Kaikki kohteet
Kaupunkilomat
Risteilyt
  • Sidari, Korfu - varaa Matkavekasta

    Sidari

Sidari - Korfu

Matkat kohteeseen Sidari

Sidari on lomakohde Korfun pohjoisosassa, noin 40 kilometrin päässä Korfun kaupungista. Sidarin alue on saanut alkunsa muutaman pikkuisen kalastajakylän kasvaessa yhteen. Upeiden rantojen ja vilkkaan yöelämän ansiosta Sidaria voi sanoa lomailijoiden kestosuosikiksi, ja tänne tulevat niin perheet kuin nuoret aikuiset viettämään ihanan lämmintä rantalomaa.

Sidarin rannat ja nähtävydet

Sidarin pääranta jatkuu pitkästi sataman molemmin puolin, ja sen hienolla hiekalla on runsaasti vuokrattavia aurinkotuoleja. Täällä voi harrastaa myös vesiurheilulajeja. Satamasta lähtee laivoja muille saarille, kuten Othoni, Mathraki ja Erikoussa. Sidarissa vesipetoja viehättää myös vesipuisto. Sidarin pääkadulta löydät monet kaupat ja ravintolat. Perinteiset tavernat kantavat pöytääsi toinen toistaan herkullisempia kreikkalaisia herkkuja, joita on vaikea vastustaa.

Sidari tunnetaan myös Canal D'Amourista, "rakkauden kanaalista", joka oikeastaan kivikkoinen, kalliomuodostelmien reunustama pikkuranta. Uskomusten mukaan löydät ikuisen rakkauden, kun pulahdat siellä veteen. Useimmat turistit käyvät täällä ainakin ottamassa muutaman valokuvan. Suosittelemme käymään!

Sidarin yöelämä

Sidarissa illanviettomahdollisuuksia on paljon erityisesti kesäaikaan. Useat baarit ja yökerhot tarjoavat samanhenkistä seuraa ja viihdettä, kuten elävää musiikkia, karaokea ja pubivisoja. Tanssi jatkuu monissa paikoissa aikaiseen aamuun asti. Sesongin ulkopuolella Sidari on rauhallisempi kohde.

Tietoa kohteesta Korfu

Korfu

Suosittu Korfu lumoaa maisemillaan.

Lue lisää täältä >

Sää

Katso Korfun sää ja keskilämpötilat kuukausittain.

Lue lisää täältä >

Lentokenttäkuljetukset

Varaa kuljetukset helposti ja nopeasti!

Lue lisää täältä >>

Autonvuokraus

Vuokra auto ja tutustu lomakohteeseen laajemmin.

Lue lisää täältä >>

Kartta Sidari

Klikkaa nähdäksesi hotellin sijainti

Jaa tämä sivu sähköpostitse