Kaikki kohteet
Lomalennot
Kaupunkilomat
Viron lomat
Risteilyt
  • Kokkari, Samos - varaa Matkavekasta

    Kokkari

Tietoa kohteesta Kokkari

Matkat kohteeseen Kokkari

Kokkari on idyllinen kalastajakylä Samoksen pohjoisrannikolla. Se on säilyttänyt aidon pikkukylän ilmeensä ja tunnelmansa, vaikka lomailijoiden suosiossa onkin. Mutta täällä kaikki on edelleen pientä ja kaunista. Viihtyisä ja sydämellinen Kokkari saa monet palaamaan tänne vuosi toisensa jälkeen.

Kokkarin rannat

Kokkarissa on pitkä kaunis pikkukiviranta, ja aurinkotuoleja sekä -varjoja vuokrataan. Rantaravintolat ja -kahvilat palvelevat janoisisa ja nälkäisiä lomailijoita aivan vieressä.Turkoosi merivesi kimmeltää kirkkaana, mutta ranta syvenee melko nopeasti, joten ihan pienille lapsille se ei sovellu. Itäpuolen pikkupoukamassa tuulee vähemmän. Kokkarin laidalla sijaitsee kuuluisa Tsamadoun ranta, jolla on mm. nudistiranta. Osalla rannoista on tarjolla vesiurheilumahdollisuuksia, kuten purjelautailua, vesiskootteriajelua, polkuveneilyä ja melontaa.

Kokkarin palvelut

Kokkarissa kaikki on lähellä: tavernat, baarit, ravintolat ja kaupat. Pienessä kalasatamassa voi edelleen seurata kalastajien puuhia ja verkkaista elämänmenoa. Kylän kapeita kujia reunustavat valkoiseksi kalkitut talot viiniköynnöksineen, kukkivine bougainville-puineen, kissoineen ja shakkia pelaavine vanhoine herroineen, ihan kuten missä tahansa kreikkalaisessa kylässä jo vuosikymmenien ajan. 

 

Koe ihana Samos

All inclusive Samos

Helppoa ja huoletonta lomailua koko perheelle.

Katso All inclusive -hotellit täältä >

Retket Samos

Lähde mukaan retkille suomenkielisen oppaan johdolla.

Lue lisää täältä >

Sää Samos

Katso Samoksen sää ja keskilämpötilat kuukausittain.

Lue lisää täältä >

Autonvuokraus

Aja, pysähdy ja koe - kuten haluat.

Lue lisää täältä >

Kartta Kokkari

Klikkaa nähdäksesi hotellin sijainti

Jaa tämä sivu sähköpostitse