Kaikki kohteet
Kaupunkilomat
Risteilyt
  • Tsilivi - Zakynthos| Matkat Matkavekasta

    Tsilivi

Tsilivi - Zakynthos

Lomakohteena Tsilivi

Tsilivi on viehättävä lomakylä Zakynthoksen itärannikolla ja se on ihanteellisen rauhallinen lomapaikka perheille. Tunnelmallinen Tsilivi sijaitsee kauniin maalaismaiseman keskellä, oliivilehtojen ja pinjapuukukkuloiden syleilyssä. Myös hienohiekkainen ranta odottaa pienempiä ja suurempia vesipetoja.

Tsilivin komeat maisemat

Tsilivi sijaitsee vain noin kuusi kilometriä saaren pääkaupungista Zantesta pohjoiseen ja lomakylä on levittäytynyt melko laajalle alueella. Rauhaisa tunnelma tekee lomasta täällä rentouttavan ja näkymät ovat Joonianmerelle postikorttimaisen huikeat. Ympäristö tarjoaa monimuotoisuutta ja maisemallisuutta vehreine oliivipuineen ja viiniköynnöksineen sekä kumpuilevine maastoineen. Keskustan ravintolat, tavernat ja  baarit houkuttelevat lomailijoita nauttimaan paikallisista herkuista. Minimarketteja ja matkamuistomyymälöitä on moneen makuun. 

Rantaelämä Tsilivissä

Tsilivissä lomalaista ilahduttaa ihana kaksi kilometriä pitkä loivasti syvenevä hiekkaranta, joka sopii erinomaisesti perheille ja lapsille.  Ranta ja sen kristallinen vesi ovat puhtaita, siitä on merkkinä Sinisen lipun luokitus. Rannalla vuokrataan aurinkotuoleja ja -varjoja. Rannan vieressä on baareja ja ravintoloita.Rohkeimmat voivat kokeilla täällä erilaisia vesiurheilulajeja tai vuokrata polkuveneen tai kanootin. Jos jatkat matkaa pohjoiseen, löydät pienempiä uimalahtia ja pikkurantoja, kuten esimerkiksi Ampoula, Pachiammos ja Drossia. Suosittelemma ehdottomasti tutustumaan! Tsilivin laitamilla sijaitsee suosittu vesipuisto, joka lienee takuuvarma hitti lapsiperheissä.

Ruoka ja juoma

Zakynthoksella pääset maistelemaan perinteisiä kreikkalaisia herkkuja, kuten moussakaa, kreikkalaista salaattia, tuoreita äyriäisiä ja erilaisia lihavartaita. Paikallisista erikoisuuksista voisi mainita vaikkapa kaniinin. Mukavissa tavernoissa iltaa istutaan pitkään koko perheen kesken, eikä kukaan jää nälkäiseksi. 

 

Tietoa kohteesta Zakynthos

Zakynthos

Ihana lomakohde Zakynthos lumoaa. 

Lue lisää täältä >

All inclusive Zakynthos

Helppoa ja huoletonta lomailua koko perheelle.

Katso All inclusive -hotellit täältä >

Sää Zakynthos

Katso Zakynthoksen sää ja keskilämpötilat kuukausittain.

Lue lisää täältä >

Autonvuokraus

Vuokra auto ja tutustu lomakohteeseen laajemmin.

Lue lisää täältä >>

Kartta Tsilivi

Klikkaa nähdäksesi hotellin sijainti

Jaa tämä sivu sähköpostitse