Rantalomat
Viron lomat
LEGOLAND
Kaupunkilomat
  • Varaa matka Kreikan Loutrakiin | Matkavekka

    Loutraki

Kuvia ja videoita

Katso kuvia ja videoita kohteesta Loutraki.

Lue lisää täältä >

Hotellit 

Katso Loutrakin loma-alueen kaikki hotellit.

Lue lisää täältä >

Tietoa kohteesta Loutraki - Kreikka

Lotraki, Kreikka - Matkavekka

Matkat kohteeseen Loutraki 

Manner-Kreikassa, noin 80 km Ateenan länsipuolella sijaitseva Loutraki on pieni ja tunnelmallinen, erityisesti paikallisten suosima lomakaupunki Korintin lahden rannalla. Loutrakin mukavaan rantapromenadiin sekä miellyttävään lomatunnelmaan on molempiin helppo ihastua. Tule kokemaan rauhallinen loma Loutrakissa!

Tunnelmallinen pikkukaupunki

Vanhana kylpyläkaupunkina Loutraki on ollut pitkään tunnettu paitsi kylpylöistään ja hoitopalveluistaan, myös puhtaasta ja juomakelpoisesta vedestään, jota pullotetaan myytäväksi. Tuoreempana maamerkkinä voisi mainita kaupungin kasinon, joka kuuluu Euroopan tunnetuimpiin. Täällä on toki paljon muutakin: ihastuttavia pikkukivirantoja, viehättäviä kreikkalaisia ruokapaikkoja, pieniä kalastusveneitä satamassa - sanalla sanoen aitoa, uniikkia tunnelmaa, joka kannattaa kokea!

Loutrakin nähtävyydet

Pelkän rantaloman ja lepäilyn vastapainoksi Loutraki tarjoaa paljon elämyksiä ja nähtävää. Vain lyhyen matkan päässä Loutrakista sijaitsee paitsi kuuluisa Korintin kanava (4 km) ja Korintin kaupunki (8 km), myös alueen historialliset kohokohdat Delphi ja Mykene.  Ei pidä unohtaa tietenkään Ateenaa ja sen monia nähtävyyksiä. Tutustu myös Matkavekan opastettuihin retkiin ja koet alueen parhaat palat - suosittelemme lämpimästi!

 

Koe Loutraki

All inclusive Loutraki

Helppoa ja huoletonta lomailua koko perheelle.

Katso All inclusive -hotellit täältä >

Sää Loutraki

Katso Loutrakin sää ja keskilämpötilat kuukausittain.

Lue lisää täältä >

Kartta Loutraki

Click to view the location of the hotel

Varaa matkasi Loutrakiin

Suodata hakutuloksia

Matkustajat

Lähtöpäivät

Valitse matkan kesto (vrk)

  • 7

Hyvä tietää Kreikka

Aikaero
Kellonaika on sama kuin Suomessa.

Etäisyydet lentokentiltä kohteisiin (ATH)
Ateenan lentokenttä - Ateena noin 35km
Ateenan lentokenttä - Ateenan riviera noin 25km
Ateenan lentokenttä - Loutraki noin 110km
Ateenan lentokenttä - Tolo noin 170km
Ateenan lentokenttä - Napflio noin 165km

Etäisyydet lentokentiltä kohteisiin (CHQ)
Kreetan lentokenttä - Halia noin 30 – 60 min, Rethymnonin hotelleihin noin 1 tunti 15 minuuttia - 1 tunti 45 minuuttia (noin 65 km) ja Panormon hotelleihin noin 1 tunti 30 minuuttia

Etäisyydet lentokentiltä kohteisiin (MJT)
Mytilinin (Lesvos) lentokenttä - Hotellit kohteessa noin 70km

Etäisyydet lentokentiltä kohteisiin (RHO)
Rodoksen lentokenttä - Rodoksen kaupungin hotelleihin on noin 15 km (noin 20 minuuttia) ja Falirakiin noin 21 km (noin 40 min)

Hotellikuljetukset kohteessa
Hotellikuljetus on lisäpalvelu, joka ei sisälly matkan hintaan, vaan se on varattava erikseen matkavarauksen yhteydessä. Kuljetuksen hinta on esitetty meno-paluuna. Omatoimikohteissa ja Lento+hotelli-lomapaketeilla hotellikuljetusta ei ole järjestetty eikä se sisälly matkan hintaan, ellei toisin mainita. 

Hotellivero
1.1.2018 alkaen kaikista hotelliyöpymisista Kreikassa peritään hotellivero. Hotellivero ei sisälly matkan hintaan ja se peritään per huone/yö. Maksu suoritetaan sisään- tai uloskirjautumisen yhteydessä suoraan hotellille. Veron suuruus määräytyy hotellin luokituksen mukaan (1-5 tähteä) 0,50 €/yö - 4,00 €/yö. Huomioithan, että Matkavekan hotelliluokitus saattaa erota paikallisesta luokituksesta, jonka perusteella vero peritään. 

Juomavesi
Vesijohtovettä ei suositella juotavaksi erilaisen bakteerikannan vuoksi. Pullotettua vettä myydään supermarketeissa ja useimpien hotellien vastaanotoissa sekä baareissa.

Juomaraha
Kreikassa on tapana kiittää esim. ravintola- ja hotellihenkilökuntaa hyvästä palvelusta pienellä juomarahalla, jonka jättäminen on kuitenkin vapaaehtoista.

Jännite
220 V.

Matkustusasiakirjat
Matkalla sinulla tulee aina olla mukana voimassaoleva matkustusasiakirja, kuten passi tai poliisin myöntämä sirullinen henkilökortti. 

Mikäli et ole Suomen kansalainen, tarkista mahdollinen viisumitarpeesi lähetystöstä/konsulaatista. If you are not a Finnish citizen, you need to check your possible visa requirement from the Embassy of Greece. Please also note the possible need for a transit.

Matkustusilmoitus
Jos olet omatoimimatkalla tai menossa riskialttiille alueelle, kannattaa tehdä matkustusilmoitus. Sen avulla ulkoministeriö voi saada sinuun yhteyden kriisin tai hätätilanteen sattuessa. Tee matkustusilmoitus >>

Matkustustiedote
Ulkoministeriön matkustustiedotteet antavat tietoa yleisestä turvallisuustilanteesta matkakohteessa sekä poliittisista ja kulttuurisista olosuhteista, joilla saattaa olla merkitystä matkustusturvallisuudelle. Lue matkustustiedote >> 

Terveys ja turvallisuus
Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen sivuilta saat ajankohtaiset tiedot lomakohteesi terveystilanteesta ja rokotussuosituksista. Matkailijan terveysoppaaseen pääset tästä.
www.thl.fi

Lomamaasi matkustusturvallisuuteen liittyvät ulkoasiainministeriön julkaisemat matkustustiedotteet löydät Maat ja alueet -otsikon alta. Sivuilla on myös lomakohdettasi lähinnä olevan Suomen edustuston yhteystiedot.
www.formin.fi

Uskonto
N. 98 % ortodokseja.

Vakuutukset
Kehotamme jokaista matkustajaa hankkimaan riittävän peruutusturvan sisältävän matkustaja- ja matkatavaravakuutuksen. Määräaikaisen tai vuoden voimassa olevan matkavakuutuksen saat ostettua esimerkiksi omasta vakuutusyhtiöstäsi.

Valuutta
Euro (EUR).