Kaikki kohteet
Lomalennot
Kaupunkilomat
Viron lomat
Risteilyt
  • Retket Samos

    Retket Samos

Retket Samoksella

Saarikierros

Kaunis Samos on kierroksen arvoinen. Vierailemme Megali Panagian luostarissa, ajamme halki perinteisten vuoristokylien sekä käymme keramiikkapajassa, maustemyymälässä ja viinitehtaalla.

Päivän päätteeksi pääsemme tutustumaan oliiviöljypuristamoon, jossa maistelemme paikallista luomuöljyä.

Matkan varrella jää aikaa lounastaa ja uida. Kokopäiväretki. Hinta noin 40 €.

Retki varataan ja maksetaan kohteessa.

Patmos

Kansainvälinen retki
Retki Kreikan pyhälle saarelle lähtee Pythagorionin satamasta. Apostoli Johannes karkoitettiin vuonna 96 jKr. Patmokselle, jossa hän koki Kristuksen ilmestyksen ja kirjoitti Ilmestyskirjan. Saaren korkeimmalla kohdalla on hänen muistokseen 1000-luvulla perustettu luostari, jonka suojissa on paljon arvokkaita aarteita. Kokopäiväretki: laivamatka 3 tuntia/suunta, retken kokonaiskesto Pythagorionin satamasta noin klo 8–18:30. Retki toteutetaan kansainvälisenä, ei suomenkielistä opastusta. Hinta noin 66 €. Sisäänpääsy luostariin 6 €. Lisämaksusta meno-paluu -kuljetus satamaan 6 €.

Retki varataan ja maksetaan kohteessa.

Piknik-meriretki

Tällä rentouttavalla meriretkellä tunnit kuluvat leppoisasti auringosta ja merestä nauttien. Retkellä voi uida ja snorklata kirkkaassa vedessä (omat varusteet mukaan). Laiva lipuu Pythagorionin satamasta itärannikolla sijaitsevalle Megali Lakka -rannalle.

Retken kesto Pythagorionin satamasta on noin klo 9-17. Retkellä on mukana suomenkielinen Matkavekan opas. Hinta 39 € / aikuinen sisältäen kapteenin valmistaman maukkaan grillilounaan rannalla. Pythagorionin ulkopuolella hotelleissa majoittujilla on mahdollisuus päästä kuljetuksellamme satamaan. Edestakaisen matkan hinta 4-8 € riippuen hotellin sijainnista.

Retki varataan ja maksetaan kohteessa.

Tietoa kohteesta Samos

Tutustu lomakohteeseen

Pieni ja ainutlaatuinen Samos

Lue lisää täältä >

Retket Samos

Lähde mukaan retkille suomenkielisen oppaan johdolla.

Lue lisää täältä >

Sää Samos

Katso Samoksen sää ja keskilämpötilat kuukausittain.

Lue lisää täältä >

Lomalennot Samos

Matkavekan lomapaketit Samokselle usealta lentokentältä.

Lue lisää täältä >

Jaa tämä sivu sähköpostitse