Rantalomat & kaupunkilomat
Kiertomatkat
Viron lomat
LEGOLAND
  • Varaa lomamatka Pafoksessa Matkavekasta

    Pafos

Kyproksen matkat nyt alennettuu hintaan

Nyt ALE jopa - 220€ /aikuinen Kyproksen matkoista! Syksyn  lähdöt suoraan usealta kotikentältä ja Helsingistä.

Uutuuskohteemme Pohjois-Kypros tarjoaa nautinnollisen, ainutlaatuisen sekä rauhallisen lomaympäristön ympäri vuoden. Useimmille lomailijoille melko tuntematon Pohjois-Kypros on säilyttänyt aitoutensa ja täällä voi vielä aistia paikallista elämänmenoa vailla turistimassoja. Hotellit ja palvelut ovat silti huippuluokkaa.

Kypros kuuluu Välimeren aurinkoisimpiin kohteisiin, sillä paistetta piisaa noin 320 päivänä vuodessa. Tarinan mukaan kauneuden jumalatar Afrodite syntyi juuri Kyproksella. Välimeren kolmanneksi suurin saari tarjoaa myös kiehtovaa historiaa, monipuolisia nähtävyyksiä ja hienoja hiekkarantoja. Viemme sinut syksyllä suositulle Pafokselle, jolloin lämpötila on lempeä ja meri vielä kutsuvan lämmin.


Tarjoushinnat voimassa kaikista Kyproksen-matkoista 21.5.2018 asti. Tarjous koskee vain uusia varauksia. Ei kahta alennusta samaan aikaan. Tarjoushintaisia paikkoja rajoitetusti.

Kuvia ja videoita 

Katso kuvia ja videoita kohteesta Pafos.

Katso lisää täältä >

Hotellit 

Katso Pafoksen kaikki hotellit.

Lue lisää täältä >

Pafos

Pafos on historiaa henkivä nykyaikainen lomakaupunki, jonka rosoista rantaviivaa rytmittävät pienet vilvoittavat poukamat ja taustalla horisonttiin piirtyy Troodos-vuoristo metsineen.

Pafos on kuin suuri ulkoilmamuseo ja kaupunki kuuluukin Unescon maailmanperintökohteisiin. Alueella on asuttu vuosituhansia; jo kauan ennen kuin Paavali kastoi ensimmäisiä saarelaisia kristinuskoon roomalaishallinnon aikana vuonna 45, syntyi turkoosin meren kuohuista rakkauden ja kauneuden jumalatar Afrodite. Pafosta on rakennettu antiikin ajoista asti kerroksittain aina uusien tuulien myötä. Kaupungissa ja sen laitamilla onkin runsaasti historiallisia ja arkeologisia aarteita, joita voi ihastella vaikka yksi kerrallaan rantariemujen lomassa.

Kevät on Pafoksella kaunista ja mukavan rauhallista aikaa. Kesällä matkailijoiden suosiman Ala-Pafoksen tavernat, kuppilat ja baarit täyttyvät ja vilkas sesonki jatkuu pitkälle syksyyn. Idyllinen satama on elämän keskus, jonne on iltahämyssä helppo suunnistaa sen kupeessa kohoavaa, upeasti valaistua linnoitusta seuraten. Parin kilometrin päässä sijaitseva Ylä-Pafos on kyproslainen keskusta, jonka pikkupuodeissa ja kauppahallissa on mukava poiketa. Luonnon ystävä voi vaikka pakata eväskorin ja lähteä piknikille joko lähimaastoon tai rantakalliolle.

 

Koe aurinkoinen Pafos

All inclusive

Helppoa ja huoletonta lomailua koko perheelle.

Katso All inclusive -hotellit täältä >

Retket

Lähde mukaan retkille suomenkielisen oppaan johdolla.

Lue lisää täältä > 

Sää

Katso Pafoksen sää ja keskilämpötilat kuukausittain.

Lue lisää täältä >

Lähdöt Pafokselle

Lennot Pafokselle usealta lentokentältä.

Lue lisää täältä >

Kartta

Varaa matkasi Pafokselle

Suodata hakutuloksia

Tarvitsetko apua?


Matkavekan valmismatka: rantalomat, kiertomatkat, LEGOLAND-matkapaketit

  • Lennot ja valikoidut hotellit
  • Suomenkieliset opaspalvelut
  • Hotellikuljetukset tarvittaessa
  • Monipuolinen matka-/retkiohjelma
  • Valmismatkan turva
  • Joustavat maksuehdot

 

Hakutulokset

Järjestä

Lähtö

Hinta

Kohteet

Matkatyyppi

Luokitus

Ateriat

Tilat ja palvelut

Kategoriat

Matkustajat

Lähtöpäivät

Näytä hakutulokset
Järjestä hakutulokset
Näytä hinta
Valitse vähimmäisluokitus

Valitse matkan kesto (vrk)

  • 7