Kaikki kohteet
Kaupunkilomat
Risteilyt
  • Marokko - Lennot, hotelli ja äkkilähdöt | Matkavekka

    Marokko

Lomakohteet Marokossa

Agadir

Tutustu Agadirin lomakohteeseen.

Lue lisää täältä >

Lomakohteena Marokko

Marokossa on jotain sellaista, mitä ei muualla maailmassa ole. Ainutlaatuista eksotiikkaa, tuhannen ja yhden yön mystiikkaa, useiden kulttuurien vaikutteita sekä erinomainen sijanti aivan Euroopan kupeessa, Välimeren ja Atlantin kohtaamispaikassa. Marokossa uusi ja vanha sekoittuvat kiehtovalla tavalla. Hulppeat lomakeitaat ja viimeisimmät trendit istuvat tänne yhtä saumattomasti kuin ikiaikaiset perinteet.

Marokko on edullinen matkakohde

Marokossa lomailija saa rahoilleen vastinetta, sillä hintataso on mukavan edullinen verrattuna moneen Välimeren lomakohteesen. Täällä syöt ja teet ostoksia kukkarolle kohtuulliseen hintaan. Perinteisillä markkinoilla eli soukeissa tinkiminen on voimissaan ja souk on elämys jo itsessään väreineen, tuoksuineen ja ihmisineen. Ostosvinkkejä ovat erilaiset sisustustuotteet, matot, nahkatuotteet, laukut, huivit ja mausteet. Nykyaikaisissa tavarataloissa ja kaupoissa hinnat ovat kiinteät.

Aurinkoa ja rantaviivaa

Marokosta ei aurinkoa puutu - se on yksi aurinkovarmimmista lomakohteista, sillä täällä lämpötila pysyttelee kahdenkymmenen lämpöasteen tuntumassa vuoden ympäri. Ilmasto soveltuu levolliseen rantalomailuun, nähtävyyksiä tihkuvaan kaupunkilomaan kuin myös puuhakkaaseen aktiivilomaan.  Marokossa on pitkä rantaviiva, joka ulottuu välimereltä Gibraltarin salmen kautta Atlantille saakka. Eurooppa - Espanja - on vain 15 kilometrin päässä!   

LomakohteenaAgadir

Marokossa on useita kiehtovia matkakohteita, joista Agadir on ehdottomasti yksi kiinnostavimmista ja tunnetuimmista Agadir tunnetaan erityisesti pitkistä kauniista hiekkarannoistaan, mosaiikeistaan ja jännittävistä soukeistaan. 

Lento+hotelli-lomapaketti Marokkoon

Matkavekan matkat Marokkoon ovat joustavia Lento+hotelli-lomapaketteja, eli valitset itsellesi sopivat lennot, hotellin ja matkasi keston. Lento+hotelli-lomapaketti on omatoiminen matka. 

.

Tutustu ja varaa matkasi Marokkoon

Suodata hakutuloksia

Matkustajat

Lähtöpäivät

Valitse matkan kesto (vrk)

  • 7

Kartta Marokko

Klikkaa nähdäksesi hotellin sijainti

Hyvä tietää Marokko

Aikaero 
Kellonaika on kaksi tuntia vähemmän kuin Suomessa.

Hotellikuljetukset kohteessa
Hotellikuljetus on lisäpalvelu, joka ei sisälly matkan hintaan, vaan se on varattava erikseen matkavarauksen yhteydessä. Kuljetuksen hinta on esitetty meno-paluuna. Omatoimikohteissa ja Lento+hotelli-lomapaketeilla  hotellikuljetusta ei ole järjestetty eikä se sisälly matkan hintaan, ellei toisin mainita. 

Hotellivero
Marokon viranomaiset perivät hotelliveroa matkailijoiden yöpymisistä. Veron määrä on 1–4 e/hlö/yö virallisesta hotelliluokituksesta riippuen. Matkavekan Lento-hotelli-lomapakettien hintaan sisältyy hotellivero.

Etäisyydet lentokentältä (RAK)
Majoituksesta riippuen etäisyys Marrakesh Menara Airport (RAK) -lentoasemalta Marrakechin keskustaan on noin 7 km.

Etäisyydet lentokentältä (AGA)
Majoituksesta riippuen etäisyys Agadir Al Massira Airport (AGA) -lentoasemalta Agadirin keskustaan on noin 25 km.

Juomavesi
Vesijohtovettä ei suositella juotavaksi erilaisen bakteerikannan vuoksi. Pullotettua vettä myydään supermarketeissa ja useimpien hotellien vastaanotoissa sekä baareissa.

Jännite
230 V, adapteria ei tarvita.

Matkustusasiakirjat
Ennen matkaa tarkista, että matkustusasiakirjasi ovat kunnossa. Kohdemaan edustustosta voit tarkistaa passeihin ja viisumeihin liityvät määräykset. 

Marokkoon tarvitset mukaan matkalle voimassa olevan passin. Marokon viranomaisten määräysten mukaan Suomen kansalaisen passin on oltava voimassa vielä 90 pv matkan jälkeen. Suomen kansalainen ei tarvitse viisumia matkaa varten.

 

If you are not a Finnish citizen, you need to check your possible visa requirement from the Embassy of destination country. Please also note the possible need for a transit visa.

Matkustusilmoitus
Jos olet omatoimimatkalla tai menossa riskialttiille alueelle, kannattaa tehdä matkustusilmoitus. Sen avulla ulkoministeriö voi saada sinuun yhteyden kriisin tai hätätilanteen sattuessa. Tee matkustusilmoitus >>

Matkustustiedote
Ulkoministeriön matkustustiedotteet antavat tietoa yleisestä turvallisuustilanteesta matkakohteessa sekä poliittisista ja kulttuurisista olosuhteista, joilla saattaa olla merkitystä matkustusturvallisuudelle. Lue matkustustiedote >>

Terveys ja turvallisuus
Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen sivuilta saat ajankohtaiset tiedot lomakohteesi terveystilanteesta ja rokotussuosituksista. Matkailijan terveysoppaaseen pääset tästä.
www.thl.fi

Lomamaasi matkustusturvallisuuteen liittyvät ulkoasiainministeriön julkaisemat matkustustiedotteet löydät Maat ja alueet -otsikon alta. Sivuilla on myös lomakohdettasi lähinnä olevan Suomen edustuston yhteystiedot.
www.formin.fi

Uskonto 
Islam

Vakuutukset
Kehotamme jokaista matkustajaa hankkimaan riittävän peruutusturvan sisältävän matkustaja- ja matkatavaravakuutuksen. Määräaikaisen tai vuoden voimassa olevan matkavakuutuksen saat ostettua esimerkiksi omasta vakuutusyhtiöstäsi.

Valuutta
Marokon Dirham (MAD).