Kaikki kohteet
Kaupunkilomat
Risteilyt
  • Matkat Larnakaan, Kyprokselle | Matkavekka

    Larnaka

Tietoa kohteesta Larnaka

Varaa rantaloma Larnakassa Kyproksella Matkavekasta

Matkat kohteeseen Larnaka

Larnakan alue sijaitsee Kyproksen kaakkoisosassa ja Larnakan kansainvälinen lentoasema, Kyproksen päälentokenttä, sijaitsee noin kahdeksan kilometrin päässä itse Larnakan kaupungista. Aurinkoiset lomakohteemme Agia Napa ja Protaras ovat reilun 50 kilometrin päässä täältä.

Larnakan kaupunki

Larnakan kaupunki on kehittynyt moderniksi välimerelliseksi kaupungiksi lukuisine muotiputiikkeineen, kahviloineen ja trendikkäine ravintoloineen. Larnakassa on pitkä, hyvin hoidettu hiekkaranta, palmujen reunustama leveä rantakatu ja tyylikkäitä katukahviloita ja -baareja. Kauniit historialliset rakennukset, kuten turkkilainen linnoitus vuodelta 1605 ja taidehistoriallisesti mielenkiintoinen Pyhän Lasaruksen kirkko sopivat kävelyretkien suunnaksi. Larnaka houkuttelee sekä rantaelämällään että kaupunkitunnelmallaan.

Iltaelämää Agia Napassa

Agia Napa on yksi Kyproksen suosituimmista ja tunnetuimista lomakohteista. Tänne kerääntyvät erityisesti nuoret ja iltakiitäjät viettämään rentoa lomaa. Agia Napan hiekkarannat ovat Euroopan puhtaimpia ja niistä tunnetuin on Nissi Beach. Matalat, kullankeltaiset hiekkarannat reunustavat poukamia kalasataman molemmin puolin. 

Perhekohde Protaras

Protaras on rauhallisempi lomakohde, jossa on upeita rantoja. Leudot tuulet pitävät ilman mukavan raikkaana ja veden kristallinkirkkaana noin kymmenen kilometriä pitkällä rantakaistaleella. Aallot ovat yleensä matalia, mutta huhti-toukokuussa ja elo-syyskuussa ne saattavat olla yksittäisinä päivinä korkeampia. Protaraksen rannat kuuluvat Kyproksen parhaimmistoon, ne ovat hyvin hoidettuja, loivasti syveneviä ja niiden hiekka on hienoa ja ihanan pehmeää. Rannoista suosituin on pääranta Protaras Beach, mutta lähistöllä on myös pienempiä lahdenpoukamia, joista Fig Tree Bay on tunnetuin. Keskustan ulkopuolella olevilla rannoilla on useimmiten huomattavasti väljempää.

Larnakan alueen nähtävyyksiä

Larnakassa ja sen ympäristössä on paljon nähtävää erityisesti kulttuurihistoriasta kiinnostunillle. Kyproksella on pitkä ja mielenkiintoinen historia. Voit hyvin tutusta saareen omin päin ottamalla paikallisbussin. Myös taksilla tai vuokra-autolla pääsee kätevästi katselemaan ympärilleen. Mielenkiintoisia kohteita ja sopivan etäisyyden päässä ovat esimerkiksi Pafos, Troodos-vuoret ja Nikosia.

Lomakohteet Larnakan alueella

Koe ihana Larnaka

All inclusive Kypros

Helppoa ja huoletonta lomailua koko perheelle.

Katso All inclusive -hotellit täältä >

Sää Larnaka

Katso Larnakan sää ja keskilämpötilat kuukausittain.

Lue lisää täältä >

Autonvuokraus

Vuokra auto ja tutustu lomakohteeseen laajemmin.

Lue lisää täältä >>

Kypros
Lento+hotelli-paketti

Lento+hotelli-lomapaketit kohteisiin Ayia Napa & Protaras

Tutustu ja varaa täältä >

VARAA lento+hotelli-lomapaketti Kyprokselle

Suodata hakutuloksia

Matkustajat

Lähtöpäivät

Valitse matkan kesto (vrk)

  • 7

Hotellit Larnaka, Agia Napa ja Protaras

Kartta Larnaka, Agia Napa ja Protaras

Klikkaa nähdäksesi hotellin sijainti