Kaikki kohteet
Kaupunkilomat
Risteilyt
  • Matkat Agii Apostoli Kreeta | Varaa Matkavekasta

    Agii Apostoli

Agii Apostoli - Kreeta

Matkat Agii Apostoli, Kreeta - varaa Matkavekasta

Matkat kohteeseen Agii Apostoli - Kreeta

Alle viiden kilometrin päässä Haniasta, Kreetan pohjoisrannikolla sijaitseva Agii Apostoli on täydellinen lomakohde niille, jotka haluavat nauttia saaren parhaista rannoista. Agii Apostoli sopii erinomaisesti rauhalliseen perhelomailuun.

Ihanat loivat rannat

Agii Apostoli on parhaiten tunnettu ihanista, lapsiystävällisistä rannoistaan, jotka ovat kolmen pienen rantapoukaman suojissa. Tässä kohdin rannikkoa ei esiinny yleensä suuria aaltoja tai vedenalaisia virtauksia. Rannat syvenevät myös melko loivasti, joten aurinkoiset lomapäivät merenrannalla sujuvat rennosti koko perheeltä. Rannat houkuttevat hanialaisiakin viikonlopun viettoon. Kaikkein tunnetuin rannoista on Chrissi Akti eli ”kultainen ranta” – nimi ei voisikaan olla sopivampi.

Tavernat ja ravintolat

Kylän pienessä keskustassa on kauppoja, ravintoloita ja rantabaareja sen verran kuin lomailija tarvitsee. Ilmapiiri on ihanan kiireetön ja iltaelämäkin rajoittuu tunnelmallisiin tavernaillallisiin. Kävelyretket oliivitarhojen välissä kulkevia polkuja pitkin tai läheisiin pikkukyliin saakka tutustuttavat paikallisten arkeen. Osa Agii Apostolista on luonnonsuojelualuetta, ja siksi kaupungissa on useita viheralueita.

Pistäydy kauniissa Haniassa

Hanian kaupungissa on helppo piipahtaa ostoksilla joko paikallisbussilla tai taksilla. Kreetalaisherkkujen ystävien kannattaa käydä kaupungin kauppahallissa ja kaikkia kiinnostavia kohteita ovat vanhakaupunki viehättävine kujineen ja putiikkeineen sekä venetsialaisaikainen satama täynnä kutsuvia kahviloita ja tavernoita. 

Nähtävää Kreetalla

Kreeta tarjoaa paljon tekemistä niille, jotka ovat kiinnostuneita elämyksistä ja retkistä. Voit vierailla esimerkiksi 4 000 vuotta vanhassa Knossoksen palatsissa tai kokea Samarian rotkon, joka on yksi Euroopan pisimmistä ja kauneimmista. Voit osallistua myös opastetuille retkillemme tai vuokrata auton ja tutustua saaren nähtävyyksiin omassa tahdissasi.

Lentokenttäkuljetukset

Matka lentokentältä Agii Apostolin ensimmäiselle hotellille kestää noin 35 minuuttia. 

Tietoa kohteesta Kreeta

Kreeta

Monipuolinen ja aurinkovarma lomakohde Kreeta. 

Tutustu lomakohteeseen täällä >> 

Sää Kreeta

Katso Kreetan sää ja keskilämpötilat kuukausittain.

Lue lisää täältä >>

Lentokenttäkuljetukset

Varaa kuljetukset helposti ja nopeasti!

Lue lisää täältä >>

Autonvuokraus

Vuokra auto ja tutustu lomakohteeseen laajemmin.

Lue lisää täältä >>

Kartta Agii Apostoli

Klikkaa nähdäksesi hotellin sijainti

Jaa tämä sivu sähköpostitse