Kaikki kohteet
Kaupunkilomat
Risteilyt
  • Matkat Wieniin | Lennot+hotelli Wien | Matkavekka

    Wien

Kaupunkilomalle Wieniin

Kaupunkilomalle Wieniin | Matkavekka

Wien - kaunis kaupunkikohde

Itävallan pääkaupunki Wien on kuuluisa oopperasta ja säveltäjistään, kauniista arkkitehtuurista sekä joka kahvilassa tarjoiltavasta, suussasulavasta sacher-kakusta. Wien on taiteen ystävän, shoppailijan ja kahviloissa istuskelijan unelmakohde. Suosittuja nähtävyyksiä ovat keisarilliset linnat, jotka vievät vierailijat hetkessä aikamatkalle menneisyyteen. Keskellä Wieniä kohoaa upea katedraali Stephansdom. Wienistä löydät paljon kauniita puistoja sekä kiehtovia museoita.

Kulttuuria, museoita ja shoppailua Wienissä

Suurten säveltäjien, wienervalssin ja suklaisen Sacherkakun kotikaupunki huokuu keisarillista loistoa, jota on vaikea uskoa todeksi. Musiikin suurista nimistä mm. Mozart, Beethoven ja Strauss ovat asuneet kaupungissa. Habsburgien suvun keisarilliset palatsit Belvedere, Hofburg ja Schönbrunn sekä Stephansdomin katedraali ovat maailmankuuluja nähtävyyksiä. Kahvilakulttuuri kukoistaa, ostosmahdollisuuksia, museoita ja taidenautintoja on laidasta laitaan, hienoja viheralueita vaelteluun ja paljon muuta! Harvassa kaupungissa nykyisyys sulautuu menneisyyteen yhtä vaivattomasti kuin Wienissä.

Ostoskatu Mariahilfer Strasse tarjoaa upeat shoppailumahdollisuudet ja välillä voi lepuuttaa jalkojaan kahviloissa, joissa on yleensä tunnelmaa nostattava, ystävällinen pöytiintarjoilu. Kävelymatkan päässä sijaitsevat rautatieasema Westbahnhof, museokeskittymä Museumsquartier, itävaltalaista taidetta esittelevä Belvedere-palatsi sekä Stephansplatz-aukio. Tässä kauniissa kaupungissa ehdit nähdä ja kokea paljon jo parin päivän aikana.

Schönbrunnin linna on upea nähtävyys, joka sijaitsee hieman keskustan ulkopuolelle, mutta sinne pääsee kätevästi metrolla ja raitiovaunulla. Palatsiin pääsee tutustumaan opastetuilla kierroksilla, mutta jo palatsin puutarha ja linnan ihailu ulkoapäin tarjoavat elämyksen. Schönbrunnin alueelta löytyy myös eläintarha.

Matkavekan Wien

Matkavekan valikoimassa on lento+hotelli-paketteja. Matkat ovat omatoimisia, eli suomenkielisiä opaspalveluja ei ole saatavilla. Lähtöpäivän ja matkasi keston päätät itse.

Tutustu ja varaa matkasi Wieniin

Suodata hakutuloksia

Matkustajat

Lähtöpäivät

Valitse matkan kesto (vrk)

  • 7

Hotellit Wienissä

Kartta Wien

Klikkaa nähdäksesi hotellin sijainti