Kaikki kohteet
Kaupunkilomat
Risteilyt
  • Argassi - Zakynthos | Matkat Matkavekasta

    Argassi

Argassi - Zakynthos

Argassi lomakohteena

Argassi on pieni viihtyisä lomakylä Zakynthoksen itäpuolella, lähellä saaren pääkaupunkia. Täällä on kaikki, mitä tarvitset onnistuneeseen lomaan - kosolti auringonpaistetta, kaunis merenranta, palveluita, ostosmahdollisuuksia ja viihtyisä ympäristö. Pääkaupunkiin tulee matkaa vain neljä kilometriä, joten sen runsas tarjonta on helppo saavuttaa. Skopos-vuori antaa kiehtovaa kontrastia merenrantamaisemaan. 

Argassin palvelut ja rannat

Argassin pääkadun varrella on lukuisia hyviä ravintoloita, tavernoita ja kahviloita. Iltaa voi jatkaa sesonkiaikaan myös yökerhossa. Erilaisia matkamuistomyymälöitä ja pieniä liikkeitä on useita. Kävellen pääsee kätevästi kulkemaan kylässä ja mikäli haluaa lähteä pääkaupunkiin ostoksille tai vaikkapa muille rannoille viettämään päivää, voi hypätä bussin tai taksin kyytiin. 

Argassin uimaranta on matala, kapea ja hienohiekkainen, mutta paikoitellen on kiviä. Noin kymmenen minuutin ajomatkan päässä Kalamakissa on lähin suurempi ranta. Suosittu käyntikohde perheille on myös suuri minigolfrata World Tour Minigolf.

Tietoa kohteesta Zakynthos

Zakynthos

Ihana lomakohde Zakynthos lumoaa. 

Lue lisää täältä >

All inclusive Zakynthos

Helppoa ja huoletonta lomailua koko perheelle.

Katso All inclusive -hotellit täältä >

Sää Zakynthos

Katso Zakynthoksen sää ja keskilämpötilat kuukausittain.

Lue lisää täältä >>

Autonvuokraus

Vuokra auto ja tutustu lomakohteeseen laajemmin.

Lue lisää täältä >>

Kartta Argassi

Klikkaa nähdäksesi hotellin sijainti

Jaa tämä sivu sähköpostitse