Kaikki kohteet
Kaupunkilomat
Risteilyt
  • Matkat Rethymnon - Kreeta - varaa Matkavekasta

    Rethymnon

Rethymnon - Kreeta

Varaa matka Rethymnoniin Kreetalle - Matkavekka

Matkusta kohteeseen Rethymnon - Kreeta

Rethymnon on aito kreetalainen pikkukaupunki, joka on viehättävä sekoitus uutta ja vanhaa. Aivan kaupungin sydämestä alkaa kymmenen kilometrin mittainen hiekkaranta, jota huuhtovat Kreetanmeren kristallinkirkkaat aallot. Kesäisin kaupunki vilkastuu eloisaksi lomapaikaksi, joka tarjoaa jokaiselle jotakin. Paikallinen kreetalalainen elämäntyyli esittäytyy kaupungissa koko värikkyydessään, ja kaiken hälinän keskellä elämä syrjäisillä pikkukujilla jatkuu samaan verkkaiseen tahtiin kuin aina ennenkin.

Monipuolisin Kreetan lomakohde

Rethymnonia sanotaan yhdeksi monipuolisimmista Kreetan lomapaikoista, sillä aurinkoisen rantaelämän lisäksi täällä pääset nauttimaan historiasta ja ainutlaatuisista nähtävyyksistä. Vaikutteet eri valloittajien aikakausilta ovat edelleen nähtävissä limittäin ja lomittain. Vanha satama, Fotezza-linnoitus ja kiehtova vanhakaupunki kapeine kujineen ovat hyvin säilyneitä muistoja venetsialaiselta ajalta. Lomalaisella riittää halutessaan tutkittavaa myös käsityöläispajoissa, leipomoissa ja tavernoissa sekä moderneissa pikkuputiikeissa.

Ravintoloita ja shoppailua

Rantakatua reunustavat vieri vieressä olevat ravintolat kreikkalaisista tavernoista kansainvälisiin ravintoloihin. Vanhankaupungin kujilla on paljon mukavia ruokapaikkoja pienissä puutarhoissa ja holvikaarien alla. Myös suosituimmat baarit ja kahvilat löytyvät Vanhankaupungin alueelta. Parhaat ostospaikat löydät kesksutan pääkatujen varsilta tai vanhankaupungin alueen putiikeista. Suosittuja tuliaisia ovat käsityöt, nahkatuotteet, keramiikka, oliiviöljy ja mausteet.

Vuokraa auto tai osallistu retkillemme

Rethymnon sijaitsee kätevästi Kreetan puolivälin paikkeilla, joten monet saaren nähtävyyksistä ovat noin tunnin automatkan säteellä. Suomenkielinen kohdehenkilökuntamme auttaa autonvuokraamisessa ja kertoo parhaat vinkkinsä. Vesipuisto Limnoupolis on Haniassa sekä Acqua Plus ja Water City ovat Iraklionin lähellä. Vesipuistot ovat avoinna säästä riippuen noin 20.5.–10.10. Voit osallistua myös suomenkielisille retkillemme, joilla kuulet lisää saaren historiasta ja näet tärkeimpiä nähtävyyksiä.

 

Tietoa kohteesta Kreeta

Kreeta

Monipuolinen ja aurinkovarma lomakohde Kreeta. 

Tutustu lomakohteeseen täällä >> 

Sää Kreeta

Katso Kreetan sää ja keskilämpötilat kuukausittain.

Lue lisää täältä >>

Lentokenttäkuljetukset

Varaa kuljetukset helposti ja nopeasti!

Lue lisää täältä >>

Autonvuokraus

Vuokra auto ja tutustu lomakohteeseen laajemmin.

Lue lisää täältä >>

Kartta Rethymnon

Klikkaa nähdäksesi hotellin sijainti

Jaa tämä sivu sähköpostitse