Kaikki kohteet
Kaupunkilomat
Viron lomat
Risteilyt
  • Pythagorion

Pythagorion - Samos

Matkat kohteeseen Pythagorion

Pythagorion on viehättävä ja pittoreski rantalomakohde, jossa vietät rauhallisen loman viihtyisissä puitteissa. Lomakuhina on keskittynyt rantakadulle ja huvivenesatamaan, jonka laiturissa voi ihailla komeita huvijahteja ja kalastajaveneitä. Pythagorionin pienet kujat ovat säilyttäneet aidon tunnelmansa pienine puoteineen, tavernoineen ja verkkainen elämänmeno jatkuu täällä kuten vuosisatoja ennenkin. Täällä on tunnelmallista kävellä poiketen välillä ostoksilla ja välillä pysähtyen nauttimaan lähitavernan antimista.

Rantaelämää ja retkiä Pythagorionissa

Pythagiorionin kaksi uimarantaa sijaitsevat keskustan molemmin puolin. Länsipuolelta alkava ranta ylettyy noin seitsemän kilometrin päähän ja jakautuu useampaan pieneen rantaan. Vuokraa skootteri tai auto, ja kiertele kaunista saarta - koet enemmän. Tutustu myös suomeksi opastettuihin retkiimme.

Pythagorionin nähtävyydet

Pythagiorion on vanha pieni kalastajakylä, jonka komea historia on jättänyt ympäristöön paljon merkkejä muinaisesta menneisyydestä. Antiikin matemaatikko ja filosofi Pythagoras on antanut kylälle nimensä ja hänen patsaansa on pystytetty Pythagorionin satamaan. Menneisyydestä kiinnostuneiden pitää piipahtaa myös saaren pitkän historian hyvin kattavassa arkeologisessa museossa. Keskustasta hieman kauempana sijaitsevat saaren tärkeimpiin nähtävyyksiin lukeutuvat Heraionin temppelin arkeologiset kaivaukset ja Eupalinoksen tunneli noin 2500 vuoden takaa.

Tietoa kohteesta Samos

Samos

Pieni ja ainutlaatuinen Samos

Lue lisää täältä >

Sää Samos

Katso Samoksen sää ja keskilämpötilat kuukausittain.

Lue lisää täältä >

Autonvuokraus

Aja, pysähdy ja koe - kuten haluat.

Lue lisää täältä >

Lentokenttäkuljetukset

Varaa kuljetukset helposti ja nopeasti!

Lue lisää täältä >>

Kartta Pythagorion

Klikkaa nähdäksesi hotellin sijainti

Jaa tämä sivu sähköpostitse