Kaikki kohteet
Kaupunkilomat
Risteilyt
  • Kalamaki - Zakythos | Matkat Matkavekasta

    Kalamaki

Kalamaki - Zakynthos

Kalamaki lomakohteena

Kalamaki on lomakylä Zakynthoksen etelärannikolla. Suosittu, pienempi lomapaikka sopii erityisesti lapsiperheille, sillä sen pitkät, matalat hiekkarannat ovat kuin tehty pienten uimarien tarpeisiin. Kaikki oleellinen on täällä lähellä ja suojellut merikilpikonnat tietenkin paikan ylpeys. Uhanalaiset kilpikonnat saavat pesiä rauhassa, sillä pehmeähiekkainen ranta on rauhoitettu rantabaarien meteliltä.

Kalamakin ravintolat ja palvelut

Kalamakin kylä koostuu pääkadusta ja sen varrelle syntyneistä ravintoloista sekä pikkuputiikeista. Pienet sivukadut johtavat rantaan ja suurimpaan osaan hotelleja. Illallisaikaan Kalamakissa on usea ravintola ja tavernoja, joista valita. Kaunis, romanttinen piharavintola Zakanthi on yksi mainio vaihtoehto ja niille, jotka hinkuvat yöelämää suosittelemme piipahtamaan naapurikylässä Laganasissa. Kalamaki sopii lomakohteeksi erinomaisesti lapsiperheille paitsi rantansa, myös Caretta Beach -hotellissa sijaitsevan vesipuiston ansiosta.

Kalamakin rannat ja rauhoitettu kilpikonna

Kalamakin hieno, loivasti syvenevä ranta on kilometrien pituinen jatkuen aina Laganasiin asti. Monien mielestä ranta on saaren kaunein.  Rannalla vuokrataan aurinkotuoleja ja -varjoja. Rannan liepeillä on ravintoloita ja tavernoja. Zakynthoksen ikoninen merikilpikonna on monelle syy tulla saarelle. Harvinainen valekarettikilpikonna (Caretta caretta) laskee nimittäin munansa kesäkuukausina vain muutamaan paikkaan, ja Kalamakin ranta on niistä yksi.  Ranta rauhoitetaan vilskeestä alkuillasta, jotta konnat saavat pesiä rauhassa. Melominen ja polkuveneily on sallittua.

 

Tietoa kohteesta Zakynthos

Zakynthos

Ihana lomakohde Zakynthos lumoaa. 

Lue lisää täältä >

All inclusive Zakynthos

Helppoa ja huoletonta lomailua koko perheelle.

Katso All inclusive -hotellit täältä >

Sää Zakynthos

Katso Zakynthoksen sää ja keskilämpötilat kuukausittain.

Lue lisää täältä >>

Autonvuokraus

Vuokra auto ja tutustu lomakohteeseen laajemmin.

Lue lisää täältä >>

Kartta Kalamaki

Klikkaa nähdäksesi hotellin sijainti

Jaa tämä sivu sähköpostitse