Kaikki kohteet
Kaupunkilomat
Risteilyt
  • Lomamatkat Splitiin | Lennot+hotelli Split | Matkavekka

    Split

Lomalle Splitiin ja ympäristöön

Matkat Split - Matkavekka

Matkat kohteeseen Split - Kroatia

Split on kroatialainen satamakaupunki, jossa voit yhdistää rantaloman ja kulttuurimatkan samalla kertaa. Kaunista kaupunkia ympäröivät vehreät vuorenrinteet ja kaupunki itsessään tarjoaa paljon nähtävyyksiä sekä jälkiä roomalaisten vallan ajalta. Jos historia ei viehätä, Splitissä on runsaasti muutakin. Tee leppoisia kävelyretkiä tunnelmalliseen satamaan, jossa vilskettä ja ihmisiä riittää aamusta iltaan. Rantabulevardin lukuisat ravintolat ja kahvilat houkuttavat istahtamaan terassille ottamaan lasillisen tai syömään hyvin.

Splitin rantaelämää

Sinisenä kimmeltävä Adrianmeri ja kauniit valkeat rannat ovat hyvä syy lomailla Splitissä, vaikka useimmat tulevatkin tänne nimenomaan kaupunkilomalle. Splitin alueella on paljon ihania uimarantoja ja niistä suosituin, Bačvice, sijaitsee noin kilometrin päässä keskustasta. Matala ranta on erityisesti lapsiperheiden suosiossa ja täällä tapaa niin turisteja kuin paikallisia.

Splitin vanhakaupunki

Splitin tärkein nähtävyys ja sydän on vanhakaupunki. Sen sokkeloisia pikkukatuja voisi tutkia koko päivän. Unescon maailmaperintökohteeksi listattu Diocletianuksen palatsi on upeasti säilynyt muistomerkki Rooman valtakunnan ajoilta.

Kroatialainen keittiö

Splitiin kannattaa matkustaa myös upean kroatialaisen keittiön vuoksi. Kroatialaiset ovat saaneet innoitusta naapurimaa Italian ruokakulttuurista ja lisänneet siihen oman erityisen säväyksensä.

Ostosmahdollisuudet Splitissä

Splitin lähes 200 000 asukkaan ansiosta kaupungissa on erinomaiset ostosmahdollisuudet. Splitissä on muun muassa neljä isompaa ostoskeskusta, joissa voit shoppailla tunnettuja merkkituotteita ja tutustua paikallisiin putiikkeihin. Vanhassakaupungin sivukujien pikkukaupoista löydät mielenkiintoisia tuliaisia ja kenkiä.

Matkavekan Split

Matkavekan valikoimassa on lento+hotelli-paketteja. Matkat ovat omatoimisia, eli suomenkielisiä opaspalveluja ei ole saatavilla. Lähtöpäivän ja matkasi keston päätät itse.

Lentokenttäkuljetukset

Varaa kuljetukset helposti ja nopeasti!

Lue lisää täältä >>

Autonvuokraus

Vuokra auto ja tutustu lomakohteeseen laajemmin.

Lue lisää täältä >>

Tutustu ja varaa matkasi Splitiin ja ympäristöön

Suodata hakutuloksia

Matkustajat

Lähtöpäivät

Valitse matkan kesto (vrk)

  • 7

Kartta Split, Brac, Hvar ja Makarska

Klikkaa nähdäksesi hotellin sijainti