Kaikki kohteet
Kaupunkilomat
Risteilyt
  • Alykanas, Zakynthos | Matkavekka

    Alykanas

Alykanas - Zakynthos

Alykanas lomakohteena

Alykanas on lapsiystävällinen lomakohde Zakynthoksella. Alykanasin pitkä ja kapea hiekkaranta syvenee loivasti ja sopii sen vuoksi erityisesti rantaelämään lasten kanssa. Rannalla on mahdollisuus myös erilaisiin ktiviteetteihin, kuten purjelautailuun, polku- tai banaaniveneilyyn. Jos haluat nähdä saaren muitakin upeita rantoja, se on helppoa - Alykanasin rannalta nimittäin lähtee laivoja muille saaren rannoille. 

Rauhallista rantalomailua ja aitoa kreikkalaista maalaistunnelmaa

Elämä Alykanasissa on ihanan rauhallista ja leppoisaa, kreikkalaista maalaistunnelmaa parhaimmillaan. Kylän vanhankaupungin keskellä on kirkko ja tori, rannalla puolestaan pieniä tavernoita ja kahviloita, joissa voit nauttia ihania kreikkalaisia herkkuja. Rannan varrella sijaitsevista pikkukaupoista voit tehdä tuliaisostoksia. Kylän ulkopuolella sijaitsevat oliivilehdot ja sitrusviljelmät ovat kauniita ja ilo silmille.

Viehättävä Alykanas ja kaunis Zakynthos

Alykanas tunnetaan alueen suola-altaista, mistä tulee myös kaupungin nimi: Alykanas tarkoittaa kreikkaksi suolaa. Nykyään kaupunki tunnetaan kuitenkin enemmän lomakylänä - eikä suotta! Täällä on kaikki, mitä tarvitset upeaan lomaan Kreikan auringon alla. Alykanaissa voit rentoutua, uida, nauttia auringosta ja maittavasta kreikkalaisesta ruuasta. 

Kannattaa tutustua myös muihin Zakynthosin ihaniin kyliin ja rantoihin. Zakynthoksen kaupunki on vain 16 km päässä. Sinne pääset helposti bussilla tai vuokra-autolla.  Laivalla pääset halutessasi vaikkapa viereiselle Kefalonian saarelle tai Kreikan mantereelle. Zakynthoksen eteläkärjessä voit nähdä saaren rehevän puolen ja Kalamakissa on mahdollisuus tavata merikilpikonia, jotka ovat Zakynthoksen tunnusmerkki.

 

Tietoa kohteesta Zakynthos

Zakynthos

Ihana lomakohde Zakynthos lumoaa. 

Lue lisää täältä >

All inclusive Zakynthos

Helppoa ja huoletonta lomailua koko perheelle.

Katso All inclusive -hotellit täältä >

Sää Zakynthos

Katso Zakynthoksen sää ja keskilämpötilat kuukausittain.

Lue lisää täältä >

Autonvuokraus

Vuokra auto ja tutustu lomakohteeseen laajemmin.

Lue lisää täältä >>

Kartta Alykanas

Klikkaa nähdäksesi hotellin sijainti

Jaa tämä sivu sähköpostitse