Rantalomat
Kiertomatkat
Viron lomat
LEGOLAND
  • Varaa lomasi Latvian Jurmalassa! | Matkavekka

Kaunis pieni kylpyläkaupunki Jurmala

Tule hurmaavaan Jurmalaan | Matkavekka

Jurmala on hurmaava merenrantakaupunki Latviassa Riian lähellä Riianlahden rannalla. Jurmala on pitkine hiekkarantoineen ja puutaloineen suosittu matkailukohde. Kaupunki koostuu itse asiassa pienten kylien - alunperin kalastajakylien - ketjusta. Matkaa Jurmalan keskustasta Riian keskustaan on noin 22 km. Jurmalasta pääsee noin 35 minuutissa junalla tai minibussilla Riikaan, kesäisin myös jokilaivalla.

Perinteikäs kylpyläkaupunki

Jurmala on jo 1800-luvulta asti ollut tunnettu kylpylöistään ja hoitolaitoksistaan. Ķemerin suoalueelta tulevaa rikkipitoista vettä käytetään terveellisenä kylpyvetenä. Myös muta- hiekka- ym. hoitoja annetaan kaupungin lukuisissa kylpylöissä. 

Ainutlaatuinen mahdollisuus keväällä 2018

Tule rentouttavalle kylpylälomalle Jurmalaan! Lennämmme keväällä 2018 suoraan maakuntakentiltä lauantaisin hyvillä lentoaikatauluilla seuraavasti:

21.4. Oulusta
28.4. Rovaniemeltä
5.5. Kemistä

Voit valita kylpylä- tai kaupunkiloman, joihin molempiin sisältyy:

  • meno-paluulentomatkat Riikaan
  • kuljetukset Jurmalaan
  • suomenkieliset opaspalvelut
  • majoitus hotellissa ja aamiaiset
  • allasosaston ja kuntosalin käyttö klo 18 asti

Kylpylälomalla lisäksi illalliset sekä kylpylähoidot erillisen listan mukaan.

Suomenkieliset opastetut retket

Voit lähteä myös lisämaksullisille retkillemme. Riian kaupunkikierros vie sinut tutustumaan kauniiseen Riikaan, Latvian pääkaupunkiin. Jurmalan kaupunkikierroksella pääset näkemään Jurmalan tärkeimmät nähtävyydet.

Retkeile Riikaan

Koe samalla myös historiallinen Riika

Latvian pääkaupunki Riika on paitsi Latvian, myös koko Baltian helmi. Riika on sisällytetty UNESCOn maailman kulttuuri- ja luonnonperinnön luetteloon. 

Daugava-joen rannat, idyllinen jugend-kaupunginosa, Vanhankaupungin kapeat pikkukujat, keskustaa halkova joki, puistot, palatsit, kauppahallit ja Mustapäiden talo - kaikki yhdessä - viestittävät suurkaupungista, jonka iätöntä kauneutta on vuosisatojen ajan rakennettu. Kokonsa ja kauneutensa vuoksi Riikaa kutsutaankin Baltian Pariisiksi ja rakastavaisten kaupungiksi. 

Vilkas ja trendikäs Riika on kauniiden puistojen, museoiden ja kirkkojen kaupunki, sekä koko Baltian yöelämän keskus. Riika on sekä historiallinen nähtävyys että moderni ja dynaaminen 700 000 asukkaan pääkaupunki, siis ainutlaatuinen yhdistelmä uutta ja vanhaa. 

 

Kartta

Varaa matkasi Jurmalaan

Suodata hakutuloksia

Matkustajat

Lähtöpäivät

Valitse matkan kesto (vrk)

  • 7

Retket Jurmalassa

Riian kaupunkikierros

Teemme Riian kaupunkikierroksen ja käymme Lidossa noin viiden tunnin mittaisella retkellä. Retkeen kuuluu kiertoajelu bussilla Riiassa sekä kävellen vanhassakaupungissa. Lopuksi käydään kuuluisassa Lido-ravintolassa, jossa nautimme lounaan noutopöydästä. Lounas ei sisälly hintaan, vaan jokainen maksaa sen itse paikan päällä, ja hinta määräytyy annoksen painon mukaan.

Retkipäivä torstai
Retken hinta 36 €

Jurmalan kaupunkikierros

Jurmalan kaupunkikierroksella näemme Jurmalan tärkeimmät paikat. Käymme myös suomalaisten jääkäreiden muistomerkillä. Retki tehdään osaksi bussilla, osaksi kävellen.

Retkipäivä maanantai

Retken hinta 28 €