Kaikki matkat
Rantalomat
Kiertomatkat
Viron lomat
Joulutorit
Kaupunkilomat
Lento+hotelli

Mena Hotel & Resort

3
Takaisin

Huoneet & hinnat

  • Matkustajat
Peru Lähtöpaikka
Lähtö
 
Peru Lähtöpäivä
Valitse lähtöpäivä
Keskihinta kuukausittain
Peru Matkan kesto
Matkan kesto
Peru Matkustajat

Hotellin tiedot

  • Ilmastointi
  • Keskustahotelli
  • Ravintola
  • Uima-allas
  • WiFi

Hyvän sijainnin hotelli Akabassa! Kaupat, ostosmahdollisuudet ja yleinen uimaranta ovat kävelyetäisyydellä, sekä lentokenttäkin vain 10 minuutin ajomatkan päässä.

Yleiset tilat ja palvelut

Vastaanotto, aulatiloissa WiFi ja baari. Pihan pientä allasaluetta reunustavat aurinkotuolit ja -varjot. Ravintola ja baari, sekä upea kattoterassiravintola, jossa voit istua mukavasti syömässä ja nauttimassa merinäkymistä. Silloin tällöin iltaisin tarjolla on myös vatsatanssiesityksiä. Hotellilta on myös shuttlebussi-kuljetus rantaklubille noin 10 minuutin päähän, jossa on mukava uimaranta, sukelluskeskus ja vesiurheilumahdollisuuksia. Kuljetus sisältyy pääsymaksun hintaan.

Huoneet

Huoneissa ilmastointi ja lämmitys, satelliitti-TV, radio, puhelin, minibaari, kylpyhuone. WiFi.

Baari Kyllä
Hissi Kyllä
Huoneita 160
Lämmitys Kyllä
Minibar Kyllä
Ravintola Kyllä
TV huoneessa / huoneistossa Kyllä
Uima-allas Kyllä
WiFi Ilmainen

Passin tulee olla voimassa yli kuusi (6) kuukautta maahan saapumisesta.

Retket

Petra n. 179 € /henkilö

Huikea retki Petraan, Unescon suojelemaan maailmanperintökohteeseen! Bussimatkalla kuulemme jo mielenkiintoisia tarinoita tämän rauniokaupungin historiasta ja paikan päällä saamme ällistyä omin silmin: miten tämä kaikki on oikein rakennettu? Opastettu kierros vie meidät kapeaa solaa pitkin hautakammioihin, tunneleihin, aarrekammioon, obeliskien juurelle, pylväikkökaduille, temppeleihin... Retken hintaan sis. lounas. Varattavissa kohteessa.

Kuollutmeri n. 99 € /henkilö

Ajamme Jordanian ja Israelin rajalla sijaitsevalle Kuolleellemerelle, joka on Maapallon matalin kohta merenpinnasta mitattuna. Tämä erikoinen, historiallisestikin merkittävä kohde on paitsi suosittu nähtävyys, myös kuuluisa terveysvaikutuksistaan: jo Kleopatra nautti täällä mutakylvyistä. Retkellä sinulla on kolme tuntia vapaata aikaa, joten ehdit kokeilla kellumista itsekin. Retken hintaan sisältyy lounas. Retki varattavissa kohteessa.

Snorkkeliretki n. 39 € /henkilö

Punaisenmeren kirkkaisiin vesiin! Elämyksellinen retki vie meidät koralliriutoille ja värikkääseen vedenalaiseen maailmaan. Näemme Akabanlahtea Sindbad-jahdin kannelta unohtamatta itse snorkkelisukellusta. Syömme rannalla lounaan, joka sisältyy retken hintaan. Varattavissa kohteessa.

Wadi Rum n. 89 € /henkilö

Kiehtova iltapäiväkohteemme on Wadi Rumin erämaa. Kahden tunnin jeeppiajelulla tutustumme alueeseen: punertaviin, hiekkadyyneihin, muinaisiin kivikirjoituksiin, beduiinien telttaleiriin ja uskomattomaan auringonlaskunäkymään. Nautimme illallista leirissä ja . Retki varattavissa kohteessa.

Kartta

Lähtökentät

Royal Wings

Lähdöt Helsingistä

Lähtökaupunki/lentoasema
Lentoyhtiö: Royal Wings
Lähtöpäivät 2017
Maanantailento
Helsinki-Vantaa 16.10.2017-9.4.2018

Lentokenttäkuljetus lentoasema–hotelli–lentoasema 14 € /hlö (hinta etukäteen varattuna).

Hyvä tietää:  Royal Wings

Jaa tämä sivu sähköpostitse