Kaikki kohteet
Kaupunkilomat
Viron lomat
Risteilyt
  • Matkat Molivos, Lesvos | Varaa Matkavekasta

    Molivos

Molivos - Lesvos

Varaa matkasi Molivokselle Matkavekalta

Matkat kohteeseen Molivos - Lesvos

Molivos sijaitsee Lesvoksen pohjoisimmassa kärjessä ja lienee saaren yksi viehättävimpiä lomapaikkoja. Kuvauksellinen satama ja jo keskiajalta peräisin oleva kylä merkitsevät upeita postikorttimaisemia - kameralle riittää töitä. Molivos on rakennettu kukkulan ympärille ja sen laella kohoaa maamerkkinä komea keskiaikainen linnoitus, jonka iltavalaistukseen on todellakin panostettu. Rosoisen hurmaavat kivitalot antavat oman leimansa kylän tunnelmaan ja merinäkymät useiden ravintoloiden terasseilta ovat henkeäsalpaavan kauniit. Ainutlaatuisten puitteiden lisäksi Molivos tarjoaa useita hyvän keskitason hotelleja.

Menneen maailman lumoa 

Satamassa voit nähdä värikkäitä kalastajaveneitä ja kalastajia työssään. Lukuisat tavernat kutsuvat istumaan pöytään lasilliselle tai syömään hyvin. Täällä ei ole kiire mihinkään ja mukulakivikaduilla kävellessä aika tuntuukin pysähtyneen. Suurin osa kylästä on tarkoitettu yksinomaan kävelijöille. Ei ihme, että Molivos kuuluu Unescon maailmanperintöluetteloon. Kylän pikkukaupoista ja -puodeista saatat löytää kivoja tuliaisia, käsitöitä tai muuta mielenkiintoista ostettavaa. 

Kulttuuria ja tapahtumia

Viimeisen 50 vuoden aikana Molivos on tullut tunnetuksi erityisesti kulttuuritapahtumistaan: taidenäyttelyistä, konferensseista, luennoista ja teatterinäytöksistä. Suosituimpana tapahtumapaikkana pidetään linnoitusta, jossa järjestetään usein ulkoilmakonsertteja - ehkäpä myös sinun lomasi aikana!

Molivosin uimarannat

Molivosissa on kaksi hyvää rantaa. Pikkukiviranta Petraan päin sopii vesiurheilusta pitäville ja täällä voit pelata rantalentopalloa, vuokrata kanootin tai jonkin muun vesipelin. Toinen, Eftalou, sijaitsee neljän kilometrin päässä ja se on kuulu kristallinkirkkaasta vedestään. Siellä voi myös kokeilla sukeltamista. 

Tietoa kohteesta Lesvos

Tutustu lomakohteeseen

Lesvos on yksi Kreikan aurinkoisimmista saaarista.

Lue lisää täältä >

Retket Lesvos

Lähde mukaan retkille suomenkielisen oppaan johdolla.

Lue lisää täältä >

Sää Lesvos

Katso Lesvoksen sää ja keskilämpötilat kuukausittain.

Lue lisää täältä >

Autonvuokraus

Aja, pysähdy ja koe - kuten haluat.

Lue lisää täältä >

Kartta Molivos - Lesvos

Klikkaa nähdäksesi hotellin sijainti

Jaa tämä sivu sähköpostitse