Rantalomat & kaupunkilomat
Kiertomatkat
Viron lomat
Kaupunkilomat
  • Varaa matka Attika Rivieralla lähellä Ateenaa! | Matkavekka

    Attika Riviera

Kuvia ja videoita

Katso kuvia ja videoita kohteesta Attika Riviera.

Lue lisää täältä >

Hotellit 

Katso Attika Rivieran alueen kaikki hotellit. 

Lue lisää täältä > 

Tietoa kohteesta Attika Riviera

Varaa lomasi Attika Rivieralla lähellä Ateenaa Matkavekka

Attika Riviera - rantapaikka lähellä Ateenaa

Kauniita hotelleja, ihastuttavia rantoja ja täydellinen sijainti lähellä monia nähtävyyksiä - tätä kaikkea on Attika Riviera. Täällä voit yhdistää rentoutumisen kulttuurielämyksiin. Attika Riviera sijaitsee vain noin 40 kilometriä Ateenasta itään, kauniilla rannikolla, joka on ottanut vieraita vastaan aikojen alusta. Attika Riviera on Matkavekan omatoiminen kohde, ei opaspalveluja.

Rantakaupunkeja Attika Rivieralla


Lähin keskusta hotelli Golden Coastin lähellä, muutaman kilometrin päässä, on nimeltään Nea Makri. Sen kauniilla rantakadulla on mukava tehdä kävelyretkiä, käydä syömässä ravintolassa tai shoppailla. Alueen eteläpuolella Rafinassa on suurempi satama, josta pääsee lautalla useille Kreikan saarille. 

Ateena - kokemisen arvoinen

Attika Rivieran lomatunnelmasta saattaa olla vaikea irrottautua,  mutta suosittelemme ehdottomasti retkeä Ateenaan. Maan pääkaupungin monipuolisuus lyö ällikällä: mittavat nähtävyydet, upeat ravintolat ja runsaat ostosmahdollisuudet ovat kaikki hyviä syitä käydä paikan päällä. Akropolis on tietenkin must-kohde ja huikea elämys kaikille, ei vain historiasta kiinnostuneillle.

Muuta nähtävää Attika Rivieralla

Ateenan lisäksi voit helposti kokea Attika Rivieralta käsin muutakin mielenkiintoista: Soúnion niemellä sijaitseva Poseidonin temppeli on vaikuttava, samoin maisemat sen viereltä. Voit myös vierailla historiallisessa Mykenen kaupungissa tai Epidauroksessa. Vuokraamalla auton pääset näkemään aitoja kreikkalaiskyliä ja viinitarhoja sekä paljon muuta mielenkiintoista.

Attika Riviera on ohjelmassamme ns. omatoimikohteina: Opaspalvelut tarjoamme puhelimitse sekä lentokenttäkuljetukset ilman suomenkielistä opasta.

Huom. alueella oli maastopaloja kesällä, mutta hotellit ja palvelut toimivat normaalisti.

Koe ihana Attika riviera

All inclusive

Helppoa ja huoletonta lomailua koko perheelle.

Katso All inclusive -hotellit täältä >

Retket 

Lähde mukaan retkille suomenkielisen oppaan johdolla.

Lue lisää täältä >

Sää

Katso Ateenan alueen sää ja keskilämpötilat kuukausittain.

Lue lisää täältä >

Matkat Ateenan alueelle

Suorat lennot Ateenaan usealta lentokentältä.

Lue lisää täältä >

Kartta Attika Riviera

Varaa matkasi Ateenaan ja Attika Rivieralle

Suodata hakutuloksia

Matkustajat

Lähtöpäivät

Valitse matkan kesto (vrk)

  • 7

Hyvä tietää Kreikka

Aikaero
Kellonaika on sama kuin Suomessa.

