Kaikki kohteet
Kaupunkilomat
Risteilyt
  • Varaa lomasi Riiassa | Matkavekka

    Latvia

Lomakohteemme Latviassa

Riika
Lento+hotelli-paketti

Lento+hotelli-lomapaketit Riikaan

Tutustu ja varaa >>

Kaikki kaupunkilomat

Katso kaikki kaupunkilomakohteemme ja löydä omat suosikkisi.

Tutustu ja varaa >>

Lomakohteena Latvia

Varaa matka Riikaan | Matkavekka

Latvia

Itämeren rannalla, Viron ja Liettuan välissä sijaitseva pikkuinen Latvia on mainio tuttavuus vain lyhyen lentomatkan päästä Suomesta. Pinta-alaltaan Latvia on hiukan Viroa suurempi ja asukkaita siellä on noin kaksi miljoonaa. Kolmannes latvialaisista asuu pääkaupungissa, Riiassa, joka on asukasluvultaan Baltian maiden kaupungeista suurin. Riika lieneekin tunnetuin matkakohde Latviassa. Latviassa on myös vehreitä metsiä, pieniä järviä ja satoja kilometrejä silmiä hivelevää merenrantaa. Riian viehättävä naapurikaupunki Jurmala houkuttelee matkustajia valkohiekkaisilla rannoillaan, mäntymetsillään ja terveyskylpylöillään.

Latvia on monipuolinen ja kiinnostava matkakohde, joka on saanut runsaasti vaikutteita niin lännestä kuin idästä. Maa on ollut erilaisten tapahtumien ja vaikutteiden risteyskohtana useiden vallanpitäjien vaihtuessa historian saatossa. Latvia on kuin iso ja vilkas tori, josta moni löytää etsimänsä: rentouttavaa ja kiireetöntä rantaelämää kylpylöineen, huikaisevia maalaismaisemia luontopolkuineen, trendikästä eurooppalaista kaupunkielämää sekä kiehtovia tarinoita ja ystävällisiä, paljon kokeneita ihmisiä.

Lyhyet välimatkat mahdollistavat sen, että Latviaan voi tutustua helposti lyhyemmälläkin lomalla, vaikka Riiasta käsin. Latviaan on helppo matkustaa ympäri vuoden!

Riian kaupunkiloma

Riikaan pääset varaamalla Matkavekan omatoimisen lento+hotell-lomapaketin. Valitse itse matkasi kesto, lähtöpäivä ja hotelli - loma juuri kuten haluat.

Tutustu ja varaa matka Latviaan

Suodata hakutuloksia

Matkustajat

Lähtöpäivät

Valitse matkan kesto (vrk)

  • 7

Kartta Latvia

Klikkaa nähdäksesi hotellin sijainti