Kaikki kohteet
Kaupunkilomat
Risteilyt
  • Varaa matka Kavtatille Matkavekalta

    Cavtat

Cavtat - Dubrovnikin rannikko

Cavtat, Kroatia - Matkavekka

Matkat kohteeseen Cavtat - Kroatia

Cavtat on viehättävä pieni kylä vain 20 kilometrin päässä Dubrovnikista  etelään. Se on Kroatian eteläisimmän alueen Konavlen urbaani keskus täynnä historiaa, luonnonkauniita maisemia ja paljon turisteille suunnattuja palveluita. Cavtat onkin ehdottomasti yksi alueen suosituimmista matkustuskohteista. Antiikin ajan Kreikalla oli suuri vaikutus silloiseen Cavtatiin ja menneiden aikojen jäljet ovat nähtävissä yhä tänäkin päivänä monien arkeologisten kaivausten ja monumenttien muodossa.

Nähtävää ja elämyksiä

Cavtat on kooltaan pieni, mutta sisällöltään rikas. Kulttuurielämyksiä halajava matkailija ei takuulla pety. Kylästä löytyy lukuisia museoita ja taidegallerioita, joista mielenkiintoisin on luultavasti kuuluisan kroatialaisen maalarin, Vlaho Bukovacin, talo. Lisäksi Cavtat on luonnoltaan äärimmäisen kaunis ja hyvin säilynyt, ja monet matkustavatkin sinne sen luonnonkauniiden maisemien vuoksi. Alueelta löytyy myös ihastuttavia ravintoloita, joiden ruokalistat ovat pullollaan makuja ja tuoksuja ja paikallisia viinejä tarjoillaan hyvään hintaan. Monet paikalliset ravintolat tarjoilevat vierailleen välimerellisiä herkkuja ympäri vuoden. Kokeile erityisesti tuoreita merenantimia.

Cavtatin rannat ja aktiviteetit

Lukuisat kauniit rannat tekevät Cavtatista houkuttelevan kesälomakohteen monelle vierailijalle. Kristallinkirkkaassa ja puhtaassa merivedessä pulahtaminen on täydellinen keino virkistäytyä kuumana kesäpäivänä. Jos aktiivinen lomailu kiinnostaa, rannoilta löytyy uimisen lisäksi myös järjestettyä ohjelmaa, kuten vesiurheilumahdollisuuksia, kalastusta ja vuokrattavia kulkuvälineitä. Vaikka Cavtat on pieni kaupunki, se herää kesäaikaan lähes hämmästyttävällä tavalla eloon ja tarjoaa niin kulttuuria kuin yöelämääkin. Viime vuosina Cavtatissa on järjestetty vuosittain Libertas -elokuvafestivaali, useita musiikki- ja teatteritapahtumia sekä kesäkarnevaalit, jotka pidetään aina heinäkuun viimeisenä viikonloppuna. 

Tietoa kohteesta Dubrovnikin rannikko

Dubrovnikin rannikko

Suosittu lomakohde Dubrovnikin rannikko

Lue lisää täältä >

Sää Dubrovnik

Katso Dubrovnikin sää ja keskilämpötilat kuukausittain.

Lue lisää täältä >

Autonvuokraus

Vuokra auto ja tutustu lomakohteeseen laajemmin.

Lue lisää täältä >>

Lentokenttäkuljetukset

Varaa kuljetukset helposti ja nopeasti!

Lue lisää täältä >>

Kartta Cavtat

Klikkaa nähdäksesi hotellin sijainti

Jaa tämä sivu sähköpostitse