Rantalomat
LEGOLAND
Viron lomat
Kaupunkilomat
Risteilyt
Kaikki kohteet
  • Matkat Nafplio, Kreikka | Varaa Matkavekasta

    Nafplio

Tietoa kohteesta Nafplio - Kreikka

Matkat Nafplio - Kreikka - varaa Matkavekasta

Matkat kohteeseen Nafplio – manner-Kreikka

Valitse lomakohteeksesi Kreikan vanha pääkaupunki Nafplio - et voi olla rakastumatta! Kuljeskele pittoreskeilla kujilla, ihastele kauniita parvekkeita, nautiskele kahvikupillisesta yhdellä kaupungin aukioista tai satamassa. Napfliota pidetään yhtenä maan romanttisimmista kaupungeista. Peloponnesoksen niemimaan lomapaikat ovat säilyneet vielä aidompana kuin monet Kreikan saarista.

Nafplion erityinen tunnelma lumoaa

Nafplion ainutlaatuisen tunnelman voi aistia heti ensihetkistä. Kaupungin asema muinaisena pääkaupunkina näkyy edelleen, sillä monet komeat ja korkeat rakennnukset muistuttavat menneen suuruuden ajoista. Niiden vastapainoksi kaupunkiin mahtuu pikkuisia kapeita katuja sekä satama-alueen kivoja kahviloita ja rentoja ravintoloita. Takaamme, että tykästyt!

Rentouttava lomaympäristö

Nafpliossa leppoisa loma onnistuu varmasti. Hotellin uima-altaalla kelpaa viilentyä vedessä tai antautua aurinkotuolille lueskelemaan. Merimaisemat hivelevät silmiä! Keskustan lähettyvillä sijaitsee myös muutama hyvä uimaranta, jossa lomapäivät kuluvat mukavasti. Palamidin linnavuorelta on henkeäsalpaavan kauniit näkymät kaupunkiin ja satamaan. Jos haluat nähdä aluetta enemmän, vieraile Peloponnesoksen saaristossa. Käy esimerkiksi paikassa, missä pidettiin ensimmäiset Olympialaiset tai Epidaurosin antiikkiaikaisessa teatterissa. Nafpliosta voit tehdä myös päiväretken pääkaupunkiin Ateenaan. Tutustu opastetuilla retkillämme Peloponnesoksen alueen parhaisiin paloihin!

 

Hotellit kohteessa Nafplio - Kreikka

Kartta Nafplio - Kreikka

Klikkaa nähdäksesi hotellin sijainti

Lisätietoa Peloponnesos

Tutustu lomakohteeseen

Peloponnesoksen niemimaan uutuuskohteet. 

Lue lisää täältä >

Retket Peloponnesoksella

Lähde mukaan retkille suomenkielisen oppaan johdolla.

Lue lisää täältä >

Sää Peloponnesos

Katso Peloponnesoksen sää ja keskilämpötilat kuukausittain.

Lue lisää täältä >

Lomalennot Ateena/Peloponnesos

Matkavekan lomapaketit Peloponnesokselle usealta lentokentältä.

Lue lisää täältä >

Jaa tämä sivu sähköpostitse