Kaikki kohteet
Kaupunkilomat
Risteilyt
  • Korfu - Corfu | Matkavekka

    Korfu

Kuvia ja videoita

Katso kuvia ja videoita kohteesta Korfu.

Lue lisää täältä >

Hotellit 

Katso Korfun loma-alueen kaikki hotellit.

Lue lisää täältä >

Tietoa kohteesta Korfu

Korfu - Corfu | Matkavekka

Matkat kohteeseen Korfu

Korfu on yksi Kreikan vehreimmistä ja kauneimmista saarista. Tämä pieni vihreä saari Joonianmeressä nauttii runsaasta auringonpaisteesta ja hurmaavista, kristallinkirkkaan veden huuhtelemista rannoista. Pienuudestaan huolimatta Korfuun ei kyllästy, sillä täällä on paljon elämyksiä koettavaksi: historiaa, kulttuuria ja makuja. Korfun kaupunki on myös kiehtova kokonaisuus, johon kerrostuvat eri ajanjaksojen ja valloittajien kädenjäljet. Itse asiassa Korfu muistuttaa paljon Italiaa sypresseineen - jos pidät Caprista, rakastut Korfuun!

Korfun rannat

Korfua on siunattu mitä pehmoisimmilla ja hienoimmilla hiekkarannoilla, ja ne vetävät varmasit puoleensa saaren lomailijoita. Erilaisia rantoja on paljon - hiljaisia, joihin voit levittää rauhassa pyyhkeesi ja nauttia yksinäisyydestä, ja sellaisia, joissa voit kokeilla erilaisia vauhdikkaita vesiurheilulajeja.

Nähtävyyksiä Korfun kaupungissa

Korfun kaupunki eli Kerkira on vierailun arvoinen, jos haluat pitää taukoa hiekkarannalla lepäilystä. Kaupunki ei muistuta mitään muuta kreikkalaista kaupunkia, mutta sen rakennuksissa voi nähdä englantilaisten, italialaisten ja ranskalaisten vaikutuksen yhdistettynä välimerelliseen arkkitehtuuriin. 
Käyskentele mukulakiviladuilla, joita kuvaukselliset kalliot reunustavat, syö yhdessä kaupungin monista ravintoloista ja kiertele katsomassa pikkuputiikkien tarjontaa. Vanhakaupunki on mainio ostospaikka ja tapahtumien keskus iltaisin.

Korfun historiaa ja luontoa

Jos haluat syventyä paremmin Korfun historiaan, käy vanhassa linnassa. Rauniot sijaitsevat kallion päällä Korfun itäosassa, jossa se suojasi saarta vihallisten hyökkäyksiltä. Korfun saarella luonto kukoistaa runsaana suurista sitruspuista kumpuileviin oliivilaaksoihin. Ota mukaasi hyvät vaelluskengät, ota vuokrapyörä alle tai kiertele saarta vuokra-autolla ja suuntaa saaren korkeimmalle vuorelle Pantokratorille. Matkan varrella voit nähdä useita perinteisiä kreikkalaisia maalaiskyliä. Vuoren laelta saat ihailla ainutlaatuista näkymää Korfun maisemiin ja rannikolle. Muista nähtävyyksistä vierailemisen arvoisia ovat ehdottomasti Achillieon eli keisarinna Sissin palatsi sekä Kerkiran kaupungin linnoitukset.

Sää Korfulla 

Kesäkuukausina sää Korfulla on yleensä lämmin ja aurinkoinen, ja lämpötila voi nousta lähelle 30 astetta..

Matkavekan Korfu

Lennämme Korfulle suoraan usealta Suomen lentokentältä. Nämä ovat Matkavekan lomapaketteja, jotka sisältävät lentojen ja majoituksen lisäksi suomenkielisen oppaan palvelut. Kun valitset Matkavekan lento+hotelli-lomapaketin, lennät reittilennolla ja voit valita itse matkustuspäivät sekä lomasi pituuden. Ehkä vietät Korfulla pitkän viikonlopun tai useamman viikon, valinta on sinun! Matkasi on omatoiminen eikä sisällä opaspalveluita. Voit varata itse halutessasi liityntäkuljetuksen ulkopuoliselta kumppaniltamme.

All inclusive Korfu

Helppoa ja huoletonta lomailua koko perheelle.

Katso All inclusive -hotellit täältä >

Sää

Katso Korfun sää ja keskilämpötilat kuukausittain.

Lue lisää täältä >

Autonvuokraus

Vuokra auto ja tutustu lomakohteeseen laajemmin.

Lue lisää täältä >>

Lentokenttäkuljetukset

Varaa kuljetukset helposti ja nopeasti!

Lue lisää täältä >>

Tutustu ja varaa matkasi Korfulle

Suodata hakutuloksia

Matkustajat

Lähtöpäivät

Valitse matkan kesto (vrk)

  • 7

Hotellit Korfulla

Kartta Korfu

Klikkaa nähdäksesi hotellin sijainti