Kaikki kohteet
Lomalennot
Kaupunkilomat
Viron lomat
Risteilyt

Hotelli Samian Village

3
Takaisin

Huoneet & hinnat

  • Matkustajat
Peru Lähtöpaikka
Lähtö
 
Peru Lähtöpäivä
Valitse lähtöpäivä
Keskihinta kuukausittain
Peru Matkan kesto
Matkan kesto
Peru Matkustajat

Hotellin tiedot

  • Lastenallas
  • Lähellä rantaa
  • Ravintola
  • Uima-allas
  • WiFi

Toimiva hotellikokonaisuus uimarannan tuntumassa. Hotelli koostuu erilaisista osista: päärakennus palveluineen, allasalue, kylätyyliin rakennettu alue sekä rannalla sijaitseva rakennus sviitteineen ja kylpyläosastoineen. Hotellissa on paljon palveluja, sopii hyvin myös lapsiperheille.

Sijainti
Hotelli sijaitsee pitkän Potokaki-rannan tuntumassa, lentokentän läheisyydessä. Pythagorionin keskustaan on matkaa vajaat kaksi kilometriä.

Yleiset tilat ja palvelut
Hotellin päärakennuksessa on vastaanottoaula oleskelutiloineen ja baareineen. Maksuton WiFi on käytössä koko hotellissa. Minimarket, matkamuistomyymälä ja kampaamo. Huonepalvelu ja poleteilla toimivia pyykinpesukoneita. Pöytätennis ja biljardi, lapsille leikkihuone. Uima-allas ja erillinen lastenallas, aurinkotuolit ja -varjot sekä allaspyyhkeet. Allasalueen snackbaarista saa myös kevyitä lounaita. Rannan äärellä sijaitsevassa rakennuksessa on buffetravintola ja pienimuotoinen kylpylä: mm. sauna, poreamme, hierontaa ja kuntoiluhuone. Pikkukiviranta, jolla on baari sekä vuokrattavissa aurinkotuoleja ja -varjoja. Hotellissa on toisinaan ohjelmaa, esimerkiksi elävää musiikkia rantabaarissa tai kreikkalainen ilta. Hissi on vain päärakennuksessa.

Majoitus
Ilmastointi on päällä rajoitetusti 15.6.-15.9.

Ruoka & juoma
All inclusive: aamiainen, lounas ja illallinen sekä paikallisia juomia hotellin ravintoloissa ja baareissa rajoitettuina aikoina.

All inclusive päättyy klo 12 lähtöpäivänä.
All inclusiven sisältö ja aikataulut saattavat muuttua kauden aikana.


Hiustenkuivain Kyllä
Ilmastointi Rajoitettuna aikana
Jääkaappi Kyllä
TV huoneessa / huoneistossa Kyllä
WiFi Kyllä

Lapsialennus
Hotellissa on saatavilla lapsialennus.

83103 Potokaki, Pythagorion, Samos
Puhelin +30 22730 61 702
www.hydrelebeach.com

Jaa tämä sivu sähköpostitse