Rantalomat & kaupunkilomat
Kiertomatkat
Viron lomat
LEGOLAND
 • Varaa lomasi Attika Rivieralla lähellä Ateenaa! | Matkavekka

  Attika Riviera

Kuvia ja videoita

Katso kuvia ja videoita kohteesta Attika Riviera.

Lue lisää täältä >

Hotellit 

Katso Attika Rivieran alueen kaikki hotellit. 

Lue lisää täältä > 

Tietoa Attika Rivierasta

Varaa lomasi Attika Rivieralla lähellä Ateenaa Matkavekka

Attika Riviera - rantapaikka lähellä Ateenaa

Kauniita hotelleja, ihastuttavia rantoja ja täydellinen sijainti lähellä monia nähtävyyksiä - tätä kaikkea on Attika Riviera. Täällä voit yhdistää rentoutumisen kulttuurielämyksiin. Attika Riviera sijaitsee vain noin 40 kilometriä Ateenasta itään, kauniilla rannikolla, joka on ottanut vieraita vastaan aikojen alusta. Attika Riviera on Matkavekan omatoiminen kohde, ei opaspalveluja.

Rantakaupunkeja Attika Rivieralla


Lähin keskusta hotelli Golden Coastin lähellä, muutaman kilometrin päässä, on nimeltään Nea Makri. Sen kauniilla rantakadulla on mukava tehdä kävelyretkiä, käydä syömässä ravintolassa tai shoppailla. Alueen eteläpuolella Rafinassa on suurempi satama, josta pääsee lautalla useille Kreikan saarille. 

Ateena - kokemisen arvoinen

Attika Rivieran lomatunnelmasta saattaa olla vaikea irrottautua,  mutta suosittelemme ehdottomasti retkeä Ateenaan. Maan pääkaupungin monipuolisuus lyö ällikällä: mittavat nähtävyydet, upeat ravintolat ja runsaat ostosmahdollisuudet ovat kaikki hyviä syitä käydä paikan päällä. Akropolis on tietenkin must-kohde ja huikea elämys kaikille, ei vain historiasta kiinnostuneillle.

Muuta nähtävää Attika Rivieralla

Ateenan lisäksi voit helposti kokea Attika Rivieralta käsin muutakin mielenkiintoista: Soúnion niemellä sijaitseva Poseidonin temppeli on vaikuttava, samoin maisemat sen viereltä. Voit myös vierailla historiallisessa Mykenen kaupungissa tai Epidauroksessa. Vuokraamalla auton pääset näkemään aitoja kreikkalaiskyliä ja viinitarhoja sekä paljon muuta mielenkiintoista.

Attika Riviera on ohjelmassamme ns. omatoimikohteina: Opaspalvelut tarjoamme puhelimitse sekä lentokenttäkuljetukset ilman suomenkielistä opasta. 

Koe ihana Attika riviera

All inclusive

Helppoa ja huoletonta lomailua koko perheelle.

Katso All inclusive -hotellit täältä >

Retket 

Lähde mukaan retkille suomenkielisen oppaan johdolla.

Lue lisää täältä >

Sää

Katso Ateenan alueen sää ja keskilämpötilat kuukausittain.

Lue lisää täältä >

Lähdöt Ateenan alueelle

Suorat lennot Ateenaan usealta lentokentältä.

Lue lisää täältä >

Kartta

Varaa matkasi Ateenaan ja Attika Rivieralle

Suodata hakutuloksia

Tarvitsetko apua?


Lento+hotelli-matkapaketti

 • Valitse milloin ja miten pitkäksi aikaa haluat matkustaa
 • Matkustat omatoimisesti, ilman opaspalveluja
 • Valmismatkan turva
 • Valikoidut hotellit ja hyvät sijainnit
 • Yksi matkalaukku sisältyy hintaan
 • Hinnat ovat dynaamisia ja voivat muuttua. Matkapaketin lopullisen hinnan näet varausyhteenvetosivulla.

 

 

 

 

 

Hakutulokset

Järjestä

Lähtö

Hinta

Kohteet

Matkatyyppi

Luokitus

Ateriat

Tilat ja palvelut

Kategoriat

Matkustajat

Lähtöpäivät

Näytä hakutulokset
Järjestä hakutulokset
Näytä hinta
Valitse vähimmäisluokitus

Valitse matkan kesto (vrk)

 • 3
 • 7
 • 10
 • 14
 • 17
 • 21

Hyvä tietää

Aikaero
Kellonaika on sama kuin Suomessa.

Hotellivero
1.1.2018 alkaen kaikista hotelliyöpymisista Kreikassa peritään hotellivero. Hotellivero ei sisälly matkan hintaan ja se peritään per huone/yö. Maksu suoritetaan sisään- tai uloskirjautumisen yhteydessä suoraan hotellille. Veron suuruus määräytyy hotellin luokituksen mukaan (1-5 tähteä) 0,50 €/yö - 4,00 €/yö. Huomioithan, että Matkavekan hotelliluokitus saattaa erota paikallisesta luokituksesta, jonka perusteella vero peritään. 

Juomavesi
Vesijohtovettä ei suositella juotavaksi erilaisen bakteerikannan vuoksi. Pullotettua vettä myydään supermarketeissa ja useimpien hotellien vastaanotoissa sekä baareissa.

Juomaraha
Kreikassa on tapana kiittää esim. ravintola- ja hotellihenkilökuntaa hyvästä palvelusta pienellä juomarahalla, jonka jättäminen on kuitenkin vapaaehtoista.

Jännite
220 V.

Matkustusasiakirjat
Matkalla sinulla tulee aina olla mukana voimassaoleva matkustusasiakirja, kuten passi tai poliisin myöntämä sirullinen henkilökortti. Suosittelemme, että passi on voimassa Eurooppaan ja lähialueille suuntautuvilla matkoilla vähintään 3 kk. 

Mikäli et ole Suomen kansalainen, tarkista mahdollinen viisumitarpeesi lähetystöstä/konsulaatista. If you are not a Finnish citizen, you need to check your possible visa requirement from the Embassy of Greece. Please also note the possible need for a transit.

Terveys ja turvallisuus
Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen sivuilta saat ajankohtaiset tiedot lomakohteesi terveystilanteesta ja rokotussuosituksista. Matkailijan terveysoppaaseen pääset tästä.
www.thl.fi

Lomamaasi matkustusturvallisuuteen liittyvät ulkoasiainministeriön julkaisemat matkustustiedotteet löydät Maat ja alueet -otsikon alta. Sivuilla on myös lomakohdettasi lähinnä olevan Suomen edustuston yhteystiedot.
www.formin.fi

Uskonto
N. 98 % ortodokseja.

Vakuutukset
Kehotamme jokaista matkustajaa hankkimaan riittävän peruutusturvan sisältävän matkustaja- ja matkatavaravakuutuksen. Määräaikaisen tai vuoden voimassa olevan matkavakuutuksen saat ostettua esimerkiksi omasta vakuutusyhtiöstäsi.

Valuutta
Euro (EUR).