Kaikki matkat
Rantalomat
Kiertomatkat
Viron lomat
Joulutorit
Lento+hotelli
Isovanhempi-kampanja
  • Malta - St Pauls Bay, Qawra & Bugibba | Matkavekka

    St Pauls Bay/Qawra

St Pauls Bay/Qawra

Maltan suurin kesälomakohde muodostuu Bugibbasta ja sen vierellä sijaitsevista St. Paul’s Baysta ja Qawrasta. Alue on pääsaaren kansainvälisen matkailun keskittymä, jossa turistit eri maista kohtaavat. Turistien lisäksi alueella viihtyvät myös maltalaiset itse, varsinkin kuumilla kesähelteillä. Alueen keskus on monen kilometrin pituinen rantakatu St. Paul’s Bayn ja Salina Bayn välillä.

Tunnelmallisen rantakadun varrella on tarjontaa vaikka muille jakaa: kävelyretken aikana ohittaa lukemattomia ravintoloita, baareja ja kauppoja. Rannalla voi istua katselemassa punertavaa auringonlaskua Bajtra-likööristä nauttien. Kaunis rantapromenadi jatkuu lahden toiselle puolelle, joten se on kuin tehty mukavia kävelyretkiä varten. 

St Paul's Bay on hyvä tukikohta, mikäli haluat tutustua lähemmin tähän historiallisesti mielenkiintoiseen saareen. Maltalla on hyvät bussiyhteydet ja bussimatka Vallettaan kestää vain noin 20 minuuttia. Ehkä haluat vuokrata auton, ja tutustua saaren antiin omaan tahtiin. Tulet huomaamaan, että nähtävää riittää, esim. muurien ympäröimä kaupunki Mdina, Suurmestarin palatsi Vallettassa tai vaikkapa päiväretki pienelle Maltan sisarsaarelle, Gozolle.

 

Kartta

Lähtökentät

  

Lähtökaupunki/lentoasema

Lentoyhtiö Primera Air (6F)

Lähtöpäivät 2017

Lauantailento

Rovaniemi 16.9.
Vaasa 23.9.
Jyväskylä 30.9.
Pori  7.10.
Kuopio  14.10.
Lappeenranta 21.10.

Lentokenttäkuljetus: lentoasema–hotelli–lentoasema 12 € /hlö (hinta etukäteen varattuna).

Hyvä tietää:  Primera Air

Jaa tämä sivu sähköpostitse