Etäisyydet lentokentiltä kohteisiin (ATH)
Ateenan lentokenttä - Ateena noin 35km
Ateenan lentokenttä - Ateenan riviera noin 25km
Ateenan lentokenttä - Loutraki noin 110km
Ateenan lentokenttä - Tolo noin 170km
Ateenan lentokenttä - Napflio noin 165km

Etäisyydet lentokentiltä kohteisiin (CHQ)
Kreetan lentokenttä - Halia noin 30 – 60 min, Rethymnonin hotelleihin noin 1 tunti 15 minuuttia - 1 tunti 45 minuuttia (noin 65 km) ja Panormon hotelleihin noin 1 tunti 30 minuuttia

Etäisyydet lentokentiltä kohteisiin (MJT)
Mytilinin (Lesvos) lentokenttä - Hotellit kohteessa noin 70km

Etäisyydet lentokentiltä kohteisiin (RHO)
Rodoksen lentokenttä - Rodoksen kaupungin hotelleihin on noin 15 km (noin 20 minuuttia) ja Falirakiin noin 21 km (noin 40 min)

Hotellikuljetukset kohteessa
Hotellikuljetus on lisäpalvelu, joka ei sisälly matkan hintaan, vaan se on varattava erikseen matkavarauksen yhteydessä. Kuljetuksen hinta on esitetty meno-paluuna. Omatoimikohteissa ja lento+hotelli-omatoimimatkoilla hotellikuljetusta ei ole järjestetty eikä se sisälly matkan hintaan, ellei toisin mainita. 

Hotellivero
1.1.2018 alkaen kaikista hotelliyöpymisista Kreikassa peritään hotellivero. Hotellivero ei sisälly matkan hintaan ja se peritään per huone/yö. Maksu suoritetaan sisään- tai uloskirjautumisen yhteydessä suoraan hotellille. Veron suuruus määräytyy hotellin luokituksen mukaan (1-5 tähteä) 0,50 €/yö - 4,00 €/yö. Huomioithan, että Matkavekan hotelliluokitus saattaa erota paikallisesta luokituksesta, jonka perusteella vero peritään. 

Juomavesi
Vesijohtovettä ei suositella juotavaksi erilaisen bakteerikannan vuoksi. Pullotettua vettä myydään supermarketeissa ja useimpien hotellien vastaanotoissa sekä baareissa.

Juomaraha
Kreikassa on tapana kiittää esim. ravintola- ja hotellihenkilökuntaa hyvästä palvelusta pienellä juomarahalla, jonka jättäminen on kuitenkin vapaaehtoista.

Jännite
220 V.

Matkustusasiakirjat
Matkalla sinulla tulee aina olla mukana voimassaoleva matkustusasiakirja, kuten passi tai poliisin myöntämä sirullinen henkilökortti. 

Mikäli et ole Suomen kansalainen, tarkista mahdollinen viisumitarpeesi lähetystöstä/konsulaatista. If you are not a Finnish citizen, you need to check your possible visa requirement from the Embassy of Greece. Please also note the possible need for a transit.

Terveys ja turvallisuus
Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen sivuilta saat ajankohtaiset tiedot lomakohteesi terveystilanteesta ja rokotussuosituksista. Matkailijan terveysoppaaseen pääset tästä.
www.thl.fi

Lomamaasi matkustusturvallisuuteen liittyvät ulkoasiainministeriön julkaisemat matkustustiedotteet löydät Maat ja alueet -otsikon alta. Sivuilla on myös lomakohdettasi lähinnä olevan Suomen edustuston yhteystiedot.
www.formin.fi

Uskonto
N. 98 % ortodokseja.

Vakuutukset
Kehotamme jokaista matkustajaa hankkimaan riittävän peruutusturvan sisältävän matkustaja- ja matkatavaravakuutuksen. Määräaikaisen tai vuoden voimassa olevan matkavakuutuksen saat ostettua esimerkiksi omasta vakuutusyhtiöstäsi.

Valuutta
Euro (EUR).