Rantalomat
Kiertomatkat
Viron lomat
LEGOLAND

Hotelli Oscar Resort

4
Takaisin

Huoneet & hinnat

  • Matkustajat
Peru Lähtöpaikka
Lähtö
 
Peru Lähtöpäivä
Valitse lähtöpäivä
Keskihinta kuukausittain
Peru Matkan kesto
Matkan kesto
Peru Matkustajat

Hotellin tiedot

  • Kauneushoitola
  • Lähellä rantaa
  • Lähellä satamaa
  • Ravintola
  • Uima-allas

Oscar Resort sijaitsee Kyrenian uudessa satamassa aivan meren tuntumassa, vain 1,5 kilometrin päässä Kyrenian kaupungin keskustasta. Keskustaan pääset helposti vaikkapa kävellen noin 20 minuutissa tai vaihtoehtoisesti voit valita bussin, joka kulkee kaupungin keskustaan kolmesti päivässä (ei sunnuntaisin). Hotelli on hyvä tukikohta lähteä retkille, esimerkiksi tutkimaan historiallisia nähtävyyksiä tai saaren kaunista luontoa. Satama-alueelta löydät paljon ravintoloita, kahviloita, baareja sekä ostosmahdollisuuksia. Saaren 18-reikäinen golfkenttä sijaitsee noin 19 kilometrin päässä hotellista.

Hotellin piha-alueella on kolme uima-allasta, lisäksi spa-tiloista löytyy sisäuima-allas. Yhdessä uima-altaassa on kaksi vesiliukumäkeä. Allas-alueen tuntumassa on kaksi ravintolaa, jotka tarjoavat lounasta, pientä purtavaa sekä virvokkeita auringosta nauttimisen sekä vesileikkien lomassa. Sesonkiaikana hotellin henkilökunta järjestää iltaohjelmaa. Hotellilla on oma yksityinen ranta, jossa aurinkotuoleja sekä -varjoja asiakkaiden käyttöön. Rannalla on mahdollisuus harrastaa vesiurheilua. Muita aktiviteetteja, joita hotelli tarjoaa,  mm. tennis, pöytätennis ja vesiaerobic. Perheen pienimmille on kansainvälinen lastenklubi. Jos haluat lisärentoutusta lomallasi, voit nauttia erilaisista hyvinvointipalveluista hotellin spa-osastolla lisämaksua vastaan. Hotellissa on kasino. 

Allasbaari Kyllä
Etäisyys keskustaan 1,5 km
Etäisyys rannalle 5 m
Hissi Kyllä
Huoneita 254
Huonepalvelu Kyllä
Kerroksia 3
Kuntokeskus Kyllä
Lastenkerho Kyllä
Leikkikenttä Kyllä
Parveke / Terassi Kyllä
Rakennusvuosi 1990
Ravintola Kyllä
Remontoitu 2013
Sauna Kyllä
Terveyskylpylä Kyllä
Uima-allas Kyllä
Vastaanotto Kyllä, 24/7
WiFi Lisämaksusta

Lennolla on meno-paluu on välilasku Turkin Antalyassa. Välilaskun aikana lennolta poistuu ja lennolle saapuu matkustajia Turkista. 

16, Hasan Esat isik Street, Kyrenia
 + 90 (392) 81 54 801
https://oscarresort.com/

Kartta

Jaa tämä sivu sähköpostitse