Kaikki kohteet
Kaupunkilomat
Viron lomat
Risteilyt
  • Protaras

    Protaras

Lomakohteena Protaras

Matkat kohteeseen Protaras

Protaras on perheille sopiva rauhallinen lomakohde, jossa on upeita rantoja. Leudot tuulet pitävät ilman mukavan raikkaana ja veden kristallinkirkkaana noin kymmenen kilometriä pitkällä rantakaistaleella. Aallot ovat yleensä matalia, mutta huhti-toukokuussa ja elo-syyskuussa ne saattavat olla yksittäisinä päivinä korkeampia.

Protarasin rannat

Protaraksen rannat kuuluvat Kyproksen parhaimmistoon, ne ovat hyvin hoidettuja, loivasti syveneviä ja niiden hiekka on hienoa ja ihanan pehmeää. Rannoista suosituin on pääranta Protaras Beach, mutta lähistöllä on myös pienempiä lahdenpoukamia, joista Fig Tree Bay on tunnetuin. Keskustan ulkopuolella olevilla rannoilla on useimmiten huomattavasti väljempää.

Rannikkoa huuhtelevat kirkkaat meren aallot ja alue koostuu useasta pienestä kylästä. Fig Tree Bayn rantaa kehystävät aurinkovarjot ja sen pääkadun varrella sinua odottavat monet kansainväliset ravintolat, kyproslaiset tavernat, kahvilat, musiikkibaarit ja kaupat. 

Perneran alue

Kaunis rantakatu yhdistää Fig Tree Bayn ja muutaman kilometrin päässä sijaitsevan Perneran alueen. Täällä on lisää upeita rantoja pienissä lahdenpoukamissa. Ravintoloita on paljon ja sporttibaarejakin alueella muutama.

VARAA MATKAVEKAN LOMAPAKETTI Kyprokselle

Suodata hakutuloksia

Matkustajat

Lähtöpäivät

Valitse matkan kesto (vrk)

  • 7

Kartta Protaras

Klikkaa nähdäksesi hotellin sijainti