Kaikki kohteet
Kaupunkilomat
Risteilyt
  • Matkat Agadiriin | Lennot+hotelli Agadir | Matkavekka

    Agadir

Kuvia ja videoita

Katso kuvia ja videoita kohteesta Agadir.

Lue lisää täältä >

Hotellit 

Katso Agadirin alueen kaikki hotellit.

Lue lisää täältä >

Lomalle Agadiriin

Agadir on erinomainen rantakohde Marokossa. Aurinkotunteja on runsaasti, hiekkarannat pitkiä ja hotellit tasokkaita. Agadirissa lomasta on todellakin helppo nauttia.

Agadir on rantaparatiisi

Useimmat tuntevat Agadirin nimenomaan rannoistaan, ja kun tänne tulee, se on helppo ymmärtää. Agadirin ranta on liki seitsemän kilometriä pitkä, leveä, loiva ja hienohiekkainen. Rantabulevardi kulkee merenrantaa myötäillen kuninkaalliselta palatsilta aina komeaan pienvenesatamaan asti ja sen liepeiltä löydät ravintoloita, kahviloita ja kauppoja. 

Moderni ja viehättävä lomakohde

Agadir tarjoaa lomalaiselle täydellisen yhdistelmän. Nautinnollista rantaelämää, eksoottista arkkitehtuuria, vilkkaita markkinoita ja itämaista tunnelmaa. Harva rantakohde Agadirin lisäksi voi tarjota samaan aikaan eksotiikkaa ja hyvätasoisia hotelleja.

Nähtävyyksiä Agadirissa

Agadirissa riittää myös paljon nähtävää. Kiertele perinteisellä torilla eli soukissa ja tee hyviä ostoksia - täällä myydään lähes kaikkea maan ja taivaan väliltä. Kävele ympäriinsä katsomassa kaunista itämaista arkkitehtuuria, joka yhdisyy Agadirissa ranskalaiseen siirtomaatyyliin. Kalasatamassa voit nähdä ihmisiä työssään ja paikallista elämänmenoa. Lintulaakso on puisto, jossa voi nähdä lintuja ja muita eläimiä. Kasbahin linnoitukselle kannattaa kavuta katselemaan maisemia ja ottamaan valokuvia.

Lento+hotelli-lomapaketti Agadiriin

Matkavekan matkat Marokon Agadiriin ovat joustavia lento+hotelli-lomapaketteja, joiden keston ja lähtöpäivän valitset itse. Opaspalveluita ei ole saatavilla, vaan matka tapahtuu omatoimisena.

Koe värikäs Agadir

Sää Agadir

Katso Agadirin sää ja keskilämpötilat kuukausittain.

Lue lisää täältä >

Autonvuokraus

Vuokra auto ja tutustu lomakohteeseen laajemmin.

Lue lisää täältä >>

Lentokenttäkuljetukset

Varaa kuljetukset helposti ja nopeasti!

Lue lisää täältä >>

Tutustu ja varaa matkasi Agadiriin

Suodata hakutuloksia

Matkustajat

Lähtöpäivät

Valitse matkan kesto (vrk)

  • 7

Kartta Agadir

Klikkaa nähdäksesi hotellin sijainti

Hyvä tietää Marokko

Aikaero 
Kellonaika on kaksi tuntia vähemmän kuin Suomessa.

Hotellikuljetukset kohteessa
Hotellikuljetus on lisäpalvelu, joka ei sisälly matkan hintaan, vaan se on varattava erikseen matkavarauksen yhteydessä. Kuljetuksen hinta on esitetty meno-paluuna. Omatoimikohteissa ja Lento+hotelli-lomapaketeilla  hotellikuljetusta ei ole järjestetty eikä se sisälly matkan hintaan, ellei toisin mainita. 

Hotellivero
Marokon viranomaiset perivät hotelliveroa matkailijoiden yöpymisistä. Veron määrä on 1–4 e/hlö/yö virallisesta hotelliluokituksesta riippuen. Matkavekan Lento-hotelli-lomapakettien hintaan sisältyy hotellivero.

Etäisyydet lentokentältä (RAK)
Majoituksesta riippuen etäisyys Marrakesh Menara Airport (RAK) -lentoasemalta Marrakechin keskustaan on noin 7 km.

Etäisyydet lentokentältä (AGA)
Majoituksesta riippuen etäisyys Agadir Al Massira Airport (AGA) -lentoasemalta Agadirin keskustaan on noin 25 km.

Juomavesi
Vesijohtovettä ei suositella juotavaksi erilaisen bakteerikannan vuoksi. Pullotettua vettä myydään supermarketeissa ja useimpien hotellien vastaanotoissa sekä baareissa.

Jännite
230 V, adapteria ei tarvita.

Matkustusasiakirjat
Ennen matkaa tarkista, että matkustusasiakirjasi ovat kunnossa. Kohdemaan edustustosta voit tarkistaa passeihin ja viisumeihin liityvät määräykset. 

Marokkoon tarvitset mukaan matkalle voimassa olevan passin. Marokon viranomaisten määräysten mukaan Suomen kansalaisen passin on oltava voimassa vielä 90 pv matkan jälkeen. Suomen kansalainen ei tarvitse viisumia matkaa varten.

 

If you are not a Finnish citizen, you need to check your possible visa requirement from the Embassy of destination country. Please also note the possible need for a transit visa.

Matkustusilmoitus
Jos olet omatoimimatkalla tai menossa riskialttiille alueelle, kannattaa tehdä matkustusilmoitus. Sen avulla ulkoministeriö voi saada sinuun yhteyden kriisin tai hätätilanteen sattuessa. Tee matkustusilmoitus >>

Matkustustiedote
Ulkoministeriön matkustustiedotteet antavat tietoa yleisestä turvallisuustilanteesta matkakohteessa sekä poliittisista ja kulttuurisista olosuhteista, joilla saattaa olla merkitystä matkustusturvallisuudelle. Lue matkustustiedote >>

Terveys ja turvallisuus
Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen sivuilta saat ajankohtaiset tiedot lomakohteesi terveystilanteesta ja rokotussuosituksista. Matkailijan terveysoppaaseen pääset tästä.
www.thl.fi

Lomamaasi matkustusturvallisuuteen liittyvät ulkoasiainministeriön julkaisemat matkustustiedotteet löydät Maat ja alueet -otsikon alta. Sivuilla on myös lomakohdettasi lähinnä olevan Suomen edustuston yhteystiedot.
www.formin.fi

Uskonto 
Islam

Vakuutukset
Kehotamme jokaista matkustajaa hankkimaan riittävän peruutusturvan sisältävän matkustaja- ja matkatavaravakuutuksen. Määräaikaisen tai vuoden voimassa olevan matkavakuutuksen saat ostettua esimerkiksi omasta vakuutusyhtiöstäsi.

Valuutta
Marokon Dirham (MAD).