paikkoja rajoitetusti.

Israeliin matkustettaessa Suomen kansalaiset tarvitsevat matkalla passin, joka on voimassa 6kk matkan jälkeen. Pyydämme lähettämään passitiedot tai -kopion meille viimeistään 1kk ennen matkaa.

Kyseessä on matkapaketti; vastuullinen matkanjärjestäjä on Matkavekka -  Primera Travel A/S. Noudatamme yleisiä matkapakettiehtoja sekä Matkavekan lisä- ja erityisehtoja tämän matkan osalta. Matka- ja maksuehdot ryhmämyyjältä. Kehotamme ottamaan riittävän peruutusturvan sisältävän matkavakuutuksen ajoissa (heti kun varausmaksu on suoritettu).

Matkaoppaana: Pentti Holi 040-721 3939

Matkanjohtajina: Olli Seppänen   0400-806 749 ja Jari Mäkinen 0400-774 142

Tervetuloa!

Ilmoittaudu mukaan Israelin matkoillemme

 
Valitse matka *
Majoitus *
 
 
 
 
Hinnat ja maksuehdot ovat nähtävillä jokaisen matkan esittelyssä. Lisätietoa matkasta antaa: Hanna Piilonen, puh. 020 1204984
Saat lomakkeen lähettämisen jälkeen vahvistuksen ja ennakkolaskun matkastasi, kun tilaus on käsitelty!
 
 
 
 

Jaa tämä sivu sähköpostitse