Kaikki kohteet
Kaupunkilomat
Risteilyt
  • Matkat Agia Marina - varaa Matkavekasta

    Agia Marina

Agia Marina - Kreeta

Matkat Agia Marina - varaa Matkavekasta

Matkusta kohteeseen Agia Marina – Kreeta

Agia Marina on eloisa ja mukava lomakylä Kreetalla Hanian länsipuolella. Nauti elämästä pitkillä rannoilla tai viehättävissä tavernoissa.  Suurin osa rannoista on loivasti syveneviä ja sopivat näin ollen myös lasten vesileikkeihin. Agia Marinassa on perheen pienimmille myös leikkipuisto pomppulinnoineen, sähköautoineen ja minigolfratoineen. 

Monipuolinen lomakylä

Agia Marinan tarjonnasta löytyy lähes kaikki tarvittava, on marketteja, putiikkeja, leipomoita, ruokapaikkoja ja rantabaareja. Kesän sesonkiaikaan lomakylä on vilkkaimmillaan. Yöelämä on suhteellisen rauhallista, mutta viereisessä Plataniaksessa on menopaikkoja etenkin kesäkuukausina kiitettävästi. Agia Marina sijaitsee Kato Staloksen ja Plataniaksen rantakylien välissä ja tänä päivänä on lähes mahdoton tietää, missä vaiheessa siirtyy kylästä toiseen. Suurin lomakylistä on Platanias, joten jos jotakin ei omasta kylästä löydä, voi kävellä viereiseen.

Ranta-alueen kupeessa kukkulan päällä sijaitseva vanha osa, Pano Agia Marina, on idyllinen paikka perinteisine kreetalaistaloineen. Keskustorin ympärillä on viihtyisiä kahviloita ja tavernoita, joissa on mukava nautiskella joutenolosta. Maisema on kaunis: taustalla vuorenrinteitä peittävät vehreät hedelmätarhat ja oliivilehdot ja merellä aivan Agia Marinan edustalla lepää Agii Theodorin kalliosaari. Vuoristoon on mukava tehdä kävelyretkiä ja pidemmälle pääsee kesäaikaan kulkevalla minijunalla.

Rantaelämää

Jos seuraat Agia Marinan rantaviivaa, löydät ihania, leveitä hiekkarantoja. Kultainen hiekka kutsuu upottamaan paljaat varpaat santaan, ja voit kahlata kauas rannasta ennen kuin vesi syvenee. Rannalta löydät myös erilaisia vesiurheilumahdollisuuksia ja lukuisia ravintoloita sekä kahviloita.

Kreikkalaista elämänmenoa

Agia Marinasta löydät nopeasti ravintoloita, tavernoja ja pieniä liikkeitä. Saapuessasi vanhaan kaupunkiin aistit nopeasti aidon kreikkalaisen tunnelman. Vaikka matkailusta onkin muodostunut tämän pienen kalastajakylän tärkein elinkeino, ei se ole menettänyt mukavaa ja alkuperäistä tunnelmaansa.

Kaunis ympäristö ja Hanian kaupunki lähellä

Agia Marinassa voi viettää lomaa kaikessa rauhassa palvelujen äärellä, mutta suositeltavaa on tutustua myös Kreetan toiseksi suurimpaan kaupunkiin Haniaan. Matkaa on vain kymmenisen kilometriä ja sen voi taittaa kätevästi paikallisbussilla. Haniassa on hyvät ostosmahdollisuudet ja myös kauppahalli, josta voi ostaa oliiviöljyt ja mausteet tuliaiskassiin. Kaupungin suosituinta aluetta on venetsialaisaikainen satama ja sen viereinen viehättävä vanhakaupunki kapeine kujineen, joiden kätköissä on ihania pikkuputiikkeja ja ruokapaikkoja. Satamaa reunustavissa tavernoissa ja kahviloissa aika kuluu ihan vain ohikulkijoita seuraten.

Kuljetukset

Matka lentokentältä Agia Marinan ensimmäiseen hotelliin kestää noin 45 minuuttia.
Tietoa kohteesta Kreeta

Kreeta

Monipuolinen ja aurinkovarma lomakohde Kreeta. 

Tutustu lomakohteeseen täällä >> 

Sää Kreeta

Katso Kreetan sää ja keskilämpötilat kuukausittain.

Lue lisää täältä >>

Lentokenttäkuljetukset

Varaa kuljetukset helposti ja nopeasti!

Lue lisää täältä >>

Autonvuokraus

Vuokra auto ja tutustu lomakohteeseen laajemmin.

Lue lisää täältä >>

Kartta Agia Marina

Klikkaa nähdäksesi hotellin sijainti

Jaa tämä sivu sähköpostitse