Rantalomat
Viron lomat
LEGOLAND
Kaupunkilomat
Risteilyt
  • Agia Napa & Protaras

Tietoa kohteesta Agia Napa

Matkat kohteeseen Agia Napa ja Protaras

Agia Napa on yksi Kyproksen suosituimmista ja tunnetuimista lomakohteista. Tänne kerääntyvät niin  lapsiperheet kuin iltakiitäjätkin viettämään rentoa lomaa. Agia Napassa voit myös vaeltaa, pyöräillä tai vain nauttia kauniista rannoista. Aurinkovarma saari tarjoaa rentouttavia lomapäiviä kaikenikäisille. Viereinen Protaras on naapuriaan rauhallisempi kohde.

Agia Napan upeat rannat

Agia Napan hiekkarannat ovat Euroopan puhtaimpia ja niistä tunnetuin on Nissi Beach. Matalat, kullankeltaiset hiekkarannat reunustavat poukamia kalasataman molemmin puolin. Voit kävellä koko matkan meren rantaa myötäilevää rantakatua, joka ajoittain kapenee pieneksi poluksi. Vesipuisto Water World ja huvipuisto Luna Park takaavat hauskaa tekemistä lapsille.

Iltaelämää ja hyvää ruokaa

Vanhan venetsialaisen luostarin ympärillä olevat korttelit ovat kesän kuumimpana sesonkina baari- ja klubielämän keskus. Kalasataman ympäristö on kuitenkin rauhallisempi ja täällä voit nauttia tuoretta kalaa alueen ravintoloissa. Ja vain vartin kävelymatkan päässä olet jo rannalla, jossa kuulet pelkästään aaltojen kohinaa.

Perhekohde Protaras

Protaras on rauhallisempi lomakohde, jossa on upeita rantoja. Leudot tuulet pitävät ilman mukavan raikkaana ja veden kristallinkirkkaana noin kymmenen kilometriä pitkällä rantakaistaleella. Aallot ovat yleensä matalia, mutta huhti-toukokuussa ja elo-syyskuussa ne saattavat olla yksittäisinä päivinä korkeampia. Protaraksen rannat kuuluvat Kyproksen parhaimmistoon, ne ovat hyvin hoidettuja, loivasti syveneviä ja niiden hiekka on hienoa ja ihanan pehmeää. Rannoista suosituin on pääranta Protaras Beach, mutta lähistöllä on myös pienempiä lahdenpoukamia, joista Fig Tree Bay on tunnetuin. Keskustan ulkopuolella olevilla rannoilla on useimmiten huomattavasti väljempää.

Varaa matkasi Kyprokselle

Suodata hakutuloksia

Tarvitsetko apua?


Matkavekka-lomapaketti

  • Lennot ja valikoidut hotellit
  • Suomenkieliset opaspalvelut
  • Hotellikuljetukset tarvittaessa
  • Monipuolinen matka-/retkiohjelma
  • Joustavat maksuehdot

 

Järjestä

Lähtö

Hinta

Kohteet

Matkatyyppi

Luokitus

Ateriat

Tilat ja palvelut

Kategoriat

Matkustajat

Lähtöpäivät

Järjestä hakutulokset
Näytä hinta
Valitse vähimmäisluokitus

Valitse matkan kesto (vrk)

  • 7

Kartta Agia Napa

Klikkaa nähdäksesi hotellin sijainti