Rantalomat & kaupunkilomat
Kiertomatkat
Viron lomat
Kaupunkilomat
  • Matkat Calabriaan - varaa Matkavekasta

    Calabria

Kuvia ja videoita

Katso kuvia ja videoita kohteesta Calabria.

Lue lisää täältä >

Hotellit 

Katso Calabrian alueen kaikki hotellit.

Lue lisää täältä > 

Tietoa kohteesta Calabria

Matkat Calabriaan - varaa Matkavekasta

Matkusta kohteeseen Calabria - Italia

Calabriassa voit yhdistää laiskan aurinkoiset päivät muistorikkaisiin elämyksiin. Calabrian alue tarjoaa kiehtovaa historia, uskomatonta vehreyttä ja väkevää kulttuuria sekä rantoja, jotka italialaiset itse ovat nimenneet maan ehdottomasti kauneimmiksi. Voit viettää lomaviikkosi vain yhdellä rannalla tai vaihdella rantaa päivittäin: Calabriassa upeita rantoja riittää kaikille. Komeat kalliot kohoavat meren sylisä ja ympäröivät uimalahtia, joiden pinnan alla löytyy tutkittavaa vaikkapa snorklaamalla. Viemme sinut Calabriaan lomalle useampaan kohteeseen.

Tropea ja Capo Vaticano

Nimellä Costa Degli Dei, Jumalten rannikko, kutsutaan kaunista rantaviivaa, joka ulottuu Pizzosta Nicoteraan, ja johon kuuluvat lomapaikat Tropea ja Capo Vaticano. Capo Vaticano käsittää alueen Santa Domenicasta Santa Mariaan asti ja sitä on hemmoteltu ehkäpä Italian hurmaavimmilla rannoilla. Usemmat hotellit täällä ovat pieniä ja perheiden ylläpitämiä, mikä tekee tunnelmasta erityisen. 

Capo Vaticanossa lomailijaa odottavat lukuisat ravintolat, pikkuiset ruokakaupat ja omia tuotteitaan tilat myyvät tilat. Kylästä puuttuu varsinainen keskusta. Paras tapa kierrellä aluetta lienee hypätä Ricardista junaan ja puksutella sen kyydissä lähikaupunkeihin Tropeaan tai Pizzoon.

Tropeaan kutsutaan usein Calabrian helmeksi ja sen rakennukset kohoavat jyrkillä kalliolla kuin roikkuen kiinni hurjissa vuorenseinämissä. Kalliot laskevat alas satamaan, joka vilisee kesäisin hienoja veneitä. Täältä kullkee myös lauttayhteys Tyrrhenanmeren Liparisaarille parin tunnin päähän.

Calabrian keittiö hurmaa

Hyvä keittiö on pohjana kaikelle onnelle sanoo italialainen sananlasku ja Calabria nauttii runsaasta ruokaperinteestä. Vuosisatojen ajan esimerkiksi kreikkalaiset, arabit, bysantilaiset, normannit, espanjalaiset ja ranskalaiset jättäneet jälkensä niin ruoanlaittoon kuin arkkitehtuuriin. Calabriassa ruoka-aineita tuottavat paikalliset tilat, ns. agriturismot. Calabrialainen keittiö koostuu useimmiten perinteisestä kotiruoasta, jota täydentävät useta erilaiset mausteet. Tropeassa et voi olla maistamatta Cipolla Rossaa tai Cipolla di Tropeaa - kuuluisaa tropealaista punasipulia, joka on miedompaa maultaan kuin suomalainen vastineensa.  Jos haluat kokeilla jotain erilaista, käy Toninon jäätelöbaarissa pääkatu Corso Vittorio Emanuele III:lla ja kokeilla punasipulin makuista jäätelöä! Jos olet oikein rohkea, voit kokeilla 'ndujaa, vahvan mausteista salamimakkaraa, joka toimii parhaiten vaikkapa bruchettan päällä tai pastakastikkeessa. Pizzo tunnetaan jäätelöstään, ja kylmää herkkua on siellä tarjolla useassa jäätelöbaarissa. Pizzon erikoisuus on tartufo, hasselpähkinäkuorrutettu jäätelökakkunen.

Koe Calabria

All inclusive

Helppoa ja huoletonta lomailua koko perheelle.

Katso All inclusive -hotellit täältä >

Retket

Lähde mukaan retkille suomenkielisen oppaan johdolla.

Lue lisää täältä > 

Sää

Katso Calabrian sää ja keskilämpötilat kuukausittain.

Lue lisää täältä >

Lähdöt Calabriaan

Suorat lennot Calabriaan usealta lentokentältä.

Lue lisää täältä >

Lomakohteemme Calabriassa

Kartta Calabria

Varaa matkasi Calabriaan

Suodata hakutuloksia

Tarvitsetko apua?


Matkavekan matkapaketti: rantalomat, kiertomatkat, LEGOLAND-matkapaketit

  • Lennot ja valikoidut hotellit
  • Suomenkieliset opaspalvelut
  • Hotellikuljetukset tarvittaessa
  • Monipuolinen matka-/retkiohjelma
  • Joustavat maksuehdot

 

Järjestä

Lähtö

Hinta

Kohteet

Matkatyyppi

Luokitus

Ateriat

Tilat ja palvelut

Kategoriat

Matkustajat

Lähtöpäivät

Järjestä hakutulokset
Näytä hinta
Valitse vähimmäisluokitus

Valitse matkan kesto (vrk)

  • 7

Retket kohteessa Calabria

Opastettu retki Tropea - Calabria - varaa Matkavekasta
Tropea

Tutustu tarkemmin Calabrian helmeen Tropeaan! Kaupunki on erityisen kuuluisa taivaallisesta jäätelöstään, mutta myös vanhoista pittoreskeista kaduistaan. Käymme ihailemassa maisemia erityisellä näköalapaikalla yli Capo Vaticanon sekä maistelemasa paikallisia herkkuja. Hinta noin 37 €/aikuinen, ei sisällä lounasta.

Retki varataan kohteessa.

Retki Taorminaan - Calabria - varaa Matkavekasta
Taormina Sisilia

Päiväretki Sisiliaan ja Taorminaan sisältää värikästä luontoa, kulttuuria ja historiaa. Kuulemme ja näemme esimerkiksi miten Odysseuksen seikkailut liittyvät Sisiliaan. Kuljemme pitkin Costa Violaa, ylitämme Messinan salmen ja päädymme lopulta Taorminaan - hurmaavaan keskikaiseen kaupunkiin, jonka maisemat, elegantit kahvilat ja ruoka lumoavat. Saamme nähdä mm. kreikkalais-roomalaisen teatterin, jonka taustalla siintää kuuluisa tulivuori Etna. Hinta noin. 57 €/aikuinen. Ei sisällä lounasta.

Retki varataan kohteessa.