Kaikki kohteet
Lomalennot
Kaupunkilomat
Viron lomat
Risteilyt
  • Varaa matka Petraan Lesvokselle | Matkavekka

    Petra

Tietoa kohteesta Petra - Lesvos

Varaa matkasi Petraan Matkavekalta

Matkat kohteeseen Petra - Lesvos

Saaren pohjoisosassa lähellä Molivosta sijaitseva Petra on säilyttänyt aidon ja perinteisen kreikkalaisen kylätunnelmansa. Keskellä kylää kohoaa kallio, ja sen huippuna vielä Neitsyt Marian kirkko 1700-luvulta. Idyllisillä mukulakivikujilla kulkija törmää kodikkaisiin tavernoihin, pikkukauppoihin ja pittoreskeihin kivitaloihin. Petran historia ulottuu antiikin ajoille asti ja legendan mukaan Akilles kävi täällä taisteilun matkalla Troijan sotaan.

Lyhyet etäisyydet kaikkialle

Petran keskustassa pääset nauttimaan ihanasta pitkästä uimarannasta. Rantaa myötäilevällä kadulla voit katsella lomailijoiden vilinää ja paikallista elämää, istahtaa ehkä kahvilaan kupilliselle ja ottaa rennosti. Hotellimme sijaitsevat kaikki keskeisillä paikoilla, joten ranta ja keskusta ovat molemmat muutaman minuutin kävelyeteäisyydellä.  Nauti leppoisasta tunnelmasta ja tunne olosi tervetulleeksi - Petra sopii erityisesti perheille.

Hyvää ruokaa ja pikkupuoteja

Petrasta löydät pikkuisia taidegallerioita ja lahjaputiikkeja. Voit vierailla paikallisessa ouzo-tislaamossa ja maistaa sen tuotteita. Kannattaa ehdottomasti kokeilla paikallisia ravintoloita, joissa pääset tutustumaan herkulliseen kreikkalaiseen ruokaan. Yleisluonteeltaan rauhallisen Petran yöelämä keskittyy keskusaukion tuntumaan. Iltakiitäjien menomesta kesäaikaan on Oxy - kuuma yökerho Petran ja Molivoksen välissä.

Rehevä ympäristö

Lesvoksen luonto esittäytyy monimuotoisena: hopeanvihreät oliivitarhat, rehevät pinjametsät, paksut tammipuut ja sypressit, lukuisat viljelykset kukoistavine hedelmäpuineen ja -pensaineen pilkuttavat ympäristöä. Vuokraa auto ja ajele ympäri saaren eri kolkkia, näet enemmän. Lue myös lisää opastetuista retkistämme

Kartta Petra - Lesvos

Klikkaa nähdäksesi hotellin sijainti

Tietoa kohteesta Lesvos

Tutustu lomakohteeseen

Lesvos on yksi Kreikan aurinkoisimmista saaarista.

Lue lisää täältä >

Retket Lesvos

Lähde mukaan retkille suomenkielisen oppaan johdolla.

Lue lisää täältä >

Sää Lesvos

Katso Lesvoksen sää ja keskilämpötilat kuukausittain.

Lue lisää täältä >

Lomalennot Lesvos

Matkavekan lomapaketit Lesvokselle usealta lentokentältä.

Lue lisää täältä >

Jaa tämä sivu sähköpostitse