Kaikki kohteet
Kaupunkilomat
Risteilyt
  • Kato Stalos

    Kato Stalos

Kato Stalos - Kreeta

Matkat Kato Stalos, Kreeta - varaa Matkavekasta

Matkusta kohteeseen Kato Stalos - Kreeta

Kato Staloksen merenrantakylä sijaitsee noin seitsemän kilometriä Hanian kaupungin länsipuolella. Kylä on kasvanut lähes yhteen naapurikylä Agia Marinan kanssa, mutta on ilmapiiriltään naapuriaan rauhallisempi. Pitkä ja suhteellisen loivasti syvenevä hiekkaranta on ihanteellinen myös lapsille. Kato Stalos onkin rantansa ja rauhallisuutensa ansiosta pääasiassa perheiden ja pariskuntien suosima lomapaikka. 

Rennosti rannalla

Kato Staloksen ranta on laaja ja ihana. Ei siis mikään ihme, että rannalle on myönnetty ”sininen lippu”-sertifikaatti sen korkean vedenlaadun ansiosta. Hienot hotellimme sijaitsevat hyvällä paikalla joko aivan rannan tuntumassa tai muutaman sadan metrin päässä siitä.

Tutustu ympäristöön

Kato Staloksen keskusta muodostuu hotelleista, viihtyisistä tavernoista, hyvistä baareista ja pienistä kaupoista. Viereisen Agia Marinan tarjonta täydentää lomakohteen palveluja. Mukavan lisän lomapäiviin tuovat kävelyretket ympäristöön. Ota siis jalkaasi mukavat kengät ja kulje rantatieltä muutama kilometri ylöspäin sisämaahan, Staloksen kylään. Täällä löydät paikallisen torin mukavine tavernoineen, ja jos haluat tutustua aitoon, paikalliseen erikoisuuteen, kannattaa sinun maistaa ruokalajia nimeltä anti kristos. Se on valmistettu merisuolalla maustetusta vuohenlihasta. Staloksessa voit nauttia huikeista näkymistä rannikon yli. Jos patikoit kauemmas Staloksen taakse, voit kokea aidon kreikkalaisen maalaistunnelman. Kulje oliivilehtojen läpi, ja nauti näköalapaikkojen tarjoamista maisemista.

Retkeile Haniaan

Kato Staloksen rauhassa on mukava asua ja käydä vilkkaimmissa paikoissa silloin kuin siltä tuntuu. Hania on saaren toiseksi suurin kaupunki, jossa saa kulumaan vaikka koko päivän tehden ostoksia, kierrellen vanhankaupungin viehättäviä kujia ja istuskellen venetsialaisen sataman kuppiloissa. Kaupunki tarjoaa toki iltaelämääkin ja kesäaikaan iltamenoja löytää myös rannikon suurimmasta kylästä Plataniaksesta, noin neljän kilometrin päässä Kato Staloksesta. Plataniakseen voi vaikka kävellä rantaviivaa pitkin, mutta ahkeraan liikennöivillä paikallisbusseilla siirryt sujuvasti sekä muihin rantakyliin että kaupunkiin.

Tietoa kohteesta Kreeta

Kreeta

Monipuolinen ja aurinkovarma lomakohde Kreeta. 

Tutustu lomakohteeseen täällä >> 

Sää Kreeta

Katso Kreetan sää ja keskilämpötilat kuukausittain.

Lue lisää täältä >>

Lentokenttäkuljetukset

Varaa kuljetukset helposti ja nopeasti!

Lue lisää täältä >>

Autonvuokraus

Vuokra auto ja tutustu lomakohteeseen laajemmin.

Lue lisää täältä >>

Kartta Kato Stalos

Klikkaa nähdäksesi hotellin sijainti

Jaa tämä sivu sähköpostitse