Kaikki kohteet
Lomalennot
Kaupunkilomat
Viron lomat
Risteilyt

Hotelli Ino Village

3
Takaisin

Huoneet & hinnat

  • Matkustajat
Peru Lähtöpaikka
Lähtö
 
Peru Lähtöpäivä
Valitse lähtöpäivä
Keskihinta kuukausittain
Peru Matkan kesto
Matkan kesto
Peru Matkustajat

Hotelli Ino Village

  • Uima-allas
  • WiFi

Kauniilla paikalla meren ja vuorten välissä sijaitseva Ino Village on ollut saman perheen omistuksessa jo parikymmentä vuotta. Hotellista on pidetty ja pidetään hyvää huolta, tunnelma on lämmin ja rentouttava. Pitkät perinteet ja historia näkyvät paitsi palvelussa, myös tontille jätetyissä vanhan villan jäänteissä ja hotellin nimessä, joka juontaa juurensa kreikkalaisesta mytologiasta. Talo tarjoaa sekä laadukkuutta että kodikkuutta, siistin piha-alueen altaineen ja hyvällä maulla sisustettuja erityylisiä huoneita; deluxe-huoneet sopivat vaativaankin makuun. Hotellialueelta on hienot näkymät pienen matkan päässä siintävälle Samoksenlahdelle.

Sijainti
Hotelli sijaitsee rauhallisella paikalla keskustan ulkopuolella, lähellä Gagoun palvelurantaa. Hotelli on rannan yläpuolisella rinteellä ja hotellin alueella on jonkin verran tasoeroja ja rappuja. Nousu rannalta ylös hotellille on suhteellisen jyrkkä. Keskustaan on kävelymatka, kaupungin satama on noin kilometrin päässä ja satamasta alkavaa rantakatua pitkin kävelee hetkessä ydinkeskustaan. Hotellin henkilökunta toki tilaa taksin tarvittaessa.

Yleiset tilat ja palvelut
Vastaanottoaulan yhteydessä on oleskelutilaa, satelliitti-TV ja baari ulkoterasseineen. Baarista saa koko päivän ajan mm. kahvia, drinkkejä ja välipaloja, lounasaikaan myös kevyitä ruoka-annoksia. Maksuton WiFi koko hotellissa. Hotellin piha-alue on hyvin hoidettu ja vehreä, yksityiskohtiin on kiinnitetty huomiota. Rakennusten suojaamalla sisäpihalla on uima-allas ja aurinkopedit, osa altaasta on erotettu lasten käyttöön. Allaspyyhkeitä vuokrataan. Maksuton parkkipaikka.

Huoneet
Perushintaisissa huoneissa on perinteinen kalustus, superior-huoneet ovat sisustukseltaan uudempia ja deluxe-huoneet tasokkaita ja modernin tyylikkäitä. Kaikissa huoneissa on puhelin, TV, maksuton WiFi, tallelokero, minijääkaappi, hiustenkuivaaja, suihku/amme ja parveke tai terassi sekä laminaatti- tai laattalattiat. Superior ja deluxe -huoneissa on lisäksi kahvin- ja teentekovälineet. Deluxe-huoneen varustukseen kuuluvat myös kylpytakit ja parvekkeelta on näkymä merelle päin. Lisävuode yhdelle lapselle.

Allaspyyhkeet Pantti
Baari Kyllä
Etäisyys bussipysäkille 2,2 km
Etäisyys keskustaan 1,2 km
Etäisyys pankkiautomaatille 600 m
Etäisyys rannalle 500 m
Hissi Ei
Hiustenkuivain Kyllä
Huoneita 61
Ilmastointi Kyllä
Jääkaappi Kyllä
Kerroksia 3
Lakanoiden vaihto, krt viikossa 2
Lentokentälle 15 km
Lähimpään ravintolaan 600 m
Minimarketiin 500 m
Pesulapalvelut Lisämaksusta
Puhelin Kyllä
Pysäköinti Kyllä
Pyyhkeiden vaihto, krt viikossa 3
Rakennusvuosi 1987
Ravintola Kyllä
Remontoitu 2018
Siivous, krt viikossa 6
Talletus Lisämaksusta
TV huoneessa / huoneistossa Kyllä
Uima-allas Kyllä
Vastaanotto Kyllä
WiFi Ilmainen

Samion Agoniston 69, Kalami, 83100 Samos
Puhelin +30 22730 23241
www.inovillagehotel.com

Kartta Samos

Klikkaa nähdäksesi hotellin sijainti

Jaa tämä sivu sähköpostitse