Kaikki kohteet
Lomalennot
Kaupunkilomat
Viron lomat
Risteilyt
  • Matkat Marrrakech | Lennot+hotelli Marrakech | Matkavekka

    Marrakech

Kuvia ja videoita

Katso kuvia ja videoita kohteesta Marrakech

Lue lisää täältä >

Hotellit 

Katso Marrakechin alueen kaikki hotellit.

Lue lisää täältä > 

Matkat kohteeseen Marrakech

Marrakech kiehtoo kaikkia aisteja. Marokon suosituin matkailukaupunki on täydellinen yhdistelmä perinteitä ja nykypäivää. Jo vuosisatojen ajan Marrakech on houkutellut luokseen paitsi matkailijoita, myös taiteilijoita, silmäätekeviä ja luovia sieluja. Värikäs ja kuhiseva kaupunki tarjoaa paljon virikkeitä ja nähtävää.

Kiehtova kaupunki

Marrakech on jännittävä seikkailu, joka vie sinut suoraan tuhannen ja yhden yön satumaailmaan. Vaaleanpunaisten kaupunginmuurien suojaamilla pikku kujilla tunnelma on taianomainen ja sokkeloinen basaarialue täynnä jännittäviä tuliaisia. Medinan vanhakaupunki tulvii tuoksuja ja ääniä, mosaiikkeja ja itämaista arkkitehtuuria. Käy Djeema el Fna -aukiolla, jonne etenkin iltaisin kerääntyy ihmisiä maistelemaan ruokakojujen antimia, katselemaan käärmeenlumoojia, akrobaatteja, tanssijoita ja muuta värikästä väkeä. Juuri sellaisena Marrakech näyttäytyy useimpien mielissä.

Moderni Marrakech

Marrakechista löytyy myös nykyaikainen puoli "Ville Nouvelle" trendikkäine muotiliikkeineen, tyylikkäine loungebaareineen, vesipiippukahviloineen ja viehättävine ravintoloineen. Vastakohta vanhalle puolelle on melkoinen, vaikka välimatka ei ole pitkä. Moderniin makuun sopivia ostosmahdollisuuksia löytyy esimerkiksi Guelizin kaupunginosasta, missä sijaitsevat niin suositut muotiputiikit kuin tunnetut ketjuravintolat.

Ostoksia, elämyksiä ja rentoutumista

Marrakechissa voit viettää juuri sellaisen loman kuin haaveilet. Jos pidät elämyksistä, Marrakech ympäristöineen on niitä pullollaan. Jos perinteiset soukit tinkimiskulttuureineen on jo koluttu, tutustu Jardin Majorellin puutarhaan, joka on kuin keidas aavikon keskellä tai piipahda Atlas-vuorien pienissä vuoristokylissä. Totta kai voit vain nauttia lomasta hyvässä hotellissa!

Lento+hotelli-lomapaketti Marrakechiin

Matkavekan matkat Marokon Marrakechiin ovat joustavia lento+hotelli-lomapaketteja, joiden keston ja lähtöpäivän valitset itse. Opaspalveluita ei ole saatavilla, vaan matka tapahtuu omatoimisena.

Koe mausteinen Marrakech

Sää Marrakech

Katso Marrakechin sää ja keskilämpötilat kuukausittain.

Lue lisää täältä >

Autonvuokraus

Aja, pysähdy ja koe - kuten haluat.

Lue lisää täältä >

Lentokenttäkuljetukset

Varaa kuljetukset helposti ja nopeasti!

Lue lisää täältä >>

Tutustu ja varaa matkasi Marrakechiin

Suodata hakutuloksia

Tarvitsetko apua?


Lento+hotelli-lomapaketti

  • Päätä itse milloin ja miten pitkäksi aikaa haluat matkustaa
  • Matkapakettilain turva lomallasi
  • Laaja hotellivalikoima
  • Vähintään yksi matkalaukku sisältyy hintaan
  • Matkustat omatoimisesti, ilman opaspalveluja
  • Matkapaketin lopullisen hinnan näet varausyhteenvetosivulla

 

 

 

 

 

Järjestä

Lähtö

Hinta

Kohteet

Matkatyyppi

Luokitus

Ateriat

Tilat ja palvelut

Kategoriat

Matkustajat

Lähtöpäivät

Järjestä hakutulokset
Näytä hinta
Valitse vähimmäisluokitus

Valitse matkan kesto (vrk)

  • 7

Hotellit Marrakech

Kartta Marrakech

Klikkaa nähdäksesi hotellin sijainti

Hyvä tietää Marokko

Aikaero 
Kellonaika on kaksi tuntia vähemmän kuin Suomessa.

Hotellikuljetukset kohteessa
Hotellikuljetus on lisäpalvelu, joka ei sisälly matkan hintaan, vaan se on varattava erikseen matkavarauksen yhteydessä. Kuljetuksen hinta on esitetty meno-paluuna. Omatoimikohteissa ja Lento+hotelli-lomapaketeilla  hotellikuljetusta ei ole järjestetty eikä se sisälly matkan hintaan, ellei toisin mainita. 

Hotellivero
Marokon viranomaiset perivät hotelliveroa matkailijoiden yöpymisistä. Veron määrä on 1–4 e/hlö/yö virallisesta hotelliluokituksesta riippuen. Matkavekan Lento-hotelli-lomapakettien hintaan sisältyy hotellivero.

Etäisyydet lentokentältä (RAK)
Majoituksesta riippuen etäisyys Marrakesh Menara Airport (RAK) -lentoasemalta Marrakechin keskustaan on noin 7 km.

Etäisyydet lentokentältä (AGA)
Majoituksesta riippuen etäisyys Agadir Al Massira Airport (AGA) -lentoasemalta Agadirin keskustaan on noin 25 km.

Juomavesi
Vesijohtovettä ei suositella juotavaksi erilaisen bakteerikannan vuoksi. Pullotettua vettä myydään supermarketeissa ja useimpien hotellien vastaanotoissa sekä baareissa.

Jännite
230 V, adapteria ei tarvita.

Matkustusasiakirjat
Ennen matkaa tarkista, että matkustusasiakirjasi ovat kunnossa. Kohdemaan edustustosta voit tarkistaa passeihin ja viisumeihin liityvät määräykset. 

Marokkoon tarvitset mukaan matkalle voimassa olevan passin. Marokon viranomaisten määräysten mukaan Suomen kansalaisen passin on oltava voimassa vielä 90 pv matkan jälkeen. Suomen kansalainen ei tarvitse viisumia matkaa varten.

 

If you are not a Finnish citizen, you need to check your possible visa requirement from the Embassy of destination country. Please also note the possible need for a transit visa.

Matkustusilmoitus
Jos olet omatoimimatkalla tai menossa riskialttiille alueelle, kannattaa tehdä matkustusilmoitus. Sen avulla ulkoministeriö voi saada sinuun yhteyden kriisin tai hätätilanteen sattuessa. Tee matkustusilmoitus >>

Matkustustiedote
Ulkoministeriön matkustustiedotteet antavat tietoa yleisestä turvallisuustilanteesta matkakohteessa sekä poliittisista ja kulttuurisista olosuhteista, joilla saattaa olla merkitystä matkustusturvallisuudelle. Lue matkustustiedote >>

Terveys ja turvallisuus
Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen sivuilta saat ajankohtaiset tiedot lomakohteesi terveystilanteesta ja rokotussuosituksista. Matkailijan terveysoppaaseen pääset tästä.
www.thl.fi

Lomamaasi matkustusturvallisuuteen liittyvät ulkoasiainministeriön julkaisemat matkustustiedotteet löydät Maat ja alueet -otsikon alta. Sivuilla on myös lomakohdettasi lähinnä olevan Suomen edustuston yhteystiedot.
www.formin.fi

Uskonto 
Islam

Vakuutukset
Kehotamme jokaista matkustajaa hankkimaan riittävän peruutusturvan sisältävän matkustaja- ja matkatavaravakuutuksen. Määräaikaisen tai vuoden voimassa olevan matkavakuutuksen saat ostettua esimerkiksi omasta vakuutusyhtiöstäsi.

Valuutta
Marokon Dirham (MAD